Geweldig gezellige winkel met mooie collectie en bekwaam personeel

Altijd gezellig bij van Dijk Ik kom het liefst als meneer van Dijk ook open is De collectie is mooi en afwisselend Soms koop ik ook iets online Ben ook gek op jullie modeshows met lekkere hapjes Ga zo door

Altijd veel prima !

Ik heb wel een minpuntje wat ik al een paar keer heb gehad ..iets wat op de website door mij is besteld en betaald is dan niet meer leverbaar ..zo jammer ..Verder wel prima service met snelle terugbetaling . En natuurlijk zijn de spaarpunten leuk ..

Ruime keuze, prachtige merken en een goede service ook

Van Dijk Store: voor je het weet ben je verliefd op je winkelmandje

Van Dijk Store stelt echt nooit teleur Bestelling was ook weer supersnel binnen. Topservice, leuke items en gevaarlijk goed voor mijn shopverslaving

Na 2 dagen was mijn bestelling al geleverd! Top!

Ik word altijd hebberig

Geweldig mooie website, perfecte service en communicatie. Elke dag zie ik weer een mooi filmpje op Instagram verschijnen, waarin zoveel moois wordt gepromoot.

Supergoed

Snelle en goede service. Mooie items.

Geen klachten

Perfecte en snelle service!

Perfecte en snelle service!

Fijn

Overzichtelijke webshop, snelle levering

Bestelling bermuda

Fijn dat de bestelling op de aangegeven tijd geleverd is! Tijdens het bestellen kon ik echter niet m’n spaarpunten toevoegen voor korting! Dit is jammer! Benevel blij met de broek!

Heel goed.

Snelle levering! Super product!

Grote en mooie collectie en goede verkoopsters.

Ik ga niet vaak naar de winkel, maar als ik ga dan ben ik uren bezig om van alles te verzamelen. De verkoopsters helpen me daarbij heel goed. Verder bestel ik meestal online.

ik ben gisteren zeer goed, kundig en vriendelijk geholpen op de Marc Cain afdeling (blonde dame) Ik kom zeker terug.

perfect

Vlotte service

Mooie kleding en accessoires, snelle levering

Slecht geholpen, website niet up to date

Ben ik de winkel geweest aangezien er een leuke jurk op de website stond. In de winkel (40 minuten voor in de auto gezeten) bleek de jurk er niet meer te zijn. De website was niet bijgewerkt, was hun antwoord. Op het verzoek om mee te denken in een alternatief was er eigenlijk geen optie. Alleen een soort broekpak, terwijl ik aangaf dat ik daar zeker niet naar op zoek was. De winkel is zo groot dat ik het vreemd vind dat er niks anders vergelijkbaar is. Er was voornamelijk ruimte om veel plezier met collegas te hebben. Ik kom er voorlopig niet terug!!!

Niets te klagen over deze winkel,altijd netjes en zorgvuldig verpakt. Een prima winkel om te bezoeken

Fijne winkel met grote collectie en vriendelijk personeel.

Goed advies en goede kwaliteit.

Bestellen en volgende dag een levering. Het valt nooit tegen.

Keurig en snelle levering

Positief

Snelle en goede service

Makkelijk vindbare artikelen en fijne webshop

Jaw-droppingly good!!

Het was het eerste bezoek dat wij aan Van Dijk Store hebben gebracht. Bij binnenkomst viel onze mond al open. Er is zoveel te zien dat we eerst rustig hebben rondgelopen en gesnuffeld. Vervolgens in het heerlijke zonnetje hebben genoten van een gebakje en lunch om vervolgens aan de slag te gaan. Iedereen heeft ons volledig vrij gelaten om zelf te zoeken (enig minpuntje is dan ook dat niemand ons echt aansprak). Heerlijk genoten van het moeder dochter moment en heel blij de winkel uitgelopen nadat we bij het afrekenen heerlijk hebben gelachen met één van de medewerkers :-)

Fijne winkel

Ik winkel vaak in Rotterdam , super leuk personeel !echt geweldig , altijd n kopje koffie en nemen echt de tijd voor je om geslaagd de deur uit te gaan !!!!

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, My Jewellery, Stone Island en Mr Marvis. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.