Verified Customer

Zeer correcte behandeling en juiste weergave van wat je mag verwachten. Geen verrassingen. Eerlijke prijs voor wat je krijgt!!

Verified Customer

Alles is naar volledige tevredenheid verlopen, ik ben erg blij dat ik via Number 1 voetbalreizen heb geboekt om naar Barcelona - Atletico Madrid te gaan. De reis was voor de 18e verjaardag van mijn zoon. Het is een onvergetelijk weekend geworden. Het hotel lag op een toplocatie, lekker gezellig in het centrum / Ramblas Prima kaarten ( wel een update gedaan ) inchecken ging snel en gemakkelijk Helemaal top dus! Bedankt voor een geweldig weekend en het snelle beantwoorden van de vragen die ik had!

Alles was perfect geregeld

Verified Customer

Alles wat top geregeld en makkelijk te vinden, en nog is naar een top wedstrijd gekeken Manchester city tegen leicester.

Verified Customer

Nummer 1 voetbalreizen is echt ook nr1 in alles.Super leuk en goed georganiseerd weekend gehad alles tot in de puntjes geregeld zeker voor herhaling vatbaar.Gr een zeer tevreden klant.??

Verified Customer

Een weekend Dortmund geboekt, samen met mijn zoon van 20 (grote fan van BVB). Nog wel ff spannend na t lezen van enkele resiverslagen of het goed zou gaan met het binnenkomen in het stadion. Nog maar n X extra gebeld met Volendam, maar kreeg goede uitleg en zelfs een noodnummer voor calamiteiten. Gelukkig niet nodig gehad ALLES TIP TOP voor elkaar. Lopend van het upgrade hotel naar het stadion met veel supporters van HSV en BVB ....ongekend. Onderweg de een na de andere bratwurst en bierkraam en bij elke kraam veel voor weinig en dat volgens ons ook stiekem geregeld door VOETBAL1. TOP wij boeken zeker nog een X

Verified Customer

Grote keuze aan reizen op de site, alle informatie is heel duidelijk op de site. , gemakkelijk te gebruiken en snel te boeken. Hoewel ik niet Nederlandstalig ben, vind ik verklaringen duidelijk en nauwkeurig. Snelle antwoorden op onze vragen, goede prijs-kwaliteitverhouding. Ontvangst van documenten in tijd en uren. Tevreden over deze site, kreeg ik de kans om twee voetbaltrips te maken met deze site. 1e reis naar Liverpool, helaas, ik kreeg niet het hotel dat ik moest hebben, teruggekomen van deze reis, ik stuurde een e-mail naar de site, ze waren begrijpelijk en mijn restitutie een deel van de reis. Voor mijn tweede reis naar Barcelona na de tegenslag van de vorige reis, zetten ze me in een beter hotel dan verwacht. En kwam ter plaatse echt niet teleurgesteld. De keuze van plaatsen in de stadions is echt heel goed geplaatst, niets te zeggen aan deze kant. Ik heb er geen spijt van dat ik een tweede keer op deze site heb vertrouwd. Wat goed is, is wanneer u de documenten ontvangt, de uitstapjes naar het stadion of het hotel worden aangegeven.

Verified Customer

Wij hebben met 8 personen de wedstrijd Borussia Dortmund - Freiburg bezocht. De wedstrijd was slecht maar wel 4 doelpunten gezien. De sfeer rondom en in het stadion was super. Hotel netjes, schoon en midden in het centrum. Number 1 Voetbalreizen bedankt!

Verified Customer

Goede communicatie, goede service , hulpvaardig goede prijs/kwaliteitsverhouding

Verified Customer

Ik had onze twee zoons, 12 en 17 jaar, een wedstrijd in Engeland beloofd. Kiezen ze voor Liverpool- City. Voor vertrek kregen we de entree kaarten opgestuurd. Met aangetekende retour envelop. Super op orde !! In Liverpool kregen we een top hotel op 300 meter afstand lopen van de pups. De zaterdag zijn we wezen kijken bij Bootle FC, negende niveau, in Engeland. Zondag al vroeg naar Anfield. Wat een sfeer. De wedstrijd eindigt in 4-3. Waanzin!! De jonste van ons heeft er twee nachten niet van kunnen slapen. Geweldige ervaring en top geregeld door jullie team !!

Verified Customer

Er was in november 2017 een reis naar Rome geboekt om de wedstrijd A.S. Roma tegen Lazio Roma te bezoeken. Door persoonlijke omstandigheden is 1 persoon uitgevallen. Ik heb deze plek opgevuld en hierbij was alle hulp om de vlucht om te boeken en ook om de wedstrijdkaarten op andere naam te krijgen. Prima hotel, bereikbaarheid geweldig. Informatie over hoe naar hotel en hoe naar voetbalstadion te komen was kristalhelder. Beleving in het stadion was ultiem; volop gezang en vlaggen. Fijne plekken. Mooi spel. Buiten het bezoeken van de wedstrijd was er volop de mogelijkheid om de stad Rome in te gaan. Ook hiervoor had het hotel een goede ligging. Grazie Nummer 1. voetbalreizen! NB. ik ben geen voetbal liefhebber maar dit had ik niet willen missen.

Verified Customer

Afgelopen november een fantastische trip gemaakt naar Londen voor de wedstrijd Arsenal tegen Tottenham Hotspur, oftewel de North London Derby. Vanaf het moment van bestellen tot aan onze terugvlucht verliep alles vlekkeloos en hebben wij geen enkel probleem ondervonden. Als echte Arsenal supporter was de 2-0 overwinning toch wel de kers op de taart. Mocht u overwegen om een voetbalreis te boeken, raad ik bij deze Number 1 Voetbalreizen zeker aan!

Verified Customer

Op oudjaarsdag naar Liverpool gevlogen en een super oud en nieuw gevierd. Toch wel de gezelligste stad in Engeland op eenzame hoogte! Op 1 januari naar het sfeervolle oude stadion van Everton geweest om de wedstrijd tegen Man Utd te bekijken. Helaas geen goals voor de thuisclub maar al met al een weekend om nooit te vergeten! Bedankt voor het regelen van deze superreis!

Verified Customer

Het hotel was goed (hebben we zelf uitgezocht), de wedstrijd viel tegen, maar het belangrijkste was dat we het stadion niet in konden met de kaarten die we van jullie hebben ontvangen. Toen ik de bescheiden ontving en las dat ik maar moest aangeven dat ik de kaarten van 'bekenden' had ontvangen als daar naar gevraagd werd gaf mij al een merkwaardig voorgevoel. Terecht bleek dus later. We moesten naar een loket verder op om de kaarten om te ruilen voor geldige. We hebben daar jullie gegevens doorgegeven. In het stadion kwamen twee mannen uit Groningen naast ons zitten en die hadden hetzelfde meegemaakt. Zeer merkwaardig en ik betwijfel of ik ooit nog weer een arrangement bij jullie ga boeken.

Verified Customer

Goed georganiseerde reis. Alleen jammer dat de tickets in het stadion niet naast elkaar of in hetzelfde vak zaten.

Verified Customer

Perfecte voorbereiding. Elk document op tijd doorgestuurd gekregen en in de reisbeischeiden werd perfect de weg uitgelegd naar het hotel en naar Wembley. Heb met een gerust gevoel gereisd. Volgende voetbaltrip boek ik zeker terug bij number1voetbalreizen.

Verified Customer

Onze trip was super. Alles zeer goed geregeld. Goede plaatsen in het stadion. 20 graden en Sergio Ramos gezien wat moet je nog meer hebbeb????

Verified Customer

Goed informatiepakket!! Goede plaatsen in het stadion en een keurig hotel! Wij waren Zeer tevreden. Groeten Kees

Verified Customer

Alles is prima verlopen, maar er zou duidelijker in de beschrijving moeten staan dat je met het kaartje niet eerst in de lange rij moet gaan staan. Je kaartje wordt namelijk gesperrt. Dan moet je naar Clear,,,,. Daar moet je weten waar je het voetbalkaartje hebt gekocht, hoe duur die was en verder moet je alle gegevens van jezelf invullen. Daarna mag je weer in die eerste rij gaan staan.

Verified Customer

Super goed geregeld allemaal. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker een volgende reis zeker bij jullie boeken. Groeten Marco

Verified Customer

Zondag 5 november zijn wij naar Tottenham -crystal palace geweest Alles was goed geregeld met super zicht op.de eerste ring met lederen stoelen op Wembley , de wedstrijd eindigde in 1-0 voor de spurs door een doelpunt van Son Het was een ervaring om niet te vergeten Wij willen de jongens van nr 1 erg bedanken voor de mooie trip Mvg***

Verified Customer

Eerste wil ik jullie bedanken voor de goed service en dienst die jullie gebracht hebben. Ik ben uitermate heel tevreden daarover.Alles was tot in de puntjes goed voorbereid.Die enkele mails die ik ontvangen heb door jullie deden me echt deugd,je zag dat je de klant op tijd wou informeren over hoe alles zou verlopen.Alle info die ik kreeg van jullie was heel duidelijk en heeft mij echt geholpen...over hoe het hotel bereikbaar was,alles was klaar en duidelijk.het hotel was perfect voor die prijs,beter zal je niet vinden denk ik.Alles was verzorgd en proper. Tijdens de match hadden we een ideale zitplaats in een prachtig gevuld stadion .Met een heerlijke sfeer kon de pret niet op van een heel geslaagd weekendje Milaan. Dus bij deze hebben jullie zeker een heel tevreden klant bij,die in het kort zeker terug een voetbalreisje via jullie zal boeken.Alvast tot binnenkort.. mvg ***

Verified Customer

Geweldige reis gehad met mijn oudste zoon, alles perfect geregeld en gegaan! Zeer tevreden over Number1 Voetbalreizen , ga zeker nog een keer boeken bij jullie. ??

Verified Customer

Communicatie en opvolging was top, net als de reis! Iets betere zitplaatsen in het stadion had het helemaal af gemaakt, al hebben we daar geen opleg voor betaald...Niettemin aanrader!!

Verified Customer

Jullie zijn steeds bereikbaar per chat en telefoon. Er wordt telkens een gepast antwoord of oplossing gevonden. De afhandelijk vooraf verliep vlekkeloos. Wij gebruiken jullie zeker nog voor onze voetbalreizen.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.