Topbedrijf! Mooie kleding en super service!

Duidelijke webshop en vlotte afhandeling

Snelle levering en ook de afhandeling van mijn retour gezonden item verliep vlot.

Uitstekende ervaring

Lang wachten op terugbetaling bij retour.

Ook geen zekerheid dat jullie mijn retour ontvangen hebben, normaal krijg je dan een kort mailtje dat het goed aangekomen is. Graag eens nazien. Grtjs, Liesbet Segers

Zaak met prachtige kollektie, fijne sfeer en gezellligheid

Fijne sfeer !!

Ondanks waarschuwing dat het bestelde polo , iets later zou kunnen zijn , was het toch heel snel binnen .

Hele nette service

Keurig geholpen. Nette service

teleurstellend

Er werd 'n verkeerd artikel geleverd en de retourkosten, 8 euro 95, moest ik zelf betalen. Vreemd en jammer.

Mooie merken, prettig in contact, fijne service.

Gewoon een fijne winkel

Altijd bereid mee te denken en zodanig van dienst te zijn. Mooie en ruime collectie voor elke leeftijd, aardig personeel. Ze zeggen nooit het kan niet maar doen alle moeite om het toch te laten gebeuren.

Snelle levering, product zoals op foto

De gegevens van de leverancier en de voorwaarde van levering waren correct. Product was ook netjes verpakt.

Ik had een mail gestuurd en ik had gebeld. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en mijn probleem werd opgelost. TOP

Aanrader

Geweldige collectie en service

Mooie zaak

Mooie kleding en super vriendelijk personeel!

Komt prima afspraken na

Afgesproken de riem een paar dagen later te verzenden, dat heeft perfect gewerkt, precies zo als afgesproken.

Kwaliteit en service staan bovenaan!

Prachtige collectie! Je wordt er hebberig van! Voor mij is het modehuis niet echt dichtbij, dan mar via de website en ook hier ondervind ik prettige mensen. Bij vragen, meteen een reactie!

Mooie zaak, mooie merken

Was de laatste keer wel erg verbaasd dat ik verzendkosten moet betalen voor een broek die iets korter gemaakt moest worden, en dan opgestuurd werd. Had een pak voor ruim €900,- gekocht. Als dat jullie nieuwe regels zijn, ga ik er over denken om ergens anders klant te worden. Is absoluut niet klantvriendelijk!

Fijne modezaak

Goede webshop, aardige dames

Prachtige winkel online en fysiek

Ruime keuze, snel bezorgd en prima verpakt. Hoewel ik al lang niet meer in Waalwijk woon, blijft het leuk en makkelijk om te winkelen bij Van Dijk. Kwalitatief goede kleding, modieus en tijdloos. Ik ben blij met Van Dijk!

Geweldige service en goed verpakt

Eerst de klantenservice gebeld omdat ik een maatadvies nodig had. Vriendelijk een goed geholpen

Altijd goede service

Als ik iets bestel je krijgt mail gelijk altijd super top service en alles

Hoge kwaliteit en een uitgebreid aanbod!

Het is altijd een feestje om Van Dijk Store in Waalwijk te bezoeken. Vriendelijke medewerkers en een zeer uitgebreid assortiment merk kleding.

Mooie collectie en hele fijne vriendelijke en kundige medewerkers!!

Ik bestelde een item via de webshop en mocht het snel en verzorgd verpakt ontvangen.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

webshop@vandijkstore.nl

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.