Altijd fijn om bij Van Dijk te zijn!

Heerlijk thuis voelen tussen de gevarieerde merken van kleding, sieraden, schoenen en tassen!

Mooie winkel

Leuke ervaring om bij u te shoppen, helaas viel de broek van studio Anneloes niet zoals ik gewend ben, maar daar kunt u niets aan doen. De post deed er alleen iets langer over dan verwacht. Zondag besteld…donderdag geleverd. Retourbedrag is netjes teruggestort Groet Petra

Ik krijg altijd een eerlijk advies.

Mijn man ging vaak naar een herenzaak waar ze je een broek verkochten die niet goed zit. Ik moest mee om te kijken of ze niet iets aan hem verkochten wat niet past. Bij van Dijk zijn ze eerlijker.

zetten hun fouten correct recht

Duidelijk antwoord, meervoudige oplossing en compensatie bij het zelf oplossen van het probleem...

Een aanrader !

Prachtige winkel en webshop met mooie merken. Top service !

Van Dijk is een fantastisch winkelparadijs!

Een heel fijne winkel met veel keus, fijne bediening en idem service. Blij mee

Web winkel is super, maar verzenden van post nl niet goed

Web winkel super, verzenden ook maar post.nl leveren echt niet goed, zeggen dat ze thuis bij mij geweest zijn en ergens afleggen in punt 10 km verder, en zie op mijn camera's, dat post.nl hier niet is geweest.

Fantastische service !

Heel blij !

Goede communicatie, persoonlijk en heel.zorgvulfig!!

Perfect!!! Geen aanmerkingen!!! Aanrader!!!

Snelle service, kleren keurig ingepakt. Top!

Service op niveau

Ik bestel- direct leverbaar. -goed gevoel

Fijne winkel

Professioneel, vriendelijk personeel. En de mooiste merken.

Mooi verpakt snelle levering

Zie hierboven

Prachtige shirts, erg blij mee.

Prachtige shirts van Marccain, erg blij mee.

Hadden schoenen besteld snel en goed geregeld

Fijne ervaring

Mijn ervaring met Van Dijk Store was in alle opzichten goed. Prettige website, snelle bezorging! Een fijne ervaring dus.

Altijd snel en verzorgd

Voor herhaling vatbaar

In één woord: fantastisch

Alles klopt, website, bestelling, verzending.

Rien à redire Parfait

Supersnel en netjes in de communicatie

Ik heb schoenen gekocht en kreeg die snel bezorgd. Helaas was de maat niet goed en heb ik deze geretourneerd. Ik kreeg netjes bericht van ontvangst en terugbetaling. Heel fijn.

I ordered a Small and a received a Large!

Not received the right size and now I have to take care of the return

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering, netjes ingepakt.

Bestelling nog niet ontvangen

Nog steeds de bestelling niet ontvangen. vorige week dinsdag 27 s’ochtends besteld. Zouden binnen 1-2 werkdagen bezorgd worden. Helaas al op vakantie, gaan dus retour als ik ze hopelijk nog een keer ga ontvangen. Aangezien ze dan binnen 14 dagen retour moeten lukt dat niet binnen die termijn aangezien ik op vakantie ben dus wat nu? Al betaald dus hopelijk coulance van ze.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.