Van Dijk heeft een uitstekend aanbod, een gevarieerde collectie, goede en snelle service, behulpzaam

Ik word altijd goed geholpen. Ontvang regelmatig leuke uitnodigingen voor evenementen bij Van Dijk. Mooie, brede collectie, je kunt helemaal los gaan van kleding, tot schoenen, tassen en oorbellen. Kom er graag.

Professioneel

Gastvrij, vriendelijk, professioneel

Zeer goede ervaring!!!!

Zeer mooie en leuke kleding goede kwaliteit, alleen 1 min puntjes is retour kosten moet je zelf betalen

Heerlijke winkel

Heel veel leuke dingen onder een dak… schoon en vriendelijk

Prima meegedacht

Kreeg kortingscode niet ingevoerd werd later door de klantenservice alsnog geregeld

Plezierig ontvangst en leuk event.

De dag bij Van Dijk begon met de “breakfast club”. Echt een zeer leuk bedacht event ! Fijn ook dat de modellen bij ons hun kleding kwamen showen en daarna ook door de winkel liepen ( we waren immers al in de winkel gaan kijken). Eén van de modellen showde een tenue van D’Arc: een zwarte jeans Bermuda met zwarte blazer. Toen ik navroeg naar het tenue, bleken alleen de kleine maten van de zwarte jeans Bermuda nog maar aanwezig te zijn. Wetende dat deze bermude ook nog eens érg klein uitvalt, vond ik het jammer dat dit werd getoond, immers : “normale maten” (vanaf EU 38/40) was niet meer te krijgen : uitverkocht. In zowel de zwart denim als ook de blauw denim (nog 1 L- maat 38). Dan zou ik persoonlijk deze set niet tonen. Er wordt toch een suggestie gewekt. Dus dat was teleurstellend. Er waren namelijk ook geen alternatieven (lange bermuda’s) in de winkel te krijgen. Dat vond ik persoonlijk een gemiste kans. Daarnaast heb ik nog wel andere spullen uit de winkel mee genomen. Groet Sigrid

Een feestje om door de winkel te lopen!

Wat een heerlijke winkel met mooie merken en zeer vriendelijk personeel.

Top !

Supersnel en keurig verpakt. Ook retourtje vlot en correct afgehandeld.

Ze geven altijd een eerlijk advies.

Laatst moest er een broek korter gemaakt worden. Ik kreeg hem terug met een pijp korter gemaakt. De andere niet. Verschil 2 en een halve cm.. Heb een avond voor gek gelopen. Tot een vriendin het tegen me zei. Terug naar van Dijk. Andere been ook korter gemaakt. Slordig draad eraan laten zitten. Trok eraan en de zoom van een pijp ging er weer uit. Toen maar betaald bij eigen naaister.

Snel en goed.

Prima service!

Altijd een prettige ervaring

Mooie website, te gekke ruime keus en altijd op tijd in huis.

mij ervaringen zijn heel prettig, mede door Hanneke die mij altijd voortreffelijk helpt.

zie boven

Super tevreden als ik bij jullie online iets bestel .

Ruim aanbod in veel bekende merken

Erg goede ervaring

Ik wordt erg goed geholpen.

Snel ontvangen

Fijne winkel

Ik kom al jaren in deze fijne winkel met goede service, en waar ze veel merken verkopen

keigoed

b estelling altijd vlot verwerkt en de service is geweldig

Redelijk

De bestelling was er snel. De verpakking als ik iets online bestel gaat erg moeilijk open zonder hem kapot te moeten maken. Is daarom ook weer moeilijk terug te sturen. Je moet zelf de retourzending betalen en weet dan weer niet hoeveel port erop moet. Allemaal wel lastig.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Een webshop met een erg ruime keuze met veel exclusieve merken.. Ook heel klantvriendelijk (daar kunnen anderen nog wat van leren) dat online gespaarde punten kunnen worden ingeleverd.

Hele snelle verzending.

heb nog geen terugbetaling ontvangen

heb de terugbetaling nog niet ontvangen , misschien omdat het buitenland is ....;

Altijd top!

Altijd heb ik een topervaring bij Van Dijk. De verkoopsters zijn vriendelijk en adviseren goed en het aanbod is goed ingekocht. En dan nog de geweldige service.

Genoeg stone island keuze,perfecte bezorging zeer goede kwaliteit

Geweldige levering en Service . Mooie collectie. Ruime keus om te bestellen

Voor van Dijk ga ik zeker uurtje rijden Top zaak

Bij van Dijk ervaar ik gezelligheid en zie een mooie uitgebreide collectie met veel leuke merken Vriendelijk personeel en een geweldige aankleding in de zaak Feestje om naar toe te gaan Ik let op de openingstijden van restaurant van Dijk want daar neem ik dan een heerlijke lunch Iets ruilen of retour brengen is geen probleem Zeer goede service De modeshows zijn ook altijd top die zet ik vast in m’n agenda

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, Essentiel Antwerp, Stone Island en My Jewellery. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.