Verified Customer

Top geregeld weinig op aan te merken

Verified Customer

prima klantbehandeling. stukken tijdig in bezit. duidelijke bijlagen

Verified Customer

Alles is perfect geregeld, dit geldt vanaf de opties tijdens het bestelproces (keuze voor de plaatsen in het stadion, keuze van een vliegtuigmaatschappij enzovoort) tot aan de service aan de telefoon en per mail. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect geregeld is. We zijn keurig van te voren ingecheckt (vliegen) door Number 1 voetbalreizen, de communicatie was duidelijk en tijdig, ook aanvullende vragen per mail en telefoon zijn snel en volledig beantwoord. Daarnaast waren de plaatsen in het stadion perfect en zo ook het hotel dat is geregeld door Number 1 voetbalreizen. We hebben een super weekend gehad!

Verified Customer

Vriendelijke & vlotte regeling. Uistekende ligging van het hotel.

Verified Customer

Alles tot in de puntjes verzorgd. Leuke tips. Ook hoe je het beste kan reizen van A naar B. Ze zijn goed bereikbaar telefonisch, gaan zeker nog weer een x terug komen!

Goede informatie over alles

Verified Customer

Duidelijk en snelle communicatie. Vooral handig dat heen- en terugreis al ingecheckt zijn.

Verified Customer

Hotel, vluchten, uitleg, tickets alles was in orde.

Verified Customer

- Enorm snelle respons indien er vragen zijn - super hotel (Ganivet, Madrid) - super goede plaatsen in het stadion (Real Madrid) - Reisbescheiden was top

Verified Customer

Betaalbaar, goede prijs / kwaliteitsverhouding hotel, goed geregeld met wedstrijden, super plaatsen, zeker bij Arsenal. Al met al hebben we echt een fantastisch weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

Verified Customer

Snelle en prettige communicatie over boeking. Je voelt je echt 'klant'. Uitstekende zitplaatsen en prima hotel.

Verified Customer

Alles was zeer goed geregeld. Top !!!

Verified Customer

Zeer goede communicatie, service en kwaliteit. Alle informatie was prima verzorgd. Inchecken was voor de tijd prima geregeld en accommodatie en kaarten waren ook van een zeer goede kwaliteit

Verified Customer

Snelle reactie bij vragen en uitstekende hulp

Verified Customer

- Goed hotel centraal in de stad - Goede zitplaatsen in het stadion - Prima geregeld in combinatie met de vluchten

Verified Customer

Het contact en de service vooraf. De meegeleverde plattegronden en folders. De reis is niet alleen goed geregeld er wordt ook meegedacht over het verblijf daar. Metrostations en dergelijke.

Verified Customer

Voldoende informatie ivm het strakke reisschema. De online medewerkers op de chat zijn superhandig voor als ja wat wil vragen

Verified Customer

Goed geregeld allemaal, alles op papier via de mail en via de post. Goed geregeld en georganiseerd. Ga zeker nog een keer boeken via dit bedrijf!!

Verified Customer

Kaarten 2 wkn voor de match thuis ontvangen. Goed gelegen Hotel op Kings cross ( op slechts 3 haltes van Arsenal vandaan ) Duidelijke omschrijving van de route naar t Hotel en stadion

Verified Customer

Alles was top geregeld van vlucht tot hotel en wedstrijdkaarten. En voor een goede prijs.

Verified Customer

Alle informatie en tickets wafen mooi verzorgt opgestuurd

Verified Customer

Goed geregeld Verblijf.......goed hotel met een goed engels ontbijt ligging hotel .......super ivm uitgaans leven dicht bij plaats in stadion .......super ja ... alles was top

Verified Customer

Alles prima geregeld, duidelijke beschrijving hoe alles zou gaan, goede tips over stad.

Verified Customer

Hotel was goed geregeld, vliegtickets waren goed geregeld. Wat ik zelf heel handig vond, was dat ze een aantal tips uiteen hadden gezet, m.b.t. De activiteiten die we in de betreffende stad konden doen. De wedstrijd was super om mee te maken, we hadden ook mooie plekken.

Verified Customer

prima geregeld hotel prima wedstrijdtickets afhalen in Engeland prima prima reisinformatie

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.