Heel prettig!

Het pakketje is helemaal naar wens, heel netjes verpakt!

Snel en nauwkeurig.

Prima service!

In alle opzichten

Van Dyke Store is in alle opzichten heel prettig om bij te shoppen. Mooie producten, prijs/kwaliteit is prima, snelle levering.

hier rijd ik graag voor om

Hele ruime keus, in merken, maten, budget en stijlen, fijne sfeer, prachtige winkel, persoonlijke aandacht en advies, zonder dat me ook maar iets wordt opgedrongen. Sinds 2 jaar doe ik geen moeite meer om bij mij in de buurt zonder resultaat te winkelen. Ik rijd ieder seizoen 1 keer naar Waalwijk - ja dat kost me 2,5 uur heen en terug - maar voor deze winkel rijd ik heel graag om. Happy customer (m.u.v. de website dan, die weerspiegelt totaal de kwaliteit van de winkel niet).

Prima ervaring snel verstuurd. Shirt mooie kwaliteit er staat alleen dat het shirt zwart is maar het is toch echt donkerblauw. Echter deed het niets af aan de kwaliteit

prachtig!

Mooie blouse, snel gekeverd

super

Vriendelijke teksten bij bv retour zendingen

verkeerde label

Ik heb 'n broek van Zenggi besteld, zwart en in de maat XS. Op het label van Van Dijk stond XS, maar op het label Zenggi (genaaid aan de de binnenkant) stond M. En op dat label is de maat juist, de broek was dus te veel groot. De is al de tweede keer dit gebeurt en iedere keer kan ik de verzendkosten betalen.

Prettig en correct

Prettig en correct,

Gaat wel!

Wat ik jammer vind,dat je verzendkosten moet betalen !240euro) Zelfs bij Mart Visser geen verzendkosten bij bestelling vanaf 80 euro. En de laatste keer kreeg ik zelfs een elastiekje mee wat ik er thuis maar aan de mouwen moest zetten. Ligt er nog steeds!Dus als vaste klant is mijn enthousiasme weg! Groetjes,Marjan van Lit

klasse winkel met groot assortiment

voor de bemiddelde klant is dit een hele goede winkel waar je goed geholpen wordt. Er is een groot assortiment voor elke leeftijd

Fantastische winkel

De verkoopmedewerkers geven heel erg goed advies en geen moeite is teveel. De collectie is top.

Helemaal prima

Prettige communicatie En de levering is ook goed

Fijne service, snelle verzending

Helaas pasten de schoenen mij niet dus moest retourneren. Maar netjes afgehandeld. De maatvoering van de schoenen klopte niet. Dit was helaas op de site niet acuuraat. Ondanks de sizefinder.

Ik heb een jurk besteld en die werd snel keurig geleverd . Helaas was het niet de jurk die bij mij paste . Teruggestuurd en de betaling kwam wederom snel weer op mijn rekening. Houd er zelf niet zo van om online te kopen maar het kon even niet anders. Ga zeker de winkel zelf bezoeken Alle merken die er zijn spreken mij aan.

Geld binnen een dag na retour op mijn Credit Card. Top.

Snelle en perfecte service

Besteld en dag later binnen

Altijd is alles goed verzorgd! Soms wel wat duur, maar er is voldoende keus in een iets betaalbaarde

Zie hierboven!

Goede service en klantvriendelijkheid

In winkel altijd goede service en vriendelijk. Online klopt voorraad niet altijd. Bij mijn laatste online aankoop zou ik geen verzendkosten hoeven te betalen, maar werd werd wel afgerekend.

Prettige service en goede kwaliteit

Heb nu een paar keer online besteld, goede kwaliteit en prima service. Puntenspaarsysteem ook goed, kom je toch sneller weer terug.

Perfecte service! Altijd zeer tevreden!

Van Dijk is een van de beste winkels in Nederland. Het aanbod, de service & klantvriendelijkheid zijn altijd een dikke 10!

geweldig maar de volgende keer kom ik toch liever naar jullie

mijn ervaring is goed maar ga liever naar de winkel lekker ouderwets

snelle levering onduidelijke retour procedure

snelle levering tegen een goede prijs. Ik had het op prijs gesteld dat duidelijk vermeld was dat je de verzendkosten heen en terug moet betalen. Geren probleem om dit te moeten doen, maar er zo naar zoeken en over twijfelen is vervelen.

Altijd fijn om bij Van Dijk te zijn!

Heerlijk thuis voelen tussen de gevarieerde merken van kleding, sieraden, schoenen en tassen!

Mooie winkel

Leuke ervaring om bij u te shoppen, helaas viel de broek van studio Anneloes niet zoals ik gewend ben, maar daar kunt u niets aan doen. De post deed er alleen iets langer over dan verwacht. Zondag besteld…donderdag geleverd. Retourbedrag is netjes teruggestort Groet Petra

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.