Voor 100% aan te raden.

Vlotte en snelle afhandeling en levering. Ook de retourzendingen en de terugbetaling verlopen uiterst vlot en de terugbetaling is SUPER SNEL. Met zorg ingepakt. En uiteraard de bestelde artikelen zijn in orde. TIP : Een mooi ogende doos in de buitenverpakking van de bruine kartonnen doos zou nog aangenamer zijn ...

Snelle service, mooie kleding en heel aardig oersoneel!!

Altijd een goede beleving. Net geen 5 sterren omdat ik mij normaal gesproken wel enorm erger aan de onverschilligheid van personeelsleden tijdens de sale. Ookal koop je voor 750,- in de sale, je wordt echt als minderwaardig behandeld. Dat moet echt verbeteren.

perfecte en snelle levering

gewoon perfect en snel

bestelling werd snel bezorgd. Helaas zelf retourkosten betalen.

Ik heb een nieuwe maat besteld van hetzelfde kledingstuk. Ik wacht af wanneer ik dat ontvang. Ik heb daar nog geen bericht over ontvangen.

Alles prima

Keurig àlles volgens afspraak

Snelle verzending en vriendelijk aan de telefoon

Mooie collectie Mooi ingericht Fijn Personeel Lekkere koffie en Lunch

Voor mij een uur rijden maar ik heb het er zeker voor over Altijd gezellig binnen Aardig personeel en veel leuke en mooie merken De inrichting is ook mooi met aparte accessoires Meneer van Dijk cafe lunchroom ook een pluspunt Daar ga ik meteen lunchen en cappuccino drinken

Mooie kleding,goede bediening

Voor elke portemonnee wat wils,goede service. Klant is koning. Personeel super aardig.

Snel verzonden.

Overzichtelijke, mooie en gezellige winkel.

Mijn zus en ik komen regelmatig in de winkel. We genieten elke keer weer van de mooie kleding die er hangt. We worden altijd prettig geholpen. De verkoopsters dringen je niks op. Wat ik wel prettig vind ze denken met je mee, en nemen de tijd voor je. Als we klaar zijn met gaan we altijd nog wat drinken en wat lekkers erbij. We gaat altijd weer met een glimlach naar huis. Groet van Lonneke van den Broek- de Knegt

Verzorgde levering.

Een zeer verzorgde levering. Netjes verpakt en artikel was helemaal zoals beschreven

Online items vaak niet meer leverbaar

Al tweemaal een order online ingezet en tweemaal waten de items niet leverbaar.

uitstekend

Mijn pakketje werd de dag na bestelling al geleverd in goede staat. Hier ga ik zeker vaker iets bestellen!

Uitstekende service

Prachtige collectie en super service

Prima alleen zeer slecht met levering in uitverkooptijd online.

in de uitverkoopperiode zeer slecht. Meerdere malen gehad dat ik iets online besteld heb en het toch niet geleverd kan worden. Geef het dan direct aan dat het niet meer leverbaar is of geef aan onder voorbehoud leverbaar. Het komt zeer onprofessioneel over voor zo'n mooie zaak.

Tegenvaller

Mijn laatste bestelling geplaatst, betaald en......niets. Gebeld, even afwachten want niet voorradig in Waalwijk. Na nog een week weer gebeld........en ....nee. nog even wachten... Geld teruggestort. ( duurt te lang) Verder niets......misschien zou er een korting gegeven worden op de volgende bestelling!!

Fijne winkel!

Heb online geshopt, mooie producten en vond de website heel gebruikersvriendelijk! Een aanrader!

Goede Service ook per E-mail en snelle levering.

Uitstekende service per E-mail nadat ik online een kostuum had gekocht. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een kwalitatief kostuum en persoonlijke begeleiding.

Mooie merken, vriendelijke medewerkers

Ik vind in deze winkel mijn favoriete merken. Ik heb mijn pakketje snel en goed verpakt ontvangen.

Snel en correct afgeleverd!

Super blij met mijn nieuwe pantalon.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Denk aan Marc Cain, Luisa Cerano, Studio Anneloes, maar ook Isabel Marant, Essentiel Antwerp, Stone Island en My Jewellery. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.