Top service, snelle levering en keurig verpakt!

Everything great!

Everything great!

Kwalitatief goede kleding en goede�

Kwalitatief goede kleding en goede service.

Online besteld

Online besteld, Keurig verpakt en binnen 2 werkdagen ontvangen

Snel en netjes

Snel en netjes

Goede en snelle service top!

Goede en snelle service top!

Kleding collectie wat niet elke winkel�

Kleding collectie wat niet elke winkel en website heeft Bestelling kwam heel snel mooi verpakt in doos en goed kunnen volgen via track en trace.

Moose cap cold

Kennis van mij heeft spullen bij u besteld ,ik ging voor Moose cap gold embleem ,kon ik alleen bij u bestellen,netjes de volgende dag binnen gekregen ,via de buren:ja welke .! post nl had geen briefje in de bus gedaan zodat ik zelf achter heen moest ,geen probleem hoor.wel lastig we vroegen ons af waar blijft de mooie Moose cap.verders mooi ingepakt in top doosje en bon erbij en draagtas zoals je het verwacht.op naar de volgende bestelling .

Jas zit als gegoten en werd ook erg�

Jas zit als gegoten en werd ook erg snel gezorgd.

Top service ondanks mijn onhandigheid

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Mooi verpakt.

Top....

Snel en direct! Klasse!

Zeer tevreden over snelle bezorging, verpakking netjes.

Ik heb een EA7 jas gekocht

Ik heb een EA7 jas gekocht. Een uitstekend kwaliteit. Was heel snelle levering. Bevestiging mail helaas belanden in mijn spam (Ik heb gmail) moest ff zoeken.

Fijne service

Fijne service. Contact gezocht met de winkel voor maat advies vriendelijke jongen aan de telefoon. Jas gelijk volgende dag in huis.

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering , pakket was iets vertraagd door drukte bij post nl , kreeg netjes een e-mail hiervan door tip de bruin

Review

Had in de beschrijving vermeld dat ik graag een tasje van Tip de bruin erbij had gewild, heb hem er niet bij gekregen, had m�n trui vrijdag 29 november besteld en kreeg hem pas op woensdag 4 december. Wel vind ik dat ik netjes te woord ben gestaan toen ik heb gebeld, en de verzenddoos ziet er chique uit.

Hele goede service in de winkel

Hele goede service in de winkel, was alleen iets fout gegaan met het bericht dat het product al klaar lag in de winkel

Snelle levering, goed verpakt en precies zoals omschreven.

Dat ik voor retour verzendenkosten moet betalen

Dat ik voor retour berzendenkosten moet betalen

Top de bruin

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle, nette levering en een ruim assortiment.

Mooie merken

Mooie merken, snelle levering, goed verpakt! Top

vriendelijk personeel, groot aanbod

De jas die ik online bestelde viel me te groot uit. Ik kon deze gemakkelijk in de winkel omruilen. De jongeman in de winkel heeft me vriendelijk verder geholpen en koos er een zeer mooie jas uit van CG voor me. Danku!

Erg tevreden!

Twee truien besteld; eentje zat perfect en andere was te groot! Retourgestuurd en omgeruild; bleek niet meer voorradig. Oplossing was er gelukkig wel; zelfde trui in een iets andere kleur! Mooi dat er meegedacht wordt!

82 Nieuwendijk 90

Amsterdam 1012 MR