Schutting panelen extra donker besteld, maar na 2 jaar waren deze compleet verschoten van kleur. Met de betonsealer zwart zijn ze zelfs nog mooier geworden dan toen ze nieuw waren!!
Beste Raf, Bedankt voor je mooie en positieve reactie. We merken dat het aantal "fans" van deze coating sterkt groeit, dus je ervaring sluit hier naadloos op aan :-) Geniet van het mooie resultaat de komende zomers!
prima verpakt
Fijn dat alles naar wens is verlopen! Nogmaals bedankt voor de bestelling :-) Hartelijke groet, Arnoud
Product ziet er ook netjes uit
Bedankt voor je mooie review Ruud! Als het project klaar is ontvangen we graag wat foto's als dat kan. We zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat waar onze betonnen elementen in verwerkt zijn. Succes met de klus en tot een volgende keer! Fijne dag.
Keurig op tijd Verzonden en nog speciaal contact opgenomen of ik nog impregneermiddel wilde tegen verkleuring van het beton!!
Bedankt voor de positieve review en fijn dat de service naar wens was. Het Impregneermiddel is een voorraadartikel dus altijd nog bij te bestellen. U kunt ook kiezen voor onze Betonsealer Zwart Ultra Matt om de penantafdekkers een nog diepere zwarte kleur te geven trouwens. Fijne dag!
Betonsealer Zwart Ultra Matt, fantastisch spul. De beton delen van de schutten zijn weer als nieuw!
Beste Ed, Super bedankt voor je leuke review! De coating is inderdaad van topkwaliteit, dus heel fijn dat u dit ook zo ervaart. En bedankt voor de 2e bestelling trouwens :-) Fijne dag!
Wat erg prettig overkwam was de bijgevoegde handgeschreven persoonlijke boodschap van Arnoud van de Betonfabriek !
Beste Theo, Bedankt voor de leuke review! Succes met de klus en tot een volgende keer :) Hartelijke groet, Arnoud
Super snelle levering, helemaal blij mee. Top kwaliteit, echte aanrader!
Beste Diana, Bedankt voor je bestelling en leuke reactie! Hoop dat je woning nu nog beter vindbaar is :-) Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Bijzonder leuk dat er vanuit het bedrijf een briefje bijgestuurd werd om te bedanken. We zijn zeer tevreden over het geleverde artikel.
Beste Hans, Leuk dat je een review hebt geplaatst en fijn te horen dat alles goed is gegaan. Oh ja, wel knap dat je mijn handschrift kon lezen trouwens :-) Succes met de Impregneer-klus! Arnoud van Betonfabriek.nl
Erg fijn pro-actief geholpen door de verkoper van betonfabriek! Volgende keer ga ik zeker weer bestellen!
Beste Jeroen, Dank je wel voor je review! Klantgerichtheid staat bij ons op gelijke hoogte met topkwaliteit, dus fijn dat je het ook zo ervaren hebt. Succes met de poeren en tot de volgende bestelling dan maar! Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
super service
Bedankt voor de positieve reactie! Succes met de klus en tot de volgende keer :-) Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Snel geleverd. Goede kwaliteit en makkelijk op te hangen. Super blij mee!!
Beste Sacha, Fijn te horen dat de huisnummers naar wens zijn! Montage is inderdaad eenvoudig, zeker met de bijgevoegde handleiding. Mocht je nog een foto van de gemonteerde nummers hebben... [email protected] ontvangt deze graag :-) Hartelijke groet, Arnoud van Betonfabriek.nl
Mooi product, gladde afwerking en mooie intense kleur. Supersnelle levering!!
Erg bedankt voor de snelle herstel zending. Deze is prima aangekomen. Ik zal een foto sturen van het resultaat als het klaar is!
Mooie huisnummers, netjes verpakt. Zit gebruiksaanwijzing bij en montage materiaal. Zeker een aanrader.
Zo goed ben ik nog nooit geholpen !!
Prima bedrijf en werken op tijd
Op zoek naar een betonnen huisnummer. Uiteindelijk bij betonfabriek.nl uitgekomen. Gekozen voor een antraciet huisnummer. Huisnummer was snel klaar en ziet er super strak en netjes uit.
Super kwaliteit en makkelijk te bevestigen door de makkelijk leesbare handleiding
Mooie uitstraling en makkelijk te bevestigen.
Fijne communicatie, snelle levering en een mooi product.
Goede service. Mooie producten.
Het bestellen ging snel en eenvoudig. Het was binnen een dag bij mij thuis. Een aanrader!
Nette prijs en snel verzonden!
Wij hebben de cijfers 25. Lijkt zeer strak en mooi. Enigste verbeter puntje is dat een boormal makkelijk zou zijn.
Originele beoordeling
Wij hebben de cijfers 25. Lijkt zeer straks en mooi. Enigste verbeter puntje is dat een boormal makkelijk zou zijn.
Zeer tevreden over de ontvangen huisnummers. De afwerking van deze huisnummers is glad en erg mooi. Meer mensen bij ons in de straat gaan ze ook bestellen.
Originele beoordeling
Kapitein grant straat 20
7821 AR Emmen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Betonfabriek BV levert topkwaliteit betonproducten voor Huis & Tuin. Je koopt rechtstreeks van de fabriek dus je bent gegarandeerd van de beste prijs en snelle levering. Bekijk ons gave assortiment en bestel vandaag nog snel en eenvoudig.