Ga zo door gewoon goed en een goede terugkoppeling.
Tot nu toe,,niks op aan tte merken, effe geduld en tis geregeld ,waar je bijstaat.
Gemoedelijk en professioneel
Geweldige kwaliteit, en vlotte betrouwbare levering! Mijn complimenten voor het maken van het plan, en de uitvoering. Het kan niet beter!
Beste Roland, Dank je wel voor de plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat de totale beleving een 10 waard is! Als team streven we hier uiteraard altijd naar! Liggen de maatwerk muurafdekkers inmiddels op de plek?
Fijn en snel in contact, levering op afspraak, mooi product dus een en al lof!
Beste Susanne, Dank je wel voor je review. De bank zal inmiddels op de plek staan, maar is het ook voorzien van het mozaïkwerk? We zijn wel erg benieuwd. Hartelijke groet, Arnoud
Heel goed geholpen en een mooi product geleverd
Beste familie De Wit, Bedankt voor de review. Hoe staan de paalmutsen? Hartelijke groet, Arnoud
Ik had maar een kleine bestelling maar dit keurig en snel geleverd.
Beste heer Hekman, "wie het kleine niet eert..." Liggen de stapstenen inmiddels mooi op de plek? Hartelijke groet, Arnoud
Fijne communicatie en de kwaliteit van het product is heel goed!
Beste Alet, Bedankt voor de review! Staat de betonnen bank inmiddels mooi te shinen bij u thuis? Hartelijke groet, Arnoud
Betonsteunen gekocht t.b.v. zonnepanelen. Goede producten. Eenvoudig te installeren.
Beste Wim, Bedankt voor de mooie review. We doen ons best om het zo goed mogelijk te doen, dus fijn dat het ook zo beleefd wordt! Liggen de panelen inmiddels netjes op de plek? Hartelijke groet, Arnoud
Arnoud komt altijd zijn afspraken na en communiceert fantastisch goed. Het betonnen bankje met bedrijfslogo is van hoge kwaliteit en ziet er prachtig uit. Zeker een aanrader!
Beste Robbert, Dank je wel voor de genomen moeite om deze review te schrijven. Het was wederom een leuk project om te doen en als je nog eens een bank nodig bent... je weet ons te vinden :-) Succes met de zaken! Hartelijke groet, Arnoud
Materialen zijn perfect geleverd, zoals afgesproken.
Beste Peter, Fijn dat de gekochte muurafdekkers naar wens waren. Bedankt voor uw review en wellicht tot een volgende keer! Hartelijke groet, Arnoud
Zie boven staande
Beste Jan, Dit is er eentje uit de categorie "kort maar krachtig". Maar daarom niet minder gewaardeerd!! Dank u wel en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Arnoud
Zelfs wanneer er tegenslagen zijn helpen ze u hier zeer goed verder! Echt een aanrader.
Beste Wietse, Zeer vriendelijk dank voor deze review!! In uw geval gingen er inderdaad dingen fout bij de transporteur. Erg irritant voor u en ons, maar uiteindelijk is alles wel goed gekomen! Als u nog in de gelegenheid bent om een foto van het eindresultaat te sturen stellen we dat bijzonder op prijs. Hartelijke groet, Arnoud
Heb enkele betonpoeren besteld. Had hierover een vraag netjes geholpen. De kwaliteit van de poeren was naar tevredenheid.
Beste Arend-Jan, Bedankt voor de review. Blij dat we weer een tevreden klant bij mogen schrijven! Hartelijke groet, Arnoud
Kleine bestelling betonnen lekdorpels (3 stuks). Heel fijn geholpen bij de keuze. Daarna simpele bestel- en betaalprocedure doorlopen. Zeer korte levertijd, zeker omdat de lekdorpels op gewenste lengte zijn gestort. Je hoeft niks af te korten en krijgt ook geen wapening in het zicht. Je betaalt voor het op maat storten niets extra! Het ziet er prima uit. Dat alles voor een concurrerende prijs. Echt een aanrader!
Beste Gert, Kleine of grote bestellingen... alles is welkom! Doel is u als klant tevreden te stellen en we zijn blij dat het ook nu weer gelukt is. Als u nog eens wat nodig hebt... we staan graag voor u klaar. Hartelijke groet, Arnoud
Ik had enkele vragen en kreeg daar snel antwoord op, zelfs in het weekend. Daarna besteld en binnen 2 werkdagen binnen. Top!!
Beste Andre, Bedankt voor de review! We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren cq te verzenden. Fijn dat het gewaardeerd wordt. Is het project inmiddels naar wens afgerond? Hartelijke groet, Arnoud
Mooie kwaliteit muurafdekkers gekocht en keurig verpakt volgens afspraak geleverd.
Beste Casper, Goed te horen dat de muurafdekkers aan de verwachtingen voldoen! En natuurlijk bedankt voor het plaatsen van deze review. Als u nog een foto van het eindresultaat kunt mailen dan zou dat mooi zijn ;-) Hartelijke groet, Arnoud
Zeer mooie traptreden gekocht, Snelle bezorging, betontreden super mooi afgewerkt. Top service en betaalbaar Aanrader
Beste Andre, Vriendelijk dank voor de genomen moeite om deze review te schrijven! Mooi dat de traptreden naar wens waren. Zijn ze inmiddels ook zwart gecoat? Hartelijke groet, Arnoud
Snelle levering Prijs kwaliteit goed De betonwerk dekt in één keer Een vorig product nij een andere firma was zeer slecht 4 keer geschilderd om het dekkend te krijgen Van daar dat ik een 10 geef Vrgr, Fred uit Oudenbosch
Beste Fred, Bedankt voor uw review! Het is weer een bevestiging van onze uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding van onze betoncoating zwart en daar worden we altijd weer blij van ;-) Graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Arnoud
Tevreden gebruiker!
Beste Margot, Bedankt voor de positieve review. Zijn de betonnen elementen inmiddels weer als nieuw? ;-) Hartelijke groet, Arnoud
Goede duidelijke service en snelle levering van een mooi product
Beste Evert, Fijn dat de betonnen raamdorpels op maat naar wens zijn! We zijn wat laat met reageren op deze review, maar desalniettemin zijn we er wel blij mee. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Arnoud
Voor meerdere klussen inmiddels gebruikt naar grote tevredenheid
Bedankt voor uw review Ed! Onze betoncoating is van professionele kwaliteit, gelijkwaardig zo niet beter dan duurdere varianten. Fijn om te horen dat het in de praktijk ook zo wordt ervaren! Hartelijke groet, Arnoud
Had beton voetsteunen besteld en ben ze zelf op gaan halen. Had ze eerst nog gebeld met wat vragen over de windvangers. Ik kreeg binnen een minuut foto's toegestuurd hoe het er uit zag en wist daar door genoeg wat ik wilde weten. Bij het afhalen zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen en de spullen werden met de heftruc bij mijn auto neer gezet. Ook had ik zwarte betonverf besteld waarop ik werd gebeld dat dat niet nodig was omdat de voeten al behandeld waren, ik kreeg het geld weer terug gestort. Al met al een hele positieve ervaring De steunen staan ook nog eens heel strak op het dak, mooi zwart, net als de panelen. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen. Ik schrijf nooit reviews, maar ik heb voor de betonfabriek een uitzondering gemaakt omdat ze dat echt wel verdienen. Eerlijk, vriendelijk, professioneel en gastvrij en de betonvoeten zijn van uitstekende kwaliteit en ik vind het ook nog de mooiste die ik heb gezien.
Beste Aad, Zeer bedankt voor de mooie, uitgebreide review! Het doet ons deugd te horen dat alles goed is bevallen. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Arnoud
Ik had een bestelling geplaatst waaronder een aantal betonnen steunen voor plat dak. Ik had niet gezien/begrepen dat de rubber matjes erbij zaten dus die ook besteld. Meteen een reactie of ik die wel nodig had, want ze zaten al bij de steunen. Nee dus en meteen werden ze van de bestelling af gehaald en geld terug gestort. Super service, maandag besteld, woensdag lag het al op mijn dak.
Beste Ruud, Fijn dat zowel onze betonnen zonnepaneelsteunen als de service goed is bevallen! Daar doen we het voor met z'n allen :-) Wellicht tot een volgende keer en succes met het opwekken van de stroom! Hartelijke groet, Arnoud
Prima kwaliteit, snel geleverd
Bedankt voor de korte maar krachtige review Marcel! Hartelijke groet en graag tot een volgende keer. Arnoud
Kapitein grant straat 20
7821 AR Emmen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Betonfabriek BV levert topkwaliteit betonproducten voor Huis & Tuin. Je koopt rechtstreeks van de fabriek dus je bent gegarandeerd van de beste prijs en snelle levering. Bekijk ons gave assortiment en bestel vandaag nog snel en eenvoudig.