perfect geregeld

Verified Customer

Goed geregeld. Alles op tijd verstuurd. Goede informatievoorziening.

Verified Customer

Communicatie Bereikbaarheid Alles was echt top geregeld!!

Verified Customer

Wij hebben een super trip gehad. Top wedstrijd gezien, hotel was goed en de organisatie en contact was perfect. Number 1 Voetbalreizen bedankt!

Verified Customer

Goede communicatie. Perfecte mailing voorafgaand aan de reis.

Service, contact, volledigheid documentatie

Verified Customer

Alles is goed en snel geregeld. Je kan elke dag contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt. Deze reageerde bij ons elke keer heel snel en we kregen ook snel duidelijk antwoord op onze vragen.

Verified Customer

Alles goed geregeld. Goed hotel en snelle respons op vragen.

Verified Customer

Locatie hotel was goed mbt OV richting stadion.

Verified Customer

Wij waren zeer tevreden over het hotel en de dienstverlening voor de reis (opsturen reisbescheiden, documentatie, tickets,...)

Verified Customer

Reis zeer goed geregeld, vlotte communicatie.

Verified Customer

Vlotte behandeling van de bestelling tot en met de reis. Gemakkelijk bereikbaar gedurende week en weekend.

Verified Customer

Zeer goed contact en snel antwoord bij vragen. Prima hotel en alles rondom tickets/hotel/vlucht was goed geregeld.

Verified Customer

alles keurig geregeld, mooi op tijd. Hotel was redelijk tot goed (3 sterren) en de plaatsen in het stadion waren perfect

Verified Customer

Goede service. Komen afspraken na.

Verified Customer

Alles prima geregeld. Telefoontje gekregen toen wedstrijden waren vastgesteld. Papieren tijdig in huis, inclusief antwoordenvelop voor terugsturen memberkaarten. Hotel in orde Number 1 is goed bereikbaar via mail en telefoon, reageren direct. Kost een paar centen, maar dan heb je ook iets!

Verified Customer

Inderdaad de goedkoopste. En dan denk je, er zal wel wat mee zijn. Maar nee hoor, heel goede informatieverstrekking, boardingspasses al toegestuurd, je kunt zo in het vliegtuig stappen. Prima hotel op nog geen 50 meter vanaf de Ramblas, suuuperplaatsen in Camp Nou (rij 3!!!). Zie zelfgemaakte (!!) foto's. Wij hebben een onbeschrijflijk geweldig weekend gehad. Hartelijk dank, Number 1!

Verified Customer

Goeie service. Altijd bereikbaar zowel via telefonisch of chat is zeker een pluspunt.

Goed verzorgd

Verified Customer

Geen negatieve punten Alles was perfect geregeld hotel was uitstekend Goede informatie vooraf

Verified Customer

Snelle levering van kaarten Vriendelijke mensen Goede chat Goede prijs kwaliteit

Verified Customer

Zeer duidelijke , vriendelijke en vlotte communicatie. Zeer stipte en correcte afhandeling. Mooie prijskwaliteit verhouding en duidelijke website. Kortom een plezier om mee samen te werken. Ik boek zeker nog met Number 1 voetbalreizen!!!

Verified Customer

Hele snelle levering van de kaartjes. Waren binnen 2 dagen in huis.

Verified Customer

Communicatie met Nick verliep altijd snel en duidelijk, hotel was netjes. Zeer tevreden!

Verified Customer

Goed geregeld allemaal. Wij hadden met een vriendengroep een reis met kaartjes geboekt bij Number1 voetbalreizen. Vragen over de reis en reisbestemming worden direct beantwoord, zowel telefonisch als per mail. Net hotel en goede wedstrijdkaartjes. Absoluut een aanrader om eens een wedstrijdbezoek aan Dortmund te doen. Prijs technisch is Number1 voetbalreizen ook een zeer interessant.

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.