Verified Customer

Toevallig waren we bij Number1 terecht gekomen, maar hebben het ons geen seconde beklaagd. Alles werd op voorhand mooi in orde gebracht, zelfs het inchecken op het vliegtuig, zodat we nog enkel de E-tickets moesten printen. We hadden niet voor niks Tottenham - Liverpool gekozen, die speelden nl op Wembley voorlopig hun thuiswedstrijden. We waren op 22 oktober dan ook al om 08u00 plaatselijke tijd in Londen Stansted. Na een ritje naar het hotel hebben we nog lekker kunnen genieten van het centrum van Londen wat op wandelafstand van het Travelodge hotel was. In de vroege namiddag hebben we dan met een typische Engelse taxi(achterin met 2 tegenover 2) de rit naar Wembley gemaakt. Het aanzicht van het stadion was al overweldigend. Om nog te zwijgen van als we eens binnen waren. Wij dachten een half gevuld stadion te verwachten maar dit was verkeerd gedacht. Er waren maar liefst meer dan 80000 mensen aanwezig, een record voor de thuiswedstrijden van de Spurs op Wembley. Na 5 minuten stonden de Spurs al 2-0 voor, dus moet ik jullie niet vertellen wat voor een sfeer er in het stadion hing, gewoon kippenvel hoor. Uiteindelijk werd de score 4-1 en hadden we een hele mooie wedstrijd gezien. Na de wedstrijd bleken er aan het stadion enkel gereserveerde taxi�s beschikbaar. Maar na een kleine navraag kwamen we na 10 minuten wandelen bij een klein Indisch taxi bedrijfje uit. En omdat we toch moesten wachten hadden we nog tijd voor een biertje uit de lokale nachtwinkel. Terug in het hotel hebben we ter plaatse nog lekker gegeten en zijn we allen moe maar voldaan gaan slapen want maandagmorgen om 08u30 moesten we alweer op het vliegtuig stappen. Heel onze uitstap was perfect geregeld, wel deels omdat we de verplaatsingen per taxi gedaan hebben. Want na de wedstrijd staan er honderden te wachten op trein en metro wat wel heel veel tijd in beslag zou nemen. Voor de rest raad ik Number1 aan iedereen aan en wij zullen zeker nog gebruik maken van jullie diensten. Bedankt aan het hele team van 4 Belgische voetbalvrienden.

Verified Customer

Samen met mijn vader een voetbalwedstrijd bijwonen in Engeland: een droom die uitkomt. Door *** S'morgens vroeg, op zaterdag, met de trein van Purmerend naar Schiphol. Vol met adrenaline bespreken mijn vader en ik het Engelse voetbal op uiterst gedetailleerd niveau. Welke spelers moeten hoe spelen, waarom, wat is de beste tactiek voor Arsenal thuis tegen Swansea, hoe staan beide teams op de ranglijst en ga zo nog maar even door. Onze discussie werd even onderbroken door de paspoortcontrole: we verlaten immers de EU, dat wat wij beiden nog even niet bedacht hadden. De controles duren dus even wat langer dan gepland. Dit mocht de pret uiteraard niet drukken. Na een zeer korte vlucht naar Londen (wat aanvoelde als een busreis) en een treinreis naar Kings Cross station lopen we naar ons hotel. We hadden wat haast, dus dropten we onze tassen in het bagagekamertje en zijn we met de metro naar The Towerbridge en het financi�le centrum van Londen gereisd. Eigenlijk hebben we alles met de metro en/of lopend gedaan, wat eigenlijk super werkt. Na een korte culturele tour begon het echte cultuur snuiven: de wedstrijd van Arsenal tegen Swansea City in het Emirates Stadium. De beleving van de Engelsen is iets prachtig moois om mee te maken. Ik denk dat ik als voetbalfan beter bij het Engelse publiek pas dan bij het Nederlandse publiek. De blijheid bij een doelpunt of prachtige aanval, het schelden bij nalatigheid van een van je favoriete spelers (dit tot irritatie aan toe bij mijn vader, die soms een andere mening over een gebeurtenis heeft dan ik). In Engeland gaat het echt nog om het voetbal, het alles geven, het tonen van passie. Daar geniet ik intens van. En dat samen met mijn beste vriend: m'n vader. Na de wedstrijd, die door Arsenal werd gewonnen met 2-1, hebben we nog een uur rondom het stadion gelopen. De legendes die bij Arsenal gevoetbald hebben prijken op de gevel. Daarnaast vonden wij beiden, als doorgewinterde Ajax-fans, de adoratie voor Dennis Bergkamp geweldig om te zien: er stond gewoon een rij om met zijn standbeeld op de foto te kunnen! Op de terugweg naar de metro loop je door de straten in de wijk Arsenal waar mensen een kraampje met eten en/of Arsenal attributen verkopen vanuit hun voortuin. Dat is voetbalbeleving en de sfeer die er rondom en tijdens een voetbalwedstrijd moet zijn. Na een kleine 20 minuten met de metro kwamen wij weer boven de grond op Piccadilly Circus, het Times Square van Londen. Daar in de buurt zijn we beland in een sportcaf�, waar we onder het genot van een groot stuk vlees en een Engelse pint keken naar Bournemouth tegen Chelsea. Om toch nog de bekende plekken en gebouwen van Londen te zien, zijn we na het eten via the Big Ben naar Buckingham Palace gelopen. Onderweg loop je langs gebouwen als The London Eye en het gebouw van New Scotland Yard. Na nog een aantal pintjes gedronken te hebben in een echte Engelse pub zijn we teruggegaan naar het hotel. Hier vielen we als een blok in slaap, moe van alle geweldige indrukken die de stad en het Engelse voetbal ons geboden hebben. Number 1 voetbalreizen heeft ons dankzij de uitstekende organisatie een prachtige ervaring bezorgd. Alles was in de puntjes geregeld, van routes naar het hotel tot uiteraard de kaartjes voor de wedstrijd. Mijn volgende voetbaltrip boek ik zeker weer bij Number 1 voetbalreizen. Bedankt voor alles! Een zeer tevreden klant die weer wat kan afstrepen van zijn bucketlist. ***

Verified Customer

28 oktober was het weer zover. Als aanhangers van Arsenal mochten wij weer een trip maken richting Londen. Het jaar ervoor hadden wij voor via Number1voetbalreizen deze trip geboekt. Naar volle tevredenheid uiteraard, dus dit jaar opnieuw via deze maatschappij. Van de reis tot aan de wedstrijd zelf, alles was fantastisch geregeld. Kortom? Volgend jaar opnieuw! Tip: Boek een middagreis terug zodat je met het openbaar vervoer terug naar de luchthaven kunt. Taxi's in de nacht zijn erg prijzig hebben wij 2 jaar geleden ervaren. Dit jaar waren we voor *** pond p.p terug op de luchthaven.

Verified Customer

Weer prima reis geregeld door ***. Maatwerkofferte laten opstellen voor bezoek aan Southampton - Newcastle United op een zondag en aansluitend Manchester City - Napoli op een dinsdag incl. vluchten en hotelovernachtingen in Southampton en Manchester.

Verified Customer

De tickets voor de wedstrijd waren echt OK. Lange zijde tegenover de nieuwe tribune, tegen het veld. Men kan het veld ruiken en de spelers hun inspanningen "voelen" We konden ook voor en na de wedstrijd terecht in een lounge om iets te drinken. Het gekozen hotel was super gelegen, vlak tegen het Liverpool ONE winkelcentrum en in de onmiddellijke omgeving van de uitgangsbuurten.

Verified Customer

Beste reis ooit! Alles werd zeer goed geregeld en men werd ook goed op de hoogte gehouden van alles. De documenten die we opgestuurd kregen waren duidelijk. Ik ben nog nooit zo vlot en makkelijk op reis geweest. Beste site voor een weekend weg te gaan me kamerraden om een match te gaan kijken en de buurt waar het hotel gelegen is ligt perfect. Alles binnen stapafstand!

Verified Customer

Ben zeer tevreden over hoe de communicatie en afhandeling ging.

Verified Customer

Top service! Antwoorden snel op vragen! Goede plaatsten en naast mekaar!

Verified Customer

Ik ben naar de thuiswedstrijd van Borussia Dortmund tegen Hertha BSC geweest via Number 1 Voetbalreizen. Hele boekingsprocedure verliep vlekkeloos en alles was duidelijk. Het hotel waar we verbleven (A&O Dortmund HBF) was prima. Ligging midden in het centrum van Dortmund, station op 5 minuten. Parkeergelegenheid helaas niet bij het hotel, maar dit is geen probleem. Aan de achterkant van het station is een groot parkeerterrein (bereikbaar via de Treibstra�e) waar je voor ***� per dag je auto kwijt kan. Vanaf hier loop je door het station naar het hotel in ongeveer 10 minuten. Naar het stadion kun je het beste met de metroreizen. Vanaf het stadhuis gaat deze direct naar het Signal Iduna Park. Met je wedstrijdticket heb je gratis openbaar vervoer, dit hoef je dus niet aan te schaffen. Al met al was alles een groot succes!

Verified Customer

2de keer een reis geboekt via deze organisatie. En net als de eerste keer weer alles op en top geregeld. Ook via de chat heel vriendelijk te woord gestaan. De volgende reis gaan we zeker weer via deze organisatie boeken!!!

Verified Customer

Goed georganiseerd en ge�nformeerd. Snel geinformeerd over verblijf en tickets. Waardoor reisplanning makkelijk te maken was. Hotel was heel goed

Verified Customer

Hey, dit is niet de eerste keer dat wij via deze organisatie naar Dortmund gaan en zoals gewoonlijk was alles dik in orde. Ik had via de site gekeken voor de match Dortmund - Hertha en zag dat enken het 2 sterren hotel nog beschikbaar was, heb gemaild met de vraag of er nog andere hotels beschikbaar waren en of het mogelijk was om ze beschikbaar te stellen voor ons. Ik kreeg binnen de dag een bericht terug dat dit geen probleem was dus bij deze,top service tegen een goede prijs!

Verified Customer

Top geregeld door Number 1 Voetbalreizen en we hebben een geweldige wedstrijd gezien in Dortmund!

Verified Customer

Ik vond de reis goed geregeld, hotel prima, e-tickets ook ideaal. Bij ons hotel hadden we van jullie een voucher gekregen deze was niet voldoende we hadden nog wat extra's moeten krijgen volgens de medewerkers daar. uiteindelijk is het allemaal opgelost. we moesten weten welke kamers gereserveerd enzovoort. Verder prima reis en voor herhaling vatbaar.

Verified Customer

Op 5 augustus met mijn zoontje via voetbal reizen naar de supercup wedstrijd Dortmund - Bayern M�nchen geweest met overnachting in het NH hotel. Het was een geweldige ervaring voor een betaalbare prijs. Tickets netjes op tijd binnen en ook een mooi en goed verzorgd hotel. Het is zeker niet de laatste keer dat ik via voetbal reizen geboekt heb!!!

Verified Customer

Al met al met een prachtige ervaring. Van begin tot het eind geweldig begeleid door Number 1 Voetbalreizen. Niet alleen online maar ook persoonlijk contact waarin alle vragen perfect werden beantwoord. Eenmaal in Liverpool kwamen we superlatieven tekort. Op vrijdag een hop on bus tour naar Anfield met aansluitend een rondleiding door het stadion. Na afloop een pint met mijn zoon in een van de Liverpool pubs bij het stadion. Op wedstrijddag lekker vroeg naar Anfield waar alles ademt naar voetbal. Na weer een bezoek aan de pub, the 12th man, waar iedereen clubliedjes zong, zijn we 2 uur voor aanvang al het stadion ingegaan. Heerlijk om in het zonnetje te genieten van de grasmat en geweldige sfeer. Na kilo's kippenvel...terug naar ons perfecte hotel en de volgende dag weer veilig thuis. Wat een belevenis!!!

Verified Customer

Na wat persoonlijke problemen i.v.m het niet meer opengaan van het slot van onze koffer is het extra fijn als er al netjes ingecheckt is en alle vluchten en tickets probleemloos en optijd zijn afgeleverd. Heerlijk weekend in Londen met een schitterende wedstrijd gehad! Number1, bedankt voor de topservice!

Verified Customer

Geweldig weekend gehad. Alles was perfect geregeld. Het zal niet lang duren voordat we weer wat plannen.

Verified Customer

De bestelling is perfect verlopen en alles was perfect georganiseerd. Het hotel en vooral de wedstrijd was fantastisch.

Verified Customer

We hebben een super weekend gehad in Barcelona. Alles was goed geregeld, duidelijke en snelle communicatie en alles op tijd en compleet in huis. Nummer 1 voetbalreizen TOPPIE !!!!

Verified Customer

In augustus met mijn zoon van 8 naar de Duitse bekerfinale geweest tussen Borussia Dortmund en Bayern M�nchen geweest. Bij het boeken verliep de communicatie soepel en ook kreeg ik zeer gedetailleerde info over Dortmund compleet met tips en routebeschrijvingen. 1x een vraag gesteld per mail en binnen 5 minuten antwoord. Volgend jaar willen we een keer met een groepje naar een wedstrijd in Engeland en boek dan zeker weer hier!

Verified Customer

Als er een match verschoven wordt van dag( zoals bij ons) nemen ze direct persoonlijk contact op met je.. Snelle feedback. De mensen zitten daar op de goede plaats

Verified Customer

Zeer tevreden over Number 1 voetbalreizen. Waren eer behulpzaam en op vragen werd onmiddellijk gereageerd en werd er actie ondernomen. Een volgende keer zal ik zeker eerst met Number 1 contact zoeken voor het maken van een voetbalreis.We hadden mooie plekken in het stadion en een prima hotel! Klasse.

Verified Customer

Zo! De supercup in Duitsland zijn mijn vader, broertje en goede vriend nog niet vergeten. Een heerlijke pot voetbal gezien vanaf een top plek! Geweldig! Vooraf duidelijk ge�nformeerd en op tijd de kaarten thuis! Hotel goed en goed aan te reizen! We hebben er van genoten en we gaan zeker nog eens gebruik maken van de diensten van Nummer 1 voetbalreizen!

Verified Customer

Alles was conform de afspraken!!!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.