De zending werd volgende dag bezorgd, leuke kussenhoesjes.
Dhl had er een rommeltje van gemaakt. Maar medewerkster zeer vriendelijk. Ze heeft adequaat gereageerd.. top service!
Ze hebben veel keuze, goede kwaliteit en leveren zeer snel.
Goed , niet duur, netjes , levertijd volgens afspraak
Voor de eerste keer op deze website besteld. Wist niet wat ik er van zou kunnen verwachten. Behalve dat ze aangeven dat de tankini de volgende dag bezorgd zou worden en het toch een paar dagen later werd, was alles verder prima in orde.
Bestelling ontvangen zoals beschreven op het webshop
Product zoals verwacht
Ik heb recentelijk deze webshop ontdekt en ik ben fan! Een heel uitgebreid assortiment met veel artikelen voor een leuke prijs. Tevens snelle reactie op een vraag die ik had. Ik ga hier zeker meer bestellen.
Gisteren besteld en vandaag geleverd! Goede kwaliteit en netjes verpakt Zal hier zeker nog weer eens bestellen
Fijn dat het 1 dag na bestelling al bezorgd werd in een mooie verpakking. We zijn een tevreden klant !
De verzendkosten en retour zijn zo duur volgende keer koop ik weer bij temu..daar is de servicedesk stukkkken beter
Beste mevrouw De Vries, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met de reistassen en uw ervaring met ons bedrijf. Wij streven altijd naar tevreden klanten en nemen uw opmerkingen dan ook zeer serieus. Zoals eerder aangegeven in onze communicatie, bieden wij op onze website compacte en opvouwbare reistassen aan zonder wieltjes of stangen, zoals ook in de product beschrijving staat vermeld. We hebben helaas geen contact van u ontvangen voorafgaand aan uw bestelling waarin u vroeg naar deze specificaties. Mocht u desondanks verkeerde verwachtingen hebben gehad, willen we dit graag onderzoeken, zodat we soortgelijke verwarring in de toekomst kunnen voorkomen. Wat betreft de verzendkosten, willen we graag verduidelijken dat wij geen verzendkosten berekenen. De retourkosten worden, zoals vermeld in ons retourbeleid, wel door de klant zelf gedragen. We begrijpen echter dat dit vervelend kan zijn, vooral als een product niet aan de verwachtingen voldoet. U bent altijd welkom om gebruik te maken van ons retourproces, en wij zullen zodra we de tassen in goede staat ontvangen hebben, het aankoopbedrag direct aan u terugstorten. We waarderen uw feedback en blijven ons inzetten voor verbeteringen in zowel onze service als onze producten. Met vriendelijke groet, Allernieuwste.nl
Ben tevreden met het product, voldoet aan mijn verwachtingen.
Snelle bezorging en mooie kwaliteit
Topservice en goede producten.
Het past niet op een scootmobiel diva 1000 Ik heb de steun opgevuld m er een stuk hout gr Bart root
Sterk aan te raden ,site is geen oplichterij
Snel geleverd, goed product, duidelijke communicatie
Goede product omschrijving. Goed product. Hoge kwaliteit. Snelle verzending. Goed verpakt.
Gisteren mijn bestelling geplaatst en net ontvangen. Super snel! Ik ben erg blij met mijn canvas
Ik heb hier al twee keer besteld. Beide keren had ik mijn pakketje de volgende dag in huis! Mooi en netjes verpakt en ik ben zeer tevreden met mijn artikelen. Ik bestel zeker nog een keer via deze webshop.
Mijn bestelling kreeg ik al de volgende dag thuis. Het was goed verpakt in een prachtige verpakking. Ja ik ben zeker tevreden.
We hebben gisteren een bestelling geplaatst en de bestelling vandaag al ontvangen. Ook het bestelde product ziet er uit zoals we verwacht hadden. Wij hebben dan ook geen op- en aanmerkingen en bevelen www.allernieuwste.nl zeker aan! Ga zo door!
Vreekesweid 42 A
1721 PR Broek op Langedijk