top

prima dienstverlening, zeer correct

Mooie colkectie

Mooie collectie met altijd fijne aanbiedingen. Prima prijs/kwaliteit verhoudingen.

Waanzinnig modehuis

Is nog steeds niet aangekomen.

Pakje niet binnen op 8 januari.

In orde geen opmerkingen

Correct verpakt en snel geleverd

Ondanks de feestdagen, zeer snelle verzending en afhandeling retour!

Zeer tevreden, betrouwbare winkel. Snelle afhandeling retour, en snel mijn geld terug ontvangen.

Groot assortiment en fijn geholpen

Prachtige collectie en alles snel en zorgvuldig bezorgd!

Heel mooie collectie. Alles snel geleverd. Ook het retour snel en netjes afgehandeld! Heel tevreden

geweldige service / geweldige ervaring

Geweldige ervaring

Perfect schoenadvies.

Vriendelijke verkoop.

Mooie site maar duur om te retourneren

Mooie merken

Snelle en goede levering

Mooie collectie goede levering

Heel mooie aanbod merken en super snelle levering

Telefonisch contact gehad met een medewerker over een paar online bestelde items. Goed advies n vervolgens een heel snelle levering. Een dag later had ik de produkten in huis. Heel blij mee.

Super snel en piekfijn afgeleverd

Goede merken, snelle levering, snelle terugbetaling van geretourneerde artikelen.

Snel, prettig en betrouwbaar

Goeie website en snelle levering. Persoonlijke verpakking. Geeft je het gevoel als online klant ook belangrijk te zijn.

Vlotte afhandeling van de bestelling en een ruim assortiment!

Snelle afhandeling en levering.

Prachtige kleding en snelle levering

Heel veel mooie merken , modern en mooi en tijdloos

Prima op één ding na

Ik heb een super gezellige middag gehad samen met mijn zus en een vriendin. Begonnen met lunch, toen shoppen, koffie, en daarna afrekenen. Ik denk dat we wel 3 uur binnen zijn geweest. Prima geholpen ook. Maar toen ik thuis was kreeg ik een email van jullie dat mijn punten over 7 dagen zouden verlopen. En dan vind ik het jammer dat daar niet op gelet wordt bij de kassa. Ik geef tenslotte mijn postcode zodat ze mijn gegevens kunnen ophalen. Maar na een telefoontje met jullie is dat ook goed opgelost. En dan toch ook nog een klein tweede dingetje. Een garderobe zou handig zijn. In verband met het weer hadden wij dikke jassen aan, het zou fijn zijn als we die in een garderobe kwijt kunnen tijdens het winkelen. Nu mochten we onze jassen op de toonbank leggen maar dat is voor jullie natuurlijk ook niet ideaal.

Snelle bezorging

Prachtige winkel.Heel fijn geholpen door de verkoper van de schoenen.Hele aardige man die er echt verstand van heeft.

Heerlijk geshopt

Al jaren kom ik graag bij van Dijk. De winkel is sfeervol en overzichtelijk ingedeeld. Gezellige medewerkers, mijn favoriet is zeker Marian van de Griend. Ook gezellig om even na te genieten bij Mr. Van Dijk met een hapje en drankje.

Fantastisch geholpen!!

Vakkundg en vriendelijk personeel.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, My Jewellery, Stone Island en Mr Marvis. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.