Verified Customer

Altijd vriendelijke mensen en altijd goed bereikbaar

Verified Customer

Was een fantastische belevenis, excellent gelegen hotel in Barcelona, modern en goede stille kamer. La Rambla op 20 meter ! Tickets waren excellent, in midden van plan, vlakbij de trainersbanken

Verified Customer

Goed geregelde reis naar Borussia Dortmund - AS Monaco gehad. Snel de kaarten binnen, goede reisbescheiden en alles was duidelijk. Ook doen de wedstrijd werd verzet door de aanslag op de bus van Borussia Dortmund belden ze meteen of alles nog goed was en of ze ergens mee konden helpen.

Verified Customer

We zijn met vrienden naar dortmund-monaco kwartfinale champions league geweest zonder overnachting. We hadden hele mooie plaatsen voor de wedstrijd. Maar door de bomaanslag op de bus van dortmund werd de wedstrijd een dag verplaatst. Door vliegensvlug handelen door Number 1 voetbalreizen konden wij alsnog in een superhotel overnachten. De volgende dag naar de wedstrijd geweest en de sfeer was top alleen de uitslag was iets minder goed. Al met al 2 mooie dagen en de service was top!!!!!

Verified Customer

Goede prijs kwaliteit, vele trips al geboekt heel tevreden!

Verified Customer

Alles zeer goed geregeld!

Verified Customer

Prima ervaring na eerst 2 tickets te hebben gewonnen en later een reis te hebben geboekt.

Verified Customer

klantvriendelijkheid +++ snelheid van mails beantwoorden top +++ alles was tot in de puntjes geregeld !

Verified Customer

Zeer soepele organisatie, gemakkelijk mee te communiceren!

Verified Customer

Goed geregeld, makkelijk in omgang

Verified Customer

Vorige week heb ik de welbekende Kohlenpott-derby mogen meemaken, een geweldige wedstrijd bomvol passie en sfeer. Bij deze kan en wil ik elke voetballiefhebber aanraden om eens een wedstrijd te bezoeken in de Bundesliga. Een gegarandeerde belevenis om niet snel te vergeten!

Verified Customer

Meedenken over de reis, vooral m.b.t. de hotelkamers

Snel en overzichtelijk

Verified Customer

Ik had eigen vlucht geboekt. Hotel was prima. Informatie prima.

Verified Customer

Alles heel vlot verlopen!

Verified Customer

Alles was tip top in orde, fantastische reis gehad.

Verified Customer

Alles was keurig geregeld, met name het feit dat we al ingecheckt waren in het vliegtuig voor beide vluchten, was ideaal. Het hotel met het inbegrepen ontbijt was uit de kunst. Het enige wat we zelf moesten regelen, is het bezoeken van bezienswaardigheden en overige tijdvulling, maar dat vind ik persoonlijk prettig, als ik dat zelf kan invullen. Ook waren het prima zitplaatsen in het stadion en ook bij het stadion is alles zonder problemen verlopen. Al met al een zeer geslaagde reis met complimenten voor Number 1 Voetbalreizen.

Verified Customer

Alles was tot in de puntjes geregeld. We kregen op voorhand snel en duidelijk advies. Na de boeking ontvingen we direct een digitale bevestiging en een week voor de wedstrijd werden ook de papieren bevestigingen (inclusief routebeschrijving naar hotel, tips, kaart van Londen etc.) bezorgd. Kortom, we hadden nergens omkijken naar. Prijs-/kwaliteitverhouding was bovendien uitstekend.

Verified Customer

Goede communicatie, volledige info en meedenkend personeel

Verified Customer

Alles duidelijk, correct en op tijd.

Verified Customer

Heldere en snelle communicatie, reisbescheiden op tijd en compleet (incl. kaarten en tips).

Verified Customer

Goede informatievoorziening, goede prijzen en klantvriendelijk.

Verified Customer

We hebben een prachtig weekend in liverpool gehad. Mooie wedstrijd gezien, Prachtige plaatsen op de hoofdtribune.

Verified Customer

We hadden vragen en de app, mail werd meteen super goed en super snel goed en juist beantwoord. leuk weekend gehad en kwam oa door de heren die dit bedrijf runnen en de zaken super goed regelen. als we nog een keer gaan boeken we weer via dit bedrijf en de prijzen zijn ook redelijk

Verified Customer

Korte lijnen, direct aanspreekbaar, duidelijke informatie en gewoon aardige mensen.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.