alles verliep vlekkeloos

De bestelling betaling online verliep duidelijk en gemakkelijk , vlot. en de bestelling broek was lekker vlot binnen , de andere dag . En eind middag net voor 3 uur besteld. Ik ben blij met mijn broek.

Vertrouwd, prettig en dichtbij

Ideaal om online de nieuw binnengekomen items te bekijken of iets speciaals wat je zoekt. Ruime gevarieerde keuze bij de dameskleding, accessoires en schoenen erbij is heel fijn. Merken uit de betaalbare middenklasse zijn er wel en moeten ook zeker blijven! Vertrouwde verkoopsters, goede service en puntensysteem zijn een leuke plus.

Prachtige! Merken en Uitstekende service.

Verschillende jaren heb ik met veel enthousiasme! op de webshop van, van Dijk verschillende prachtige kledingstukken kunnen kopen. Ik ben blij! met van Dijk in Waalwijk.

Volop winkelplezier!

Uitgebreid aanbod van exclusievere merken in heren- en dameskleding en ook de dochters vermaken zich prima in de MyJewellery shop. Het horecagedeelte maakt het shopdagje helemaal af. Zeer vriendelijke, behulpzame medewerkers die je groeten, aanspreken en voorzien van persoonlijk stijladvies, maar je ook rustig laten winkelen als je daar behoefte aan hebt. Laatst was ik op zoek naar iets, maar ik wist niet precies naar wat, totdat een lieve medewerkster aanbood mij te helpen. Manlief werd voorzien van een kopje koffie en vervolgens konden wij ongestoord shoppen. Ze heeft me van top tot teen aangekleed, mij uit mijn comfortzone gehaald, maar wel gekeken naar wat bij mij past en uiteindelijk ben ik heel tevreden met een volle tas richting huis gegaan. En ik heb een voor mij nieuw merk ontdekt: d’Arc! Heerlijke winkelervaring bij Van Dijk!

De snelle levering van Van Dijk is prima!

Hetgeen ik besteld had, viel zwaar tegen. De Pleunie-sweater van studio Anneloes. Daar kan van Dijk niets aan doen! Ik heb er contact over gehad met Studio Anneloes, maar een lauwe respons, m.a.w. red je er maar mee… Het artikel staat nu op Vinted. En ik ben voorlopig wel even klaar met Studio Anneloes. De prijzen stijgen fors en de kwaliteit holt achteruit in mijn beleving. Groet, Rita Snippe-Lindenschot

Fantastische collectie - snelle en vriendelijke service

Ik vind de collectie van Van Dijk. Fantastisch. Helaas woon ik te ver weg om de winkel te bezoeken. Bij elk contact, word ik (klant) vriendelijk te woord gestaan.

Prima site en service

Goede sire met heel veel keuze.En een top service

geweldige service

geweldige service

Super goed geholpen!!!!!

Wordt altijd super goed geadviseerd en altijd door hele aardige en ervaren medewerkers!!!!!

Alles onder een dak

Mijn afdeling is natuurlijk marc cain en de dames die er werken zijn super. Ik winkel er erg graag .

Correct afgehandeld

Snel geleverd juiste bestelling

Altijd prettig en goed geregeld

Pakje was er snel en enigszins duurzaam verpakt (papieren envelopt; beter dan een grote onnodige doos).

Snelle verzending, netjes verpakt, goede communicatie, top service

snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt. Marccain super merk

Goede webshop

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, keurig verpakt en met retourbon mocht je het willen retourneren. Heel blij met mijn aankoop!

Top bedrijf

Mooie kleding , goede merken ,goede service, Top

Supersnelle levering

Top zaak

Een mooie overzichtelijke webshop met prachtige merken een snelle verzending. Een fijne oplossing is als je je inschrijft je geen verzendkosten hebt ongeacht het bedrag en dat noem ik zeer klantvriendelijk. Een aanrader en ik ga zeker vaker bestellen. Top bedrijf.,

Prachtige webshop

Prachtige webshop met mooie merken. Fijne communicatie en snelle levering en keurig verzonden .

Mooie collectie. Altijd fijn geholpen. Ook online goede aankopen gedaan.

Marc Cain is een betrouwbaar merk.

Veel keus en goed advies

Er is persoonlijke aandacht voor je. Je moet wel het goede moment uitkiezen wanneer je gaat winkelen. Het ligt ook aan de verkoopster. Ik kom graag bij jullie winkelen.

Perfect.

Alles ging vlot. Eerst member geworden voor gratis bezorging. Snel geleverd. Mooi product.

Altijd goed

Ik kan altijd slagen bij Van Dijk!

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, My Jewellery, Stone Island en Mr Marvis. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.