Laden reviews...
565 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een meestal positieve klantbeleving met vriendelijk personeel en snelle levering. Klanten prijzen de ruime collectie en professionele service. Enkele opmerkingen gaan over terugbetalingen of retourvoorwaarden, maar die zijn zeldzaam. Over het geheel genomen wordt de winkel aanbevolen en blijft de service betrouwbaar.
Vriendelijke behulpzaam personeel
Petra Van der Weijden
Huizen
Fijne website, ruime keuze, makkelijk bestellen, netjes ingepakt en snel geleverd, makkelijk contact.
Christien
Snelle levering, leuke aanbieding
17 July 2026
Colette
Sassenheim
De bestelde rok viel qua kwaliteit en kleur erg tegen….
Beveelt niet aan
17 July 2026
-Wilhelmina
baarn
Heb broeken gepast en gekocht, er liepen verkoopsters rond maar hadden geen idee dat ik aan het passen was. Heb ze zelf maar meegenomen naar de kassa.
Olga
Goirle
Fijne service wn snelle levering
Michiel
Tilburg
Alexander
Wassenaar
Correct en goede service
15 July 2026
Natascha
Oudsbergen
Mooie prijs, goede en vooral snelle levering!
15 July 2026
Jantina
Haarlem
Pakket werd snel geleverd. Tevreden met het mooie jasje van Marc Cain. Gratis geleverd, als je een account hebt. Mooi gebaar!
Corry
Papendrecht
al 60 jaar ervaring
Marriette
Veenendaal
Klantvriendelijk en snelle levering
Mieke
Venlo
Schoenen online besteld, maat bleek te klein, heb ze teruggestuurd en een grotere maar besteld. Deze schoen is perfect. Alles top geregeld, snelle service en geld binnen 2 dagen weer op de rekening.
Sacha
Bergambacht
Gewoon goed snel en netjes geleverd
Rita
Alphen aan den Rijn
Item is van zeer goede kwaliteit. Duidelijke foto’s en beschrijving. Snelle levering
Marjolein
Breda
Snelle keurige levering jammer dat het niet paste de retourzending werd vlug weer terugbetaald
12 July 2026
Horst
11 July 2026
PMP
Helmond
Het heerlijke van deze winkel is dat ze altijd een hele ruime collectie hebben van prachtige merken. Jong en oud; behoudend en excentriek. Iedereen kan hier wat van zijn/ haar gading vinden. Het enige wat voor mij iets lastig is, is dat ik wat verder moet rijden om 1 van de zaken te bezoeken. Daarom zou het handig zijn als online te zien zou zijn, in welk filiaal een bepaald product en/of maat aanwezig is. Verder ook lof voor het personeel.
10 July 2026
Yvonne
Sliedrecht
Prettig en klantvriendelijk
9 July 2026
Gabrielle
Rotterdam
Van Dijk heeft een mooie duidelijke site, waar artikelen uitkomen zoals ze zijn. Zo voorkom je terleurstellingen. Vind een mooie site
8 July 2026
LA
Genemuiden
Een ruime winkel met een mooie collectie kleding met zorg en aandacht geselecteerd.
Saskia
Gorinchem
Ik heb een tas besteld via een tip van een vriendin. In het echt is de tas nog mooier. Dank! Levering was binnen 2 dagen. Ik spaar nu voor een ander uit de collectie.
Flower
Hoofddorp
Eerste keer dat ik iets terug stuurden,dus had er geen ervaring mee Geld nog niet terug gestort maar dat komt wel
Ans
Chaam
Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet.
Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, My Jewellery, Stone Island en Mr Marvis.
Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.
Stationsstraat 22
5141 GE Waalwijk