Score: 10

Alles was op voorraad. Scherpe prijzen en snelle levering. Klein min puntje, geen track andere trace nummer ontvangen zodat ik het pakketje niet kom opvolgen.

Score: 10

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Score: 4

Ik ben nog steeds in afwachting van twee betaalde items, te weten een snorkel en waterschoenen. Ik heb geen enkele schriftelijk bevestiging hiervan gehad dus zou graag willen weten wanneer ik de spullen kan ontvangen. Ik heb ze vanwege vakantie volgende week nodig vandaar!!! telefonisch een goed gesprek gehad, nu alleen nog uitvoeren!

Score: 9

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Jammer natuurlijk, maar 1 mailtje was voldoende om alles zonder kosten op te lossen: juiste product opgestuurd en zonder kosten het andere product kunnen retourneren. Jammer dat het wat extra werk was, maar de service is prima.

Score: 7

Enig aandachts punt: Iets rustiger met de BREEKBAAR tape op de verpakking. Onze post bezorger word er heel zenuwachtig van en wilt het dan perse afgeven ipv in de brieven bus gooien. Super service van haar, maar voor een les BOEK of een stoffe etui is dat een beetje zonde van haar tijd.

Score: 10

Ik had eerst een bestelling geplaatst bij zwembrilopsterkte.nl, daar konden ze pas na 4 weken leveren werd me achteraf, na de bestelling, via mail gezegd. Ik heb dat order dan geannuleerd en gemaild met de mensen van Diveoutlet. Die stuurden me direct via mail de zaken die ze wel op stock hadden en de glazen die ik nodig had. 2 dagen na bestelling had ik het in huis. Fantastische service via mail en later ook op de site

Score: 10

Mijn bestelling is zeer snel en correct bezorgd , sneller kan niet per post

Score: 5

Matig, helaas paste de gopro mount voor de duikbrik niet op die van mijn vriend. Wat heel jammer was is dat het factuur bij het pakketje zat, terwijl ik het factuur op een ander adres had gezet omdat het een cadeau was.

Score: 7

Duikkist besteld snel geleverd maar was wel stuk. Gebeld en nieuwe gekregen ,vriendelijk Afhandeling.

Score: 9

Zeer snelle levering. Geheel conform wens.

Prima geleverd

Prachtig bedrijf

Supersnelle levering.

Score: 10

snel en alles volgens mijn wensen.

Score: 8

Goede communicatie per email. Prijsopgave ontvangen voor goederen en dit stond bij aankomst op eiland netjes gelabeld klaar. Enig minpuntje: het ging om 2 scuba tanks. In prijsopgave waren de kosten voor inspectie niet opgenomen en dit kwam erbij. Een toch best hoog bedrag van ruim $600 wordt dan opgeplust met $10. Commercieel zou ik dat zelf niet doen,

Score: 9

Duidelijk info en correcte afhandeling van mijn bestelling

Score: 8

Prima service. Na foutief logboek te hebben ontvangen netjes het juiste toegestuurd gekregen!

Score: 10

Meerdere keren besteld en dat verloopt super

Vlugge bediening

Score: 10

Levering volgens afspraak, alles is duidelijk!

Score: 10

Top service! Snorkelmasker tijdens vakantie kapot gegaan. Bij thuiskomt even gemaild met diveoutlet hoe ik het masker zou kunnen reparen. Zij hebben contact gezocht met de fabrikant. Gevolg hiervan is dat ik mijn masker 1 op 1 kon omruilen in de winkel!!

Castellumplein 4

2235 CN Valkenburg ZH

Over Diveoutlet

Diveoutlet is de online duikwinkel van Dive Post Dive-equipment in Valkenburg ZH. Dive Post is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot de grootste duikwinkel in de Randstad. Met een duikwinkel van 1.000 m2 heeft Dive Post, en ook Diveoutlet, een groot assortiment duikmaterialen op voorraad. Diveoutlet biedt een breed assortiment kwaliteit duikspullen, snorkelsets en zwemmateriaal. De duikwinkel met Thuiswinkel Waarborg staat voor kwaliteit, topservice en snelheid. In de randstad tussen Den Haag en Amsterdam bevindt zich onze grote fysieke duikwinkel van ruim 1.000 m2, waar we veel artikelen uit voorraad kunnen leveren. Duikwinkel met een uitstekende waardering! Online kopen is veilig, makkelijk en snel. Je kunt retourneren binnen 14 dagen. Het grootste deel van de artikelen wordt dezelfde of de volgende werkdag al verstuurd. Voor vragen kunt u ons bereiken via de klantenservice. Je kunt bij ons rekenen op topservice. Dit is ook te zien in onze klantbeoordelingen. Klanten waarderen ons gemiddeld met een dikke 9! Passie voor de duiksport. Het bedrijf wordt door Cees en Gertine Langmuur met passie en enthousiasme voor de duiksport gerund. Dat merk je in de winkel en dat gevoel proberen we ook online over te brengen. Voor ons is de webwinkel een verlengstuk van onze fysieke winkel. Al onze medewerkers hebben passie voor duiken en kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste duikmaterialen. Een vertrouwd gevoel bij online kopen is natuurlijk heel belangrijk! Met duidelijke en heldere leveringsvoorwaarden, veilige betaalmethoden en een duidelijke layout van de webwinkel brengen we dit gevoel over. Of u uw aankopen laat versturen of in ons filiaal komt ophalen, wij verzorgen het graag voor u! Aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Diveoutlet is al sinds 2016 aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je mag erop rekenen dat een webwinkel met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk een betrouwbare webshop is die eerlijk handelt.