Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken over het algemeen snelle service en behulpzame medewerkers. Klanten waarderen het eenvoudige aankoopproces en de duidelijke informatie. Een paar ervaringen met codes of terugbetalingen waren wisselend, maar de algehele indruk is positief. Over het geheel genomen lijkt de service betrouwbaar voor codes en transacties.
Happy
24 June 2025
Adrianus Verhoeven
1i1Tq9ELOyx72uNcAhdhnkunybJcyuDUtjVu+MAyZdXpnvoHVVPuhQ==
Yay Adrianus! 😃🎉 Super blij om te horen dat je happy bent! ❤️ Dankjewel voor je aanbeveling! Tot snel! 🌟😊
Good
19 June 2025
Gregory Stas
Brasschaat
Awesome! 😃 Thanks so much for the “Good Good” vibes! 👍✨ Really happy you'd recommend us ❤️ See you next time! 🌟
Goede en snelle betaling mogelijk!
19 June 2025
Jarno
Landgraaf
Top! 😃 Dankjewel voor je leuke review! Superfijn dat de betaling goed en snel verliep 💸⚡ We waarderen je aanbeveling enorm ❤️ Tot gauw! 🌟
Alles is duidelijk , zeer tevreden.
18 June 2025
(chris) Matu
Marum
Yes! 🎉 Dankjewel voor je fijne woorden! Super om te horen dat alles duidelijk is en dat je zo tevreden bent 😊👍 We waarderen je aanbeveling enorm ❤️ Tot de volgende keer! 🌟
Rf
10 June 2025
Am
Zwolle
Top, bedankt voor je reactie! 🙌😃 Kort maar krachtig—en heel blij om te zien dat je ons aanbeveelt! ❤️ Dankjewel daarvoor! Tot snel! 🌟✨
Leuk
1 June 2025
daniel
Drunen
Je betaald , je ontvangt , zo snel is perfect!
28 May 2025
Lyova
Nieuwegein
ik wou graag minecraft kopen maar had moeite met betalen, dus ging ik kijken voor cadeau kaarten. vond deze website. eerst kreeg ik wel eerst wat zorgen over de betrouwbaarheid van de site. maar na reviews dacht ik 'waarom ook niet'. ik kocht de kaart en na 10 seconden zat de code in mijn inbox en kon ik meteen minecraft ophalen. heel blij met het hele gedoe. groote dank. im a happy man :]
24 May 2025
Denimwan
zeilenmakerstraat 4b
Ahhh wat een heerlijk verhaal! 😄 We snappen die eerste twijfels helemaal – internet is soms tricky – maar super dat je het toch geprobeerd hebt! 💪 En dan zo snel je code in je inbox? BAM, Minecraft-time! ⛏️🎮
Thanks voor het vertrouwen en je leuke bericht – jij hebt ons dag ook een stukje beter gemaakt 😄 Groote dank terug, happy man! 🙌💚
Goede ervaringen
21 May 2025
Deborah Nouwens
Vroomshoop
Yes! 😄 Superfijn om te horen dat je goede ervaringen hebt gehad! Dankjewel voor je vertrouwen – we staan altijd voor je klaar! 💚🎮
zoalos altijd werkt het, bedankt
20 May 2025
mathias
oostrozebeke
Topper! 😄 Super om te horen dat alles weer vlekkeloos werkt – zoals het hoort! 💪 Bedankt voor je vertrouwen en tot de volgende keer! 🎉🕹️
eenvoudig te bestellen en een snelle levering en ze hebben een goede helpdesk bij problemen
19 May 2025
Hein Koelen
Rotterdam
Ja top omdat top top is geen wiettoptwat eigenlijk ook gewoon t beste voor
4 May 2025
CHIEFKEEF
'S-GRAVENHAGE
Hahaha wat een top review! 😂🔥 We houden van die vibes – als iets top is, dan is het gewoon top top, geen discussie! 😎🙌 Thanks voor je “Ja” en je creativiteit, made our day! 💛🎮
Ik kon MC niet kopen maar hierdoor is het gelukt
2 May 2025
Elvis
Eindhoven
Wat fijn om te horen! 😄 Soms is het echt een opluchting als iets eindelijk lukt – en we zijn superblij dat we je konden helpen om Minecraft te scoren! 🎮💪 Dankjewel voor je “Ja” en veel plezier met je game! 💛✨
Binnen enkele seconden had ik mijn code al in men mailbox! Dankjewel
1 May 2025
V
Oostende
Topp
1 May 2025
Mariska Haverhoek
Doesburg
Yaaay! 🎉 Dankjewel voor de fijne woorden en de "Topp"! Superblij dat je zo tevreden bent 😄 En nog eens "Ja" op aanbevelen? Dat maakt onze dag helemaal goed! 💚
Tot snel weer! 🎮✨
Bestelling wordt snel geleverd. Prima web.
21 April 2025
Annemiek
Höje
Dankjewel voor je fijne woorden! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. We doen ons best om het je makkelijk én leuk te maken! 🎮🚀 Tot snel weer op onze webshop! 💚
Wijzig aan toe te voegen
12 April 2025
V.A.J Giesbers
Haps
Top om te horen dat alles prima werkt! 😄
En bedankt voor de tip – als je nog iets specifieks weet dat we kunnen verbeteren, laat het gerust weten. We staan altijd open voor goede ideeën! 💡🙌
Thanks voor het aanbevelen! 🎉
easy en snelle levering via email
11 April 2025
Mastbooms Dirk
Olen
Yay, super om te horen! 😄 Bedankt voor je fijne review en top dat alles vlot en makkelijk verliep. Veel plezier met je aankoop! 🎮💌
Als ikzelf iets fout heb gedaan wordt het herstel Met vriendelijke groet
8 April 2025
Wanda
Amsterdam
Dankjewel voor je lieve woorden! 😊 Fijn om te horen dat je onze service als goed en vriendelijk ervaart – en natuurlijk lossen we het graag op als er iets misgaat 💪💛. Super dat je ons zou aanbevelen! 👏🎉 Groetjes terug!
Gewoon geweldig deze website was mijn redder in nood had al op 30 verschillende geprobeerd om het spel te kopen maar het lukte maar niet, maar toen kwam ik op het idee om een cadeau kaart te halen. Echt een top website
30 March 2025
Hendrik
Urk
Wat een heerlijke review om te lezen! Super bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat we jouw redder in nood mochten zijn 😄 Veel plezier met je game en hopelijk tot snel weer op onze site! 🎮💖
Binnen paar minuten de gamekey ontvangen
19 March 2025
Rudin Eijgelaar
Spannum
Yes! Super bedankt voor je fijne review 😄💬 Blij om te horen dat alles snel en soepel ging – zo hoort het! Veel gameplezier en hopelijk tot snel weer! 🎮✨
Zoals altijd werkt het weer perfect.
16 March 2025
Jacques
Den Haag
Dat is geweldig om te horen! 😍 "Zoals altijd perfect" klinkt als muziek in onze oren. Dank je voor je vertrouwen en je support! 🎶🚀
Betrouwbaar! Thanks!
12 March 2025
Alexander
Almelo
Wow, 3.69 seconden? Dat is bijna sneller dan het licht! 🚀 Superblij dat alles zo vlot ging. Bedankt voor je vertrouwen en je aanrader! 😃👍
Veel keus snel geleverd per mail overzichtelijke shop ga zo door
9 March 2025
R willem As
Doorn
Wat een top review, dankjewel! 🎉 Super om te horen dat alles snel en soepel ging. We blijven ons best doen! 🚀😊 Tot de volgende keer! 💙
7 March 2025
E
Netherlands
Dankjewel! 😊 Super om te horen dat alles makkelijk en snel ging! 🎉 Tot de volgende keer! 🚀✨
Gamecardsdirect is jouw one-stop-shop voor digitale vouchers, met de nadruk op snelle levering en uitstekende klantenservice. We bieden meer dan alleen kaarten die verband houden met games, zoals PlayStation Network-kaarten en Xbox Gift Cards. Ons assortiment omvat ook een breed scala aan andere digitale vouchers, zoals Paysafecards en Netflix Gift Cards. Of je nu voor jezelf winkelt of op zoek bent naar een cadeau, bij ons vind je wat je nodig hebt.
Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen die je hebt of om je te assisteren bij je bestelling. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of chat, wat voor jou de meest handige methode is. Bovendien nemen we digitale beveiliging zeer serieus en doen we ons uiterste best om een veilige winkelomgeving voor onze klanten te garanderen.
Een ander groot voordeel is dat we je codes rechtstreeks via e-mail verzenden. Dit stelt je in staat om een voucher te bestellen, zelfs als je onderweg bent, en deze onmiddellijk in te wisselen zodra je thuis bent. Door efficiëntie te combineren met gemak zorgt Gamecardsdirect ervoor dat je altijd je favoriete cadeaubonnen bij de hand hebt, waar je ook bent. Kortom, Gamecardsdirect is dé bestemming voor snelle, veilige en handige aankopen van een breed scala aan digitale vouchers.
Beersdalweg 93
6412 PE Heerlen