Super service!

Fijne service! Snellere levering dan verwacht. Netjes verpakt en blij met het product!

Wederom top!

Wederom weer top! Weinig aan toe te voegen. Snel simpel en een zeer nette prijs.

Snelle levering en mooie producten

Adhoc wat spullen nodig gehad om buikspek te roken. Pitmeesters.nl kon als enige snel de juiste producten leveren. Top

Top zoals altijd

Met mijn vorige review heb ik €20 shoptegoed gewonnen. Die heb ik natuurlijk besteedt voor een hamburger pers 3 in 1. Echt een super ding nu mooie gelijkmatige burgers. Die beter op een broodje blijven liggen. De spatel om de burgers mee om te draaien is ook super handig voor bij de kamado. Had alleen nog maar een tang. Niet handig bij hamburgers. Verder de staalborstel voor schoonmaken, zelfs op de compact kamado werkt het super. (Dacht eerst dat die beetje te groot zou zijn, is die ook wel maar werkt wel super) Wat ook heel belangrijk is dat het zo snel geleverd wordt echt TOP!!!! Dus zoek je een kamado, houtskools, noem maar op, of heb je vragen dan ben je bij Pitmeesters aan het juiste adres!!

Wat een service, GEWELDIG

Omdat we een bbq wilden kopen ben ik op internet gaan oriënteren. Pitmeesters heeft een mooie site, maar toch wilde ik nog wat advies. Via de WhatsApp heb ik met Kevin gebeld, goed advies gekregen en de bbq besteld! Wat een fijn bedrijf, we blijven jullie volgen! Dank voor alle info en service.

Top!!

Goede kwaliteit spullen, vakkundige gasten en keurig op tijd geleverd!

Heb een goeie as stofzuiger gekregen

leuke kamado heel slechte houtskool gratis

50 % van de houtskool is kruim valt direct in de asla rest heel klein maar 10% iets groter

Super ervaring online

Na via whatsapp gevraagd te hebben of de voorraad voor een artikel wel klopte, kreeg ik snel antwoord. De hele bestelling online was een fijne ervaring. Product snel gekregen. Kortom ik wens me als klant niks meer.

Redelijk

De premium houtskool geprobeerd Prima houtskool, knettert niet en geeft niet veel as. Prima houtskool voor korte en lange bereidingen. Er word geschreven ,;omdat het in een doos geleverd word, het houtskool intact blijft. Ik heb wat dat betreft een mindere ervaring .Er zaten veel kleine stukken houtskool in de doos en heel veel nog kleinere, verpulverde houtskool .

Super service,zeer snel service met goede producten.

Bij het leveren van mijn bestelling nog wat tips gekregen. Ikzelf had nogal moeite om de temperatuur te regelen....door de duidelijke uitleg wat betreft zuurstof toevoer door kevin is het nu genieten van de bbq.

Top bedrijf.

Goede service en uitstekende kwaliteit en erg goed behulpzaam.

Hier kopen geeft je een uitzonderlijk positieve ervaring !

Het was niet evident om een zware Kamado naar België te brengen. Pitmeesters heeft er alles aan gedaan om dit tovh op een zeer korte termijn af te werken. De Keij kamado 21" onderyussen al verschillende keren gebruikt. Uitstekend toestel dat je opmerkelijke resultaten tovert ! Gewoon : ALLES TOP, zowel het bedrijf als het materiaal dat ze verkopen !

Heel klantvriendelijk

Goede en snelle communicatie en scherpe prijs

Alles op tijd geleverd

Alles naar wens gegaan Bedankt pitmeesters

Geweldig, zeer vriendelijk en professioneel!

Na wat oriënteren mijn eerste kamado besteld bij Pitmeesters. Zeer vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Zelfs een accessoire die niet standaard in de collectie zit probleemloos kunnen bij bestellen! Een echte aanrader…

Topervaring met Pitmeesters.nl!

Ik heb onlangs een Cozze keukenblok besteld via Pitmeesters.nl en ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Alles is keurig op tijd geleverd en in perfecte staat aangekomen. Het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen – stevig, stijlvol en ideaal voor mijn buitenkeuken. Wat deze ervaring extra prettig maakte, was het persoonlijke contact vooraf. Ik heb telefonisch gesproken met iemand van het team en hij was ontzettend vriendelijk, deskundig en meedenkend. Hij gaf me helder advies over de verschillende mogelijkheden, zonder te pushen. Dat gaf me meteen een goed gevoel en vertrouwen in mijn bestelling. Kortom, echt een aanrader! Goede service, kwaliteit én mensen die hun vak verstaan. Ik koop hier zeker weer!

Goeie service en alles netjes aangeleverd

Mijn kolen en multi level kwamen mooi aan en waren goed verpakt waardoor de kolen mooi op grote bleven. Top service

Top ervaring! Goed en snel geleverd.

Kamado besteld en deze snel en in goede staat geleverd gekregen. Goed hulp gekregen vooraf aan de bestelling.

Aan het oriënteren voor een kamado bbq. Eerst alle merken doorgelopen en uiteindelijk bij een Keij kamado compact uitgekomen. Maarja wat is dan het verschil tussen de pro en legend. De mannen van Pitmeesters hadden zoveel geduld met mijn rare vragen. Elke keer reageren ze vriendelijk en denken met je mee. Geen vraag is te gek! Snel antwoord via de app. Dus een Keij legend besteld. Toen kwam de vraag welke kolen, daar kreeg ik gelijk antwoord op ze stuurde zelfs de kolen op. Echt super service van de mannen van Pitmeesters. We konden gelijk genieten van onze kamado na het inbranden dan. Eigenlijk hebben jullie 10 sterren verdiend maar kan er maar 5 geven. Cijfer 10 hebben jullie verdiend Mijn zoon was trouwens ook heel blij met de doos! Kan helaas geen foto hierbij plaatsen.

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie prijzen en heel goed kontakt met de Pitmeesters.

Mooie BBQ kruiden, netjes bezorgd

Groot fan van pink devil dus ben blij die weer te hebben

Mooie producten

Je voelt de passie

Uitstekende service (keurige, volledige en snelle opvolging en levering van bestelde producten). De passie voor het BBQ-en zie je terug in de geleverde service.

Fantastisch!!

Na heel lang wikken en wegen besloten een keij kamado te bestellen en uitgekomen bij Pitmeesters. Heel netjes te woord gestaan en wat beloofd is hebben ze zich absoluut aangehouden. Heel klantvriendelijk en alles heel netjes ingepakt. De levering ook perfect afgestemd. Super tevreden over Pitmeesters. Ik kan het iedereen aanraden hier te bestellen!!

Pindosstraat 32

5022 ME Tilburg

Over Pitmeesters

Bij Pitmeesters draait alles om de kunst van het barbecueën en het bereiken van meesterlijke smaken. Wij zijn jouw ultieme bestemming voor alles wat je nodig hebt om een echte BBQ-meester te worden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige kamado’s, BBQ-accessoires, premium houtskool en een scala aan heerlijke rubs en sauzen.