Laden reviews...
565 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een meestal positieve klantbeleving met vriendelijk personeel en snelle levering. Klanten prijzen de ruime collectie en professionele service. Enkele opmerkingen gaan over terugbetalingen of retourvoorwaarden, maar die zijn zeldzaam. Over het geheel genomen wordt de winkel aanbevolen en blijft de service betrouwbaar.
Goed personeel en een mooie collectie
4 July 2026
Tooske
BREDA
Prima levertijd.
Anita
Udenhout
Mooie kleding. Correct. Verzorgde verzending. Vriendelijke mensen.
Yves
Veldwezelt Lanaken
Snel. goed. Boven verwachting.
Bruno
Hapert
Heel erg fijn
Marie Jose
Zeist
Prachtige producten, snelle levering en ook nog eens in de sale. Heerlijk!!!
Jenny
Meppel
Ruime assortiment, mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering. De winkel is voor mij te ver rijden vandaar dat ik graag via jullie site bestel.
Shenja
Geldermalsen
Mooie zaak en keuzes
Christine
BOSSCHENHOOFD
Mooie collectie
Janneke
Groningen
Geen op of aanmerkingen, gewoon goed
B.G.
Epe
Altijd naar tevredenheid geholpen met banen bij Marccain
Marianne
Hendrik Ido ambacht
Goede service en mooi verpakt
Ria
Den Haag
Helaas de verkeerde maat besteld, maar de retour was heel snel en keurig opgelost. Ik ha hier zeker vaker bestellen
Chantal
's-Gravenhage
altijd heel goed en snel geleverd
30 June 2026
Snelle, goede levering.
25 June 2026
Ineke
Leusden
In de winkels word je uitstekend geholpen, zowel in Waalwijk als in Den Bosch. Marion en Dominique zijn fantastisch. Ik heb al heel vaak meegemaakt dat de kleding die ik op de website bestel, niet voorradig is. Deze week zelfs twee keer op een dag! Die scoort voor mij een dikke onvoldoende.
25 June 2026
marja
Bladel
Ik vond het heel fijn dat ik mijn bestelling snel binnen had hartelijk dank goede service
Coby
Hoofddorp
Ich hatte Artikel von Marc Cain bestellt, weil ich diese in keinem Geschäft in meiner Umgebung bekommen konnte. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist gut, die Lieferung erfolgte sehr schnell. Als ich wegen ungünstiger Passform leider etwas zurücksenden musste, erfolgten Korrespondenz und die Abwicklung der Retoure problemlos.
Elisabeth
Haan
"Geweldig met voor ieder wat wils, een 5 sterren-zaak waar de tijd niet stilstaat en service nog echt en oprecht persoonlijk is"
Ellen
Tilburg
Prima snelle levering
Ariane
Leiden
IK HEB AL VERSCHILLENDE KEREN BESTELD EN BEN STEEDS HEEL TEVREDEN OVER MIJN BESTELLING
KATTY
HALLE
Zeer aangenaam om de webshop te bekijken Snelle service Indien niet tevreden, mag dit teruggestuurd worden Eens een bestelling niet toegekomen Bestelling was zoek, toch het artikel gekregen, zonder extra kosten Aan te raden!
Caroline
Zulte-Olsene
Ik bestel graag wat bij van Dijk ..prima levering en betrouwbaar .. Gaat weleens wat fout maar is altijd goed opgelost doordat het contact prima is ..
22 June 2026
Els
Vroomshoop
Heel fijn en behulpzaam geholpen.
22 June 2026
Gpm
Breda
Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet.
Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, My Jewellery, Stone Island en Mr Marvis.
Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.
Stationsstraat 22
5141 GE Waalwijk