Product voldoet aan verwachting

Nette prijs en snel verzonden!

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Zeer mooi & kwalitatief betonnen cijfers

Wij hebben de cijfers 25. Lijkt zeer strak en mooi. Enigste verbeter puntje is dat een boormal makkelijk zou zijn.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? Boormal

Snelle service en goede kwaliteit

Zeer tevreden over de ontvangen huisnummers. De afwerking van deze huisnummers is glad en erg mooi. Meer mensen bij ons in de straat gaan ze ook bestellen.

• Heb je nog verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goede service en top producten

Ging mooi! Bestellen was eenvoudig, levering binnen 48 uur en het product was echt heel mooi. Ons huisnummer is nu goed zichtbaar.

Kapitein grant straat 20

7821 AR Emmen

Over Betonfabriek.nl

Betonfabriek BV levert topkwaliteit betonproducten voor Huis & Tuin. Je koopt rechtstreeks van de fabriek dus je bent gegarandeerd van de beste prijs en snelle levering. Bekijk ons gave assortiment en bestel vandaag nog snel en eenvoudig.