Top ervaring met Keij Kamado en accessoires!

Eerder deze week na lang vooronderzoek een Keij Kamado Pro Large aangeschaft bij Pitmeesters. Leuk dat er een accessoirespakket bij wordt geleverd! Daarnaast snel antwoord op vragen via WhatsApp, zowel voor als na aankoop. Dat schakelt super!

Top advies, top Kamado, snelle levering en nu een gelukkige man. ;-)

Het is een erg mooie en robuuste (Keij) Kamado, netjes en snel geleverd en makkelijk te monteren. Dankzij het gratis starters pakket kon ik direct aan de slag met inbranden en een dag later lekker gerechten bereiden. Pitmeesters, bedankt voor de snelle en persoonlijke service. Nu kan het feest beginnen. Groet, Maykel

Super spul en vriendelijke snelle service

Hele mooie kolen voor mijn kamado besteld. Echt top spul en ook nog eens een vlotte en vriendelijke service!

Snelle en goede afhandeling

Het is gemakkelijk op de website een bestelling te plaatsen. Gedurende het proces wordt je op de hoogte gehouden van iedere stap. De bezorging is volgens afspraak. De producten zijn goed verpakt, waardoor deze niet beschadigen. Daarnaast zit de bestelling niet in een onnodig grote doos.

Kwaliteit en service is meer dan top!

Kwaliteit service en leuk assortiment!

Vlotte site met onmiddellijke reactie en actie

bestelling direct duidelijk met snelle afhandeling

Werkt uitstekend

Het mooie van de tandoori ring en spiezen is dat het vlees egaal gaart, zelfs onderin verschroeit het niet. En kip droogt niet uit. Al vaak gebruikt, dit is mijn tweede set.

Makkelijk te bestellen voor mijns inziens een goede prijs.

Goeie overzichtelijke site en goeie aanbiedingen. Ook contact ging soepel via app en telefoon. Afspraak voor bezorging zo gemaakt, alleen een foutje in de planning zorgde ervoor dat de kamado een dag later werd bezorgd. Voor ons geen probleem, kon 'm toch pas later in gebruik nemen.

Toppers

Reageren meteen op vragen, zeer behulpzaam, vriendelijk

Snelle service!

Geweldig!

Goede beschrijving. Leuk product (carnavals badge) mooie prijs. Snelle en duidelijke levering.

Top service, top kwaliteit!

De mannen van pitmeesters zijn echte kenners. Wil je de echte BBQ ervaring dan ben je bij pitmeesters aan het juiste adres.

Altijd goed

Snel en goed

Soepel bestelproces

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, het bestellen verliep vloeiend en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces rondom mijn pakket. Top ervaring!

Snel en goed verpakt geleverde

De kolen en aanmaak wokkels en de spray falkon zijn in goede orde ontvangen . En ik waardeer het goed tot er een code bij zat voor 5% korting voor de volgende bestelling.

Alles netjes op tijd geleverd gekregen.

Super goed

Eerlikadvies, niet opdringerig, en na aankop snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Aanrader.

Top kwaliteit!

Kijk, zo hoort houtskool te zijn! Skillets van prima kwaliteit voor een nette prijs.

Compleet met wat kanttekeningen.

Ik heb de hele bestelling binnengekregen, 2 x houtskool, 2 flessen saus, een rub en een pakje houtwokkels. Dat is goed gegaan. Wat mij niet zinde was het volgende : 1. De flessen sauzen en de rub lagen tussen de omdoos en de dozen houtskool in. De dozen houtskool "lekten" waardoor de verpakkingen van de sauzen en de rub zwart werden van het gruis. Misschien de volgende keer een zakje om heen doen. 2. Doordat de sauzen tussen de omdoos en de dozen houtkool in lagen was de kans groot dat de flessen tijdens transport konden barsten/knappen/springen. Gelukkig is er niets gebeurd.

Zeer goed telefonisch bereikbaar. Goede service. Snelle levering. Zeer tevreden

Nette communicatie en levering

Netjes gecommuniceerd wanneer de levering zou komen, en tijdens de levering nog gebeld omdat ik niet thuis was. Kamado netjes geleverd en in de tuin gezet.

Duidelijke webshop en snelle levering

Zeer gebruiksvriendelijke webshop en snelle levering.

Goud!

Bestelling geplaatst en een dag later geleverd. Ga zo door mannen!

de sauzen van pitmaster goeroe

vernieuwend en erg lekker voor weinig snelle levering

Geleverd wat gevraagd werd en snel verzonden

De ervaring met pitmeesters is goed. De afhandeling van de bezorger PostNL minder. Duurde 3 dagen nadat het pakket bij hun binnen was. Als jullie voor levering volgende werkdag betalen heb hier een onderhandelingspositie.

Pindosstraat 32

5022 ME Tilburg

Over Pitmeesters

Bij Pitmeesters draait alles om de kunst van het barbecueën en het bereiken van meesterlijke smaken. Wij zijn jouw ultieme bestemming voor alles wat je nodig hebt om een echte BBQ-meester te worden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige kamado’s, BBQ-accessoires, premium houtskool en een scala aan heerlijke rubs en sauzen.