Verified Customer

Alles was super geregeld alles duidelijk

Verified Customer

alleen maar pluspunten! Goede communicatie Upgrade gekregen van het hotel. Tickets en reisbeschrijvingen ruim op tijd in huis. Wat echt super is, dat de voetbalkaarten voor de wedstrijd al in je bezit zijn! Geen stress om de kaarten op te halen of via een koerier bij het hotel

Verified Customer

Als verrassing met mijn vriend naar FC Barcelona - Manchester City geweest. Wat een ervaring! Wij hadden Premium kaarten geboekt en zaten echt op de middenlijn en konden de spelers bijna aanraken! Hotel ook uitstekend met een goed ontbijt. Volgend jaar gaan we zeker weer een Champions League wedstrijd uitkiezen en wij zullen dit zeker via Number 1 Voetbalreizen doen!

Klantvriendelijk Prijs/Kwaliteit OK

Verified Customer

Voetbalreis gekregen naar Chelsea - Leicester City. De wedstrijdkaarten, reisbescheiden en alle info waren netjes op tijd binnen gekomen. Het hotel was keurig netjes, het ontbijt was ook goed. Een dikke 10.

Verified Customer

Alles heel goed geregeld Zelfs de boarding passen werden voor ons geregeld Hotel heel goed op een top locatie

Verified Customer

Geweldig weekend gehad met vrienden in Londen. We hebben de thuiswedstrijd van Arsenal tegen Chelsea bezocht. Wedstrijdkaarten waren boven verwachting laag op de 2e ring korte zijde! Geweldig zicht! Hotel was ook prima in orde en goed in het centrum. Als je kijkt naar de (scherpe) prijs die wij hebben betaald voor deze topper zul je ons zeker terugzien!

Verified Customer

Reis geboekt naar de wedstrijd Liverpool - Hull City. Beste prijzen van alle aanbieders, hotel midden in het centrum van Liverpool inclusief ontbijt. Ze zijn direct te bereiken via de chatfunctie.

Verified Customer

Alles duidelijk en snel afgehandeld

Goed geregeld

Alle info klopt

Verified Customer

- Zeer goede communicatie - Goede plaatsen in het stadion - Goede ticketlevering

Goede communicatie alles top geregeld . Dagelijks tel. Bereikbaar

Verified Customer

Goed geregeld, betrouwbaar en makkelijk te bereiken via E-mail.

Prima geregeld!

Verified Customer

Alles wordt prima geregeld Alles wordt duidelijk aangegeven

Verified Customer

Goede, persoonlijke service. Tussentijdse wijzigingen in aantal personen etc werden zonder problemen opgelost.

Super geregeld

Verified Customer

Alles tiptop geregeld! Goede service en bereikbaarheid voor eventuele vragen.

Verified Customer

Super goed geregeld en toplocaties.

Verified Customer

Wij zijn 4 september naar Manchester United - Leicester City geweest. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Ingecheckt voor beide vluchten, hotel was prima en op een goede locatie. Alles in de buurt en eenvoudig te bereiken per openbaar vervoer of gewoon lopend. De plaatsen in het stadium waren zoals verwacht met goed overzicht over het veld. Wij hadden vlak voor de wedstrijd een vraag over de zitplaatsen dat door een belletje naar de organisatie werd opgelost. Complimenten hiervoor! Al met al een bijzonder geslaagd weekend mede door de vlekkeloze organisatie door Number 1 Voetbalreizen. Alleen maar lof en zeker een aanrader. Wij zullen zeker Number 1 Voetbalreizen via mond tot mond reclame aanraden.

Verified Customer

Prima service en alles op tijd. Plaatsen prima en ook hotel prima. Wil zeker nog een keer heen!

Verified Customer

Prijs ok�. Informatie vooraf ruim voldoende.

Duidelijk en goed geregeld

Verified Customer

Goede informatie en alles op de gemaakte afspraken ontvangen

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over Number-1 voetbalreizen.nl

Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van volledig samengestelde voetbalreizen tegen de scherpste prijzen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt: altijd inclusief ontbijt en de beste tips voor jouw trip.