Meerdere offertes opgevraagd voor een cortenstaal plantenbak en Showsteel steekt er met kop en schouders bovenuit. Goed advies. Prettige communicatie. Korte levertijden. Geheel naar wens gemaakt. En dat alles voor de scherpste prijs!
Prachtige cortenstalen plantenbakken, mooie afwerking, ogen super solide tegen een heel scherpe prijs. Erg blij mee. Heel prettig contact met het bedrijf, zeer behulpzaam en snelle reactie. Zeker aan te raden!! Heb een paar borderranden te weinig besteld, maar denk dat ook deze bestelling gesmeerd zal verlopen.
Hoi Kristel, Heel erg bedankt voor je positieve review! Wij zijn altijd blij met eventueel een eindresultaat foto! en de nieuwe borders zijn onderweg! Met vriendelijke groet, Stephanie Team Showsteel
goed contact en snelle levering. Mooi product
Dank voor uw review! Mooi om te horen dat alles snel en netjes is aangekomen.
2x cortenstaal bloembakken besteld op eigen maat. Snelle service, goed contact, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader om hier te bestellen, tevens scherp geprijsd!
Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden. Veel plezier met uw bloembakken! – Stephanie | Showsteel
zijn zeer tevreden en blij met onze cortenstaal bloembak. Leuke planten erin en genieten maar. Dit was onze 2e bak die wij bij dit bedrijf gekocht hebben, kwaliteit is gewoon perfect.
Dankjewel voor deze fijne woorden. Mooi om te horen dat de kwaliteit goed bevalt! – Stephanie | Team Showsteel
Mijn complimenten voor het meedenken en uitvoeren van het geleverde maatwerk
Super goede service en ondersteuning tijdens aankooptraject.
Bedankt voor uw review. Fijn dat u onze service zo waardeert! – Stephanie | Team Showsteel
Goed product en mooi afgewerkt, voor redelijke prijs.
Dankjewel voor uw review! Veel plezier met uw bestelling. – Stephanie | Team Showsteel
Net product. Kreeg netjes een mail wanneer bezorging gewenst was.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. – Stephanie | Team Showsteel
top product
3 cortenstalen plantenbakken besteld. Uitstekende kwaliteit en in overleg wordt de bezorging afgesproken. Super tevreden over de service en zeer goede kwaliteit van de bakken. Mooi familiebedrijf.
Ook maatwerk is geen enkel probleem bij Showsteel en afhalen op afspraak kan eventueel zelfs in de avonduren. Service van de bovenste plank.
Op verzoek een insectenhotel gemaakt op maat. Was geen probleem. Heldere afspraken, voldoet aan de verwachting. Snelle reactie op berichten. Top bedrijf.
Plantenbakken keurig verpakt en geleverd. Netjes telefonisch te woord gestaan en afspraak kunnen maken over levering. Product voldoet ruim aan de verwachting
goede service, vriendelijk, mooie en goede producten
Dank je wel voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Team Showsteel
Goede service en mooie kwaliteit. Snelle reactie en levering, zeer tevreden.
Dankjewel voor uw positieve reactie! We hopen dat je nog veel plezier zult hebben met je aankoop en dat we je binnenkort weer mogen verwelkomen in onze webshop. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan zeker weten! Team Showsteel
De cortenstaal plantenbakken zijn uitstekend en volgens verwachting
Goedemiddag Bart, Wat fijn om te horen dat de plantenbakken inmiddels goed zijn aangekomen en helemaal naar wens zijn! Bedankt voor het aanpassen van je beoordeling — dat waarderen we enorm. We vinden het altijd vervelend als de bezorging vertraging oploopt, ook al ligt het buiten onze invloed. Gelukkig is alles uiteindelijk goed aangekomen. Veel plezier met de cortenstalen bakken, en mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Showsteel
Originele beoordeling
DHL is nog niet geweest
Goedemiddag Bart, Wat vervelend dat de bakken nog niet geleverd zijn. Ik heb het even nagekeken ze zouden vandaag tussen 8.00 en 18.00 bezorgd worden. Helaas zijn wij afhankelijk van onze bezorgdienst en hebben wij de bakken netjes binnen 3 werkdagen verzonden. Graag nodigen wij u uit uw beoordeling aan te passen als u de producten daadwerkelijk heeft ontvangen. Voor eventuele vragen of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar. Met vriendelijke groet, Team Showsteel
We zijn erg blij met de snelle levering en de kwaliteit van de bakken. Prima prijs en dus goede service!
Hey, Héél erg bedankt voor de review! 🎉 Jouw positieve woorden maken onze dag helemaal goed. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben met je aankoop en dat we je binnenkort weer mogen verwelkomen in onze webshop. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan zeker weten! Met een glimlach, Team Showsteel
Ik vroeg om wat stukken cortenstaal op maat, deze lagen binnen een paar dagen klaar. Topservice!
Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! 💪 We wensen je veel plezier met je aankoop. Hopelijk tot snel weer bij Showsteel!
Ik kocht cortenstalen stapstenen bij Showsteel. Voordeliger dan andere webwinkels en supersnel geleverd. Binnenkort nóg een paar!
Mooie bloembakken, snel geleverd, ik raad zeker aan!
Erg mooie bloembakken, goed afgewerkt, snelle levering, super service! Op vragen wordt snel en accuraat geantwoord.
Wauw, dankjewel! Wat een heerlijke review om te lezen. 💥 We hopen dat je aankoop nog lang een blikvanger blijft. Tot de volgende keer bij Showsteel!
Door omstandigheden snel een cortenstaal bloembak nodig. Na verzonden email zelfs s"avonds antwoord en snel de deal gesloten. Totale indruk bijzonder goed en erg tevreden met de kwaliteit van de bestelde bloembak.
Snelle levering!