Goede communicatie, en prettig geholpen.
Bedankt voor uw reactie heer Lustig! En uw aanbeveling zullen we ter harte nemen. Het is inderdaad handig voor de klant om alles in 1x te kunnen bestellen. Vriendelijke groet van Arnoud
Ik was bij mijn bestelling iets vergeten om te bestellen en werd daar heel netjes op geattendeerd. Hierbij zie je dat ze 100% nadenken met de klant. De spullen zagen er ook super netjes uit voor transport.
Hey Remon, Dank voor je mooie review! Ach, waarschijnlijk had ik een goede dag destijds :-) Het verpakken kun je gerust aan onze toppers van Logistiek over laten! Tot de volgende bestelling! Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Geweldig dat er zoveel moeite gedaan wordt om contact met de klant te krijgen om de bestelling zo snel mogelijk te kunnen bezorgen.
Beste Miranda, Mooi om te horen dat je bestelling naar wens is verlopen! We zien je graag weer eens terug :-) Hartelijke groet, Arnoud
Ik heb de betonnen design tuinbank via de website besteld en twee dagen later was het al bezorgd. Ook leuk dat er een met de hand geschreven briefje bij zat om ons veel plezier te wensen met deze aankoop. Dit kom je niet meer zo vaak tegen. Het antraciet gecoate bankje ziet er top uit en beton is gewoon een erg mooi product dat vanwege de 135kg niet zomaar kan worden gestolen.
Beste Marco, Bedankt voor je review en ontzettend fijn dat je te spreken bent over ons. En complimenten dat je mijn handschrift kon ontcijferen! Veel plezier ermee! Groeten, Arnoud van Betonfabriek.nl
Mijn aankoop is precies wat ik ervan verwachtte, Geheel conform de foto op de website. Vragen mbt artikel vriendelijk en professioneel beantwoord. Snelle levering.
Beste Madeleine, We zijn blij dat je tevreden bent met het bankje en nog blijer dat je onze service waardeert! Heel veel plezier gewenst en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Arnoud
zeer behulpzaam en erg aardig. Ik raad het 100% aan
Dank je wel voor de positieve reactie Dorota! En fijn dat je woning nog beter gezien wordt met de fraaie huisnummers :-) Veel plezier ermee en tot de volgende keer! Hartelijke groet, Arnoud
Mooi materiaal om zonnepanelen te plaatsen besteld hier. Kwestie van neerzetten en de pluggen te gebruiken die je erbij kan bestellen.
Beste Jasper, Mooi om te horen dat het product naar wens is! Bij de ontwikkeling hebben we goed gelet op het gebruiksgemak qua installeren dus mooi dat het ook zo ervaren wordt. Dat de zon nu maar goed mag schijnen! Hartelijke groet, Arnoud
Ben snel en goed geholpen dmv de chat. Werd nog gebeld omdat ik het huisnummer was vergeten. Alles werd direct verstuurd. Super!
De positieve ervaring was wederzijds! Ik hoop dat de geplande klus inmiddels is gedaan en dat het resultaat naar volle tevredenheid is. Een foto is altijd welkom :-)
Snelle levering, bij de bestelling een handgeschreven brief erbij met een geweldige opmerking. Top levering
Bedankt voor de review en leuk dat je zo positief reageert! Succes met de klus en graag tot een volgende keer :)
Goede kwaliteit, snel geleverd.
Een kort en bondige reactie die de lading dekt! Dank je wel Marco en veel succes met de aankoop.
Snel Het product moet ik nogvuit proberen maar heb er goed vertrouwen in
Bedankt voor je positieve reactie Dick! En succes met de klus :-)
Wat een verademing, geen shop van louter automatische bestelprocessen, maar er zit gewoon een persoon die het bestelproces bewaakt. In dit geval even een korte check van mijn wat van de standaard afwijkend e-mailadres. De levering is erg snel en de pallet is keurig neergezet op de plek die ik graag wilde. Producten voldoen helemaal aan de verwachting.
Beste Gerard, Super fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren! Dat is waar we het voor doen :-) Wat betreft de afmetingen: bij zowel de 10 graden als de 6 graden staat in de foto's een technische tekening met de exacte afmetingen. Maar... deze is niet gelijk zichtbaar, dus dat is even aangepast. Bedankt voor de 'opbouwende kritiek". Graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Arnoud
Twijfelde even of alles mogelijk was, na overleg toch tot een oplossing gekomen. Keurig en compleet geleverd, top service.
Beste Andre, Dank je wel voor je mooie review en fijn dat alles goed geregeld is! Succes met het plaatsen van de solarsteunen! Hartelijke groet, Arnoud
Schutting panelen extra donker besteld, maar na 2 jaar waren deze compleet verschoten van kleur. Met de betonsealer zwart zijn ze zelfs nog mooier geworden dan toen ze nieuw waren!!
Beste Raf, Bedankt voor je mooie en positieve reactie. We merken dat het aantal "fans" van deze coating sterkt groeit, dus je ervaring sluit hier naadloos op aan :-) Geniet van het mooie resultaat de komende zomers!
prima verpakt
Fijn dat alles naar wens is verlopen! Nogmaals bedankt voor de bestelling :-) Hartelijke groet, Arnoud
Product ziet er ook netjes uit
Bedankt voor je mooie review Ruud! Als het project klaar is ontvangen we graag wat foto's als dat kan. We zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat waar onze betonnen elementen in verwerkt zijn. Succes met de klus en tot een volgende keer! Fijne dag.
Keurig op tijd Verzonden en nog speciaal contact opgenomen of ik nog impregneermiddel wilde tegen verkleuring van het beton!!
Bedankt voor de positieve review en fijn dat de service naar wens was. Het Impregneermiddel is een voorraadartikel dus altijd nog bij te bestellen. U kunt ook kiezen voor onze Betonsealer Zwart Ultra Matt om de penantafdekkers een nog diepere zwarte kleur te geven trouwens. Fijne dag!
Betonsealer Zwart Ultra Matt, fantastisch spul. De beton delen van de schutten zijn weer als nieuw!
Beste Ed, Super bedankt voor je leuke review! De coating is inderdaad van topkwaliteit, dus heel fijn dat u dit ook zo ervaart. En bedankt voor de 2e bestelling trouwens :-) Fijne dag!
Wat erg prettig overkwam was de bijgevoegde handgeschreven persoonlijke boodschap van Arnoud van de Betonfabriek !
Beste Theo, Bedankt voor de leuke review! Succes met de klus en tot een volgende keer :) Hartelijke groet, Arnoud
Super snelle levering, helemaal blij mee. Top kwaliteit, echte aanrader!
Beste Diana, Bedankt voor je bestelling en leuke reactie! Hoop dat je woning nu nog beter vindbaar is :-) Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Bijzonder leuk dat er vanuit het bedrijf een briefje bijgestuurd werd om te bedanken. We zijn zeer tevreden over het geleverde artikel.
Beste Hans, Leuk dat je een review hebt geplaatst en fijn te horen dat alles goed is gegaan. Oh ja, wel knap dat je mijn handschrift kon lezen trouwens :-) Succes met de Impregneer-klus! Arnoud van Betonfabriek.nl
Erg fijn pro-actief geholpen door de verkoper van betonfabriek! Volgende keer ga ik zeker weer bestellen!
Beste Jeroen, Dank je wel voor je review! Klantgerichtheid staat bij ons op gelijke hoogte met topkwaliteit, dus fijn dat je het ook zo ervaren hebt. Succes met de poeren en tot de volgende bestelling dan maar! Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
super service
Bedankt voor de positieve reactie! Succes met de klus en tot de volgende keer :-) Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Snel geleverd. Goede kwaliteit en makkelijk op te hangen. Super blij mee!!
Beste Sacha, Fijn te horen dat de huisnummers naar wens zijn! Montage is inderdaad eenvoudig, zeker met de bijgevoegde handleiding. Mocht je nog een foto van de gemonteerde nummers hebben... [email protected] ontvangt deze graag :-) Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Mooi product, gladde afwerking en mooie intense kleur. Supersnelle levering!!
Kapitein grant straat 20
7821 AR Emmen
Betonfabriek BV levert topkwaliteit betonproducten voor Huis & Tuin. Je koopt rechtstreeks van de fabriek dus je bent gegarandeerd van de beste prijs en snelle levering. Bekijk ons gave assortiment en bestel vandaag nog snel en eenvoudig.