Heel fijn geholpen

Heel fijn bedrijf er moest wat veranderd worden omdat ik het niet goed had besteld maar werd gelijk opgelost echt super.

Zeer goed product

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Stevige voet maar beschadigd aangekomen

Het vierkante voetstuk was beschadigd aan de punten.Doordat het geen bescherming op de punten had zitten in een te kleine doos. Maar sinds we het toch gingen gebruiken om in te graven,was het stevig en doet het zijn werk goed.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Beter verpakkings materiaal. Een paar luchtzakjes doen niks voor wen zwaar betonblok. Mischien wat steviger piepschuim of foam op de hoeken

Goede communicatie, mooi product en op tijd geleverd.

Voor klus betondorpels besteld. Op het laatste moment wilden de klanten toch een ander soort. Dit werd binnen 24 uur opgelost.

Vakkundige levering en service

Het meedenken van Betonfabriek, naar aanleiding van onze wensen voor een aangepast product, is door ons zeer op prijs gesteld. Ook na een geconstateerde (kleine)transportschade heeft de Betonfabriek een snelle nalevering geregeld per koeriersdienst. Communicatie met medewerker verliep naar wens, geboden technische ondersteuning meer dan voldoende en een uitstekende service wat ons betreft!

Goede service!

Heel blij met onze begonnen tuinbank. Bedankt voor de super goede service!

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Geweldig bedrijf product en service!

Wij hebben betonen muurafleggers besteld. Aan de hand van tekeningen zijn de maten en een legplan gemaakt door Betonfabriek. Alles klopte precies, alles was er op de afgesproken tijd. Responstijd op vragen was super snel (ook in het weekend). Al met al een dikke 10!

een goed bedrijf

beton elementen besteld en in de afgesproken tijd geleverd daar kan je op bouwen

prima afhandeling

Men had zich verteld en 1 zonnepaneel steun te weinig geleverd. Met een paar uur eentje nageleverd.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Beter tellen tijdens klaarmaken

Betrouwbaar

Prijs / kwaliteit verhouding prima

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Nee

Tot nu toe prima.

Ik heb het product nog niet gezien, dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar de communicatie met de heer Arnoud Elferink verloopt voortreffelijk. Hij reageert steeds zeer snel en plezierig.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Nee

Goed product

Duidelijke communicatie en een goed product voor een eerlijke prijs. Alles netjes binnen een paar dagen na bestelling binnen, keurig verpakt en product voldeed aan onze verwachtingen. Dus voor herhaling vatbaar

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Mooi montagesysteem voor leuk geld

Mooi product! Gemakkelijke installatie. Beton is mooi strak en al in de fabriek gecoat. Zeer goed verpakt tijdens transport. Kortom; Aanrader!

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Productomschrijving op de site ipv alleen algemene info. Vermeld ook dat er rubberen dragers bijzitten.

topbedrijf

Duurzame betonnen bankjes zijn geleverd. Arnoud heeft meer gedaan dan beloofd. Bedankt voor snelle service.

Geweldig geholpen

Vanaf het eerste tot het laatste contact klopte het gewoon. Duidelijk, vriendelijk en meedenkend. 6 betonbanken gekocht en super tevreden!

Super fijn bedrijf

Eenvoudig om te bestellen en heldere afspraken over bezorging! De bezorging door een vriendelijke chauffeur en netjes binnen de afgesproken tijd.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Zeer fijn contact en nette levering

Fijn contact en de levering was netjes

prima product/ service

super

Zeer persoonlijke benadering.

Ik werd goed geholpen, zowel aan de telefoon als via de chat op de site. Er werd goed meegedacht en nu staat mijn mooie bankje te pronken in de voortuin.

Prima product en klantvriendelijk

Prettig en vriendelijke bedrijf. Goede kwaliteit.

Gewoon goed!

Dit was een soepele nette levering, prachtig product en een handgeschreven kaartje in de doos met succes en bedankt. Niets op aan te merken dus een 10

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Prima service, snelle levering.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Is niet nodig.

Geweldige service en muurafdekkers

Wat een geweldig bedrijf. Hele goede service vanaf het eerste contact tot en met het leveren van de muurafdekkers. De kwaliteit is helemaal top.

Alles perfect verlopen

Vriendelijk en behulpzaam personeel.goederen netjes verpakt en op tijd geleverd.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Kwaliteit, snelheid en meedenken, super

Ben netjes op de hoogte gehouden, op tijd geïnformeerd over levering. Netjes gevraagd of ik alles compleet had. Super meedenkend en snel antwoord op iedere vraag.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Nee, alles super

Kapitein grant straat 20

7821 AR Emmen

Over Betonfabriek.nl

Betonfabriek BV levert topkwaliteit betonproducten voor Huis & Tuin. Je koopt rechtstreeks van de fabriek dus je bent gegarandeerd van de beste prijs en snelle levering. Bekijk ons gave assortiment en bestel vandaag nog snel en eenvoudig.