Geweldige zaak en uitstekende service

Meerdere malen stone island kleren besteld top bezorging en top kwaliteit wat geleverd wordt

Kwaliteit en goede service!

Bestelling binnen 2 dagen bezorgd. Netjes verpakt!

Erg klantvriendelijk en bereid te helpen

Ik ben verhuisd en wilde online bestellen. Mijn adresgegevens klopten niet . Alles werd keurig opgelost. De sneakers die ik wilde bestellen werden apart gezet en ik kreeg hulp zodat ik ze later kon bestellen. Super goed en dank

Aangenaam aanbod en vlugge levering

Zie hierboven.

Kwaliteit

Op zoek naar een leuk kerstkadootje belandde ik op jullie website. Het bestelproces werkte goed en ik kreeg snel een bevestigingsmail over de levering met track & trace. Het pakket was keurig ingepakt met extra vloeipapier om het artikel heen. Voor mij is het bovenstaande een reden om hier vaker online te bestellen.

super fijn en snelle levering!!!!

Keurig en snel

Een goede communicatie omdat bestelling in 2 pakketten kwam. Keurig verpakt

Klantvriendelijk

Snel

Mooie sjaal

Van Dijk is fantastisch, maar de webshop bestelling was een mindere ervaring.

Nadat ik in de winkel uitgebreid had geshopt, besloot ik alsnog een top die ik gepast had online te bestellen, dat is gelukt en de levering was snel en goed.

Ruime collectie en je wordt goed geholpen

Zie boven

Mooie winkel met super service

Ik word echt heel blij van deze winkel. De persoonlijke hulp bij het shoppen en de aandacht die je krijgt, zorgen ervoor dat je echt even heerlijk verzorgd wordt.

Vriendelijk personeel en top kleding

Vriendelijk personeel en goede service

Topklasse

Geweldige winkel met en prachtige collectie aan kleding en schoenen. Prettige bediening (niet opdringerig) blijf er graag terug komen.

Goede service heel tevreden

Leuk vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik kom graag bij van Dijk en mijn vriendinnen hebben de weg ook al gevonden naar van Dijk. Ik weet niet of ik daar blij mee ben want we hebben vaak dezelfde smaak haha

Mooie collectie Mooie gezellige inrichting Behulpzaam personeel

Graag ga ik naar de van Dijk Store Het is 45 minuten rijden maar ik kijk er altijd naar uit Zo prachtig binnen Nu weer alles in kerstsfeer Geweldig Een een mooie gevarieerde collectie met behulpzaam personeel De lunchroom er bij is ook een pluspunt Lekkere en aparte dingen op de kaart

Vanouds vertrouwd!

Al jaren kopen we bij van Dijk mode en zijn blij met de mooie collecties en vooral de service. Is er iets aan de hand wordt het meteen opgelost op een zeer vriendelijke manier.

Snelle verzending en prachtig product!

Perfect.

Heel goed.

Digitaal bestellen gaat goed, zeer snelle afhandeling. Ik ben zondag ook in de winkel geweest. Prachtige kleding. Mooie zaak maar deze zou wel (zeker voor deze prijsklasse) schoner mogen. Het was erg stoffig, ook in de paskamers. Ik ben zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen

Toppie

Iedereen is altijd vriendelijk

Vriendelijk hulpzaam zoeken naar juiste maat enz.

Super service

Heel goed geholpen na een foutje.

Dienstverlening is super, kledingmerken top.

Snelle levering.

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

0416 33 55 12

Over Van Dijk Store

Van uniek tot verrassend. En van basic tot bijzonder. Dat is hoe shoppen bij Van Dijk Waalwijk eruit ziet. Onze winkel van 3000 m2 in hartje Waalwijk heeft met ruim 120 modemerken een uitgebreid aanbod. Voor zowel dames als heren. Bestel je liever online? Dan kun je terecht op vandijkstore.nl, waar je hetzelfde uitgebreide merkenaanbod vindt.