Prima service van personeel en prettig benadering. Niet opdringerig en wel persoonlijk.

5*Service en persoonlijke aandacht

Behulpzaam team zonder verkoopdwang maar gericht op de wens en de vraag. Eerlijk advies en meedenken

Niets te klagen op en top tevreden

Altijd tevreden

Zeer fijne winkel, altijd correct!

Fijne service !

Telefonisch plezier geholpen en het bestelde item snel ontvangen ; fijne ervaring dus !

Superfijn online en winkel

Online bestellingen zijn supervlug in huis en in de winkel wordt je ontzettend vriendelijk geholpen

Bestellen erg gemakkelijk

Prachtige webshop

Prachtige webshop. Mooie merken. Keurig verpakt en verzonden. Heel te vrede met mijn kleding.

Wat kom ik toch graag naar van Dijk! Altijd een feestje!

Wij worden altijd vriendelijk begroet bij binnenkomst. Ook Mirjam vinden wij een zeer aangenaam persoon die alles strak in het oog houdt. Mijn vaste afdeling is Marc Cain. Vaste verkoopster is Angelique. Een ontzettend hard werkende lieve spontane dame die exact haar klantjes kent. 2 dames die wij zeer waarderen en langs deze weg willen complimenteren. Ook het gebruik van de webshop verloopt altijd prima. Meneer van Dijk daarentegen mag nog wel aandacht krijgen. Voorbeeld: gisteren bestelde wij een drankje en portie bitterballen. De bitterballen werden al geserveerd, het drankje liet op zich wachten… Buiten deze opmerking een welgemeend compliment voor jullie aangename winkel!

Geweldige service

Snelle verzending, en snelle retourverwerking, en zeer aardige klantenservice!

Fijn dat de broek die ik heel graag wilde op voorraad was én de volgende dag al in huis was. Heel netjes verpakt, net een cadeautje aan jezelf.

Levering incompleet

Bestelling geplaatst, charme die bij jeans jack, ontworpen door eigenaresse van Vsn Dijk was niet meegeleverd. Incompleet dus. Opvallend was dat verkoopster die ik aan de telefoon had, wist dat jack incompleet was geleverd.

Mooie collectie

Duidelijk retourneer systeem. Snelle levering.

Lust voor het oog.

Ik kom regelmatig bij van Dijk. Het is een winkel met bekende en duurdere merken. Toch is er voor iedere beurs iets te vinden.

Goede duidelijk site,snelle afhandeling en leverage

Uitmuntend

Het online bestellen is uitmuntend zoals je dit uitvoeren

klantvriendelijk, goede dienstbaarheid aan de telefoon.

Het online bestellen gaat gemakkelijk, overzichtelijk, alleen vind ik jammer dat je geen punten kan sparen zonder account als gast. Mooie modieuze kleding, personeel snel met klaarmaken pakket bij van Dijk en verzending en een snelle bezorging van post.nl. en je word goed op de hoogte gehouden via track en track wanneer je pakket ongeveer aankomt, en ook als de tijd wijzigt. al bij al wel tevreden.

Positief

Geen belachelijk grote kartonnen dozen maar een stevige envelop die door de brievenbus kon. Retourbrief in het pakketje aanwezig. Ook handig.

Gewoon top . Heel snelle levering en zorgvuldig verpakt !

Volgende keer zeker weer iets moois bestellen. Super !

Hele fijne winkel

Ik vind van Dijk store een hele fijne winkel, leuke merken, aardig en behulpzaam personeel. Ik maak er meestal een dagje uit van om hier naartoe te rijden vanuit Pijnacker.

altijd een geweldige ervaring en de reis waard

geweldig professionele en vriendelijke staff, super collectie

Hele fijne winkel

Van Dijk heeft een mooie basiscollectie, met daarnaast altijd wat verrassende nieuwe merken. Eén nadeel is wel dat de maten snel uitverkocht zijn.

Vlotte verzending en Goede communicatie

Ook bij retourzending duidelijke communicatie en snelle afhandeling . Geeft vertrouwen . Tnx

Superwinkel en personeel!

Een hele mooie fijne winkel met aardig personeel en natuurlijk Meneer Van Dijk voor een lekker drankje of een hapje! Wij rijden er graag ( 45 minuten) naar toe. Met mooi weer is het terras ook heel gezellig.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

webshop@vandijkstore.nl

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.