Super goed geholpen!!!!!

Wordt altijd super goed geadviseerd en altijd door hele aardige en ervaren medewerkers!!!!!

Alles onder een dak

Mijn afdeling is natuurlijk marc cain en de dames die er werken zijn super. Ik winkel er erg graag .

Oplochters

****** IN HOOFDLETTERS: Dit zijn top **********. Je bestelt- en betaalt een trui voor € 49,50 die vervolgens nooit geleverd wordt. Op mails wordt niet gereageerd. Dieven zonder geweten zijn het. Blijf er ver van weg!! Het regent klachten over deze firma en de zogenaamde goede reviews zijn boogstwaarscbijnlijk nep.

Correct afgehandeld

Snel geleverd juiste bestelling

Altijd prettig en goed geregeld

Pakje was er snel en enigszins duurzaam verpakt (papieren envelopt; beter dan een grote onnodige doos).

Snelle verzending, netjes verpakt, goede communicatie, top service

snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt. Marccain super merk

Goede webshop

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, keurig verpakt en met retourbon mocht je het willen retourneren. Heel blij met mijn aankoop!

Top bedrijf

Mooie kleding , goede merken ,goede service, Top

Supersnelle levering

Top zaak

Een mooie overzichtelijke webshop met prachtige merken een snelle verzending. Een fijne oplossing is als je je inschrijft je geen verzendkosten hebt ongeacht het bedrag en dat noem ik zeer klantvriendelijk. Een aanrader en ik ga zeker vaker bestellen. Top bedrijf.,

Prachtige webshop

Prachtige webshop met mooie merken. Fijne communicatie en snelle levering en keurig verzonden .

Mooie collectie. Altijd fijn geholpen. Ook online goede aankopen gedaan.

Marc Cain is een betrouwbaar merk.

Veel keus en goed advies

Er is persoonlijke aandacht voor je. Je moet wel het goede moment uitkiezen wanneer je gaat winkelen. Het ligt ook aan de verkoopster. Ik kom graag bij jullie winkelen.

Perfect.

Alles ging vlot. Eerst member geworden voor gratis bezorging. Snel geleverd. Mooi product.

Altijd goed

Ik kan altijd slagen bij Van Dijk!

Superfijne shopervaring

Brabantse gastvrijheid in een prachtige winkel met een mooie grote collectie van de mooiste merken.

Fijn geholpen

Prima geadviseerd door verkoopmedewerker bij MarcCain. Had ik zelf niet snel uit het rek (sale) gehaald. Knap dat de verkoopmedewerker mij/ons herkende en nog precies wist wat ik enkele maanden geleden had gekocht.

Personeel is klantvriendelijk en behulpzaam zoals altijd.

Ik ben goed geholpen met het aankoop van mijn Ten C jas

Een fijne winkelervaring.

Ik ben zeer prettig geholpen door verkoopster Marian (?). Zij dacht echt mee en gaf goede adviezen.

Schitterende winkel, prachtige collectie

Een grote en mooie winkel. Goed gesorteerd, vriendelijk personeel; hulpvaardig maar niet opdringerig. Eigen naaiattelier en zelfs een sfeervol café voor de inwendige mens.

Gewoon vertrouwd!

Kom al zo n 50j mijn kleding kopen en altijd erg fijn om herkend te worden. Vooral ook eerlijk advies wat ik heel belangrijk vind!!

Snelle levering, retour minder tevreden.

Ik wil als tip meegeven dat jullie op retourformulier aangeven dat de verzendkosten voor retourneren voor eigen rekening zijn. Ik moest nu 8,75 euro betalen om een spijkerbroek te retourneren.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, My Jewellery, Stone Island en Mr Marvis. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.