Zeer tevreden over het product. Er werd snel geleverd en ik werd snel geholpen bij al mijn vragen.
Hallo Eva, bedankt voor de leuke bericht. Ik vind de service ontzettend belangrijk, vooral als je op internet iets koopt. Bovendien is het moeilijk als er meerdere maten zijn, maar samen lukt het meestal goed om bij de juiste keuze uit te komen. Ik hoop dat jullie veel plezier zullen hebben van de sjaals. Groeten Susan Honni
Via een ander al op jullie gewezen, voor gehandicapten zijn deze ideaal, heb er nog 3 besteld.
Hallo Bedankt voor de reactie. Dat is het eigenlijk, ze moeten goed en mooi zijn! Ik ben blij dat jullie tevreden zijn. Groeten Susan Honni
Eerder werden slabben gebruikt. De kleding werd vies en nat. Honni sjaals voorkomen dat en zijn mooi om te zien.
Hallo Evelyn, bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de sjaals goed beschermen. Ook hebben ze geen waterdichte vulling, dan zorgen die 3 lagen ervoor dat het droog blijft zonder dat het te warm aanvoelt. Groeten, Susan Honni
De kleding blijft nu tenminste droog.
Hallo Suze, bedankt voor de mooie cijfer. Fijn dat de sjaals naar jullie behoefte en verwachtingen voldoen. Groeten Susan Honni
Zijn mooie grote slabben/ sjaals
Hallo Marry, bedankt voor de mooie beoordeling en voor de moeite. Het is wel even geleden, maar niet minder gewardeered. Groeten Susan Honni
vriendelijk aan de telefoon en hele snelle bestelling
Hallo Riet Bedankt voor de mooie cijfer en dat jij de moeite hebt gedaan om hier een reactie te geven. Groeten Susan Honni
Had verschillende maten besteld omdat ik niet wist. Daar reageerde ze gelijk op vond ik super lief was toch een zondag
Hallo Carolien, Ik was dan niet zo snel met een reactie op deze review. Mijn excuses en bedankt voor de mooie woorden en dat jij de tijd hebt genomen. Groeten, Susan Honni
Als mantelzorger vind ik Honnisjaal.nl uniek als het gaat om mensen die problemen hebben met speekselverlies en/of wat minder controle hebben bij het eten. De sjaals zijn niet alleen effectief maar zien er ook leuk uit. Zelfs zonder genoemde handicap is het dragen van de sjaals een extra modieus accent. Mijn vrouw is er blij mee en is daardoor ook wat minder onzeker. De collectie is breed en biedt voldoende keus. Ik had wat twijfels over de keus van de maat. Na een mail met vraag werd al snel een antwoord gegeven. Ook een spontaan extra telefonische toelichting vond ik erg attent.
Beste Nico en Ineke, Bedankt voor de mooie woorden. Ik ben erg blij om te horen, dat de sjaals een meerwaarde hebben voor jullie en dat de zelfverzekerdheid groter is geworden. Dat is precies de kernwaarde van de sjaals. Groeten Susan Honni
Leuke sjaaltjes !
Steeds mooie kwaliteit en correcte verzending!
Ik ben tevreden over de sjaals
Mijn zoon draagt al jaren honni's . Zijn mooi en blijven mooi. Zelfs na tig x wassen.
De sjaals van Honni hebben een goede kwaliteit Mooie kleuren veel variaties
Veel keus en de ideale sjaalslab voor mijn zoon. Ze gaan lang mee en door de verschillende dessins passen ze altijd bij zijn outfit. Wij willen nooit meer andere slabben.
Kijk nou, dat wil ik graag horen :) Dank je wel Alja, wat ontzettend fijn om te horen dat jullie enthousiast zijn over de sjaals. Ik vind het belangrijk om dessins te kunnen bieden, zodat iedereen iets kan vinden die bij je past. Bij jullie is het dus goed gelukt. Groeten Susan Honni
In overleg met de eigenaresse heeft ze een aantal sjaals gemaakt voor onze zoontje. Super vriendelijk en begripvol. Zeker aan te raden
Hallo Mohammed Dank je wel voor je mooie woorden en cijfer. Ik ben blij dat we een oplossing samen hebben kunnen vinden, en ik hoop dat het werkt in jullie dagelijkse leven. Groeten Susan
Een slab werd noodzakelijk, maar verre van mooi, zeker voor mijn relatief jonge man. Zijn contactverzorgende raadde mij de Honni sjaals aan. Heel veel keuze in kleuren en prints speciaal voor mannen. Drie Honni sjaals besteld. Snelle en persoonlijke reactie via email. Omdat de levertijd vanwege een beurs wat langer werd kregen we er een vierde gratis bij geleverd. Bijzondere service en klantvriendelijkheid bij een prachtig product! Ook de zorgmedewerkers zijn enthousiast over de mooie Honni sjaals.
Goedemorgen Hartstikke bedankt voor de mooie en uitgebreide feedback. Bij het kopen op het internet kunnen we elkaar niet in de ogen kijken en juist daardoor vind ik, dat de service en contact nog belangrijker is, en het kan net zo gemakkelijk. Fijn, dat jullie de juiste kleuren en designs kunnen vinden, maar vooral dat het sjaal doet wat het moet. Want als de zorgmedewerkers enthousiast zijn, is dat het bewijs dat de sjaals een dagelijkse verlichting biedt, ook voor iedereen om de zorgbehoevende heen. Groeten Susan
Opnieuw sjaaltjes besteld, want hoe leuk is het dat iedere outfit zijn eigen sjaaltje heeft. Ze zijn leuk en blijven heel mooi na wassen en drogen.
Hallo Tineke Bedankt voor de beoordeling en wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de collectie en de kwaliteit van de sjaals. Het mag ook leuk zijn om praktische producten te kopen. Groeten Susan
Mijn man heeft veel last van speekselverlies, als gevolg van een herseninfarct. Altijd natte kleding. Deze sjaal helpt echt, ziet er mooi uit en absorbeert heel goed.
Hallo Klaasje, bedankt voor de mooie reactie. Wat fijn om te horen, dat dit is wat jullie zochten. Groeten Susan
Service is optimaal. Kan niet beter!!!!!
Hallo Fred Bedankt voor het mooie cijfer en de moeite. Groeten Susan
Ze blijven mooi in de was, en fijn dat dit hetzelfde is wanneer ze uit de droger komen. Goede en snelle service en wat ik al zei, ze zijn echt van zeer goede kwaliteit!
Hallo Danielle Bedankt, dat jij de tijd en moeite heb genomen om een feedback te geven. Het is inderdaad erg belangrijk, dat de sjaals ook na langdurig gebruik nog steeds mooi eruitzien. Groeten Susan
Prachtige sjaaltjes voor het kwijlen met mooie motieven en kleuren. Dit is echt een succes voor mijn verstandelijk gehandicapte zoon.
Hallo Suze Bedankt voor de feedback en het mooie cijfer. Groeten Susan
Al bekend met de sjaals behoefte om er een paar te hebben. Makkelijk via de website print uitgezocht en er drie gekocht (geen verzendkosten ;-)) en een of twee dagen later al thuis. Prima service.
Bedankt, Sorry voor de late reactie van mij, ik ben erg blij dat jij de tijd heeft genomen. Groeten Susan
Verder zijn ze prachtig.
Beste Jolande, bedankt voor de reactie. De sjaals hebben inderdaad een wat hoger prijs. Dit is omdat ze allemaal met de hand gemaakt worden in Nederland. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat ze voor een lange duur tegen intensief gebruik en het vele wassen en drogen kunnen. Het is voor mij zeer belangrijk, dat de sjaals blijven mooi uitzien, ook na jaren gebruik. Met vriendelijke groet, Susan Nielsen
De Honnisjaal is een prima oplossing voor overmatig speeksel verlies. Niet een echte slab wat zo mensonterend overkomt. Het is n hinderlijke bijkomstigheid bij het ouder worden waar je persoonlijk veel hinder van ondervindt. Nu is het net een sjiek sjaaltje én beschermt de kleding eronder.
Geachte, Hartelijk dank voor deze bericht. Ik ben blij dat de sjaals een hulp in uw dagelijkse leven kunt zijn, en dat u er zich prettig erbij voelt. Ik geloof erin dat velen mensen dit meemaken, maar het is helaas een taboe. Ik ga uw prachtige schrijfstijl en uw woorden kopiëren om op mijn website te gebruiken. Met vriendelijke groet, Susan Nielsen
Door mijn ziekte heb ik last van speekselvloed, deze sjaals zijn precies wat ik nodig heb om er toch verzorgt uit te zien. Een echte aanrader voor mensen met dezelfde aandoening als ik.
Goedeavond Ruud Hartelijk dank voor het bericht. Het is ontzettend fijn om te horen, dat de sjaal doet wat die voor bedacht is. Bedankt voor de moeite om deze reactie te plaatsen. Met vriendelijke groet, Susan
Berghof 4
5671 EH NUENEN
Honni maakt mooie sjaal ter bescherming van de kleiding bij mensen die last hebben van speekselverlies. De collectie is aangepast aan alle leeftijden en wensen.