Top ervaring! Goed en snel geleverd.

Kamado besteld en deze snel en in goede staat geleverd gekregen. Goed hulp gekregen vooraf aan de bestelling.

Aan het oriënteren voor een kamado bbq. Eerst alle merken doorgelopen en uiteindelijk bij een Keij kamado compact uitgekomen. Maarja wat is dan het verschil tussen de pro en legend. De mannen van Pitmeesters hadden zoveel geduld met mijn rare vragen. Elke keer reageren ze vriendelijk en denken met je mee. Geen vraag is te gek! Snel antwoord via de app. Dus een Keij legend besteld. Toen kwam de vraag welke kolen, daar kreeg ik gelijk antwoord op ze stuurde zelfs de kolen op. Echt super service van de mannen van Pitmeesters. We konden gelijk genieten van onze kamado na het inbranden dan. Eigenlijk hebben jullie 10 sterren verdiend maar kan er maar 5 geven. Cijfer 10 hebben jullie verdiend Mijn zoon was trouwens ook heel blij met de doos! Kan helaas geen foto hierbij plaatsen.

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie prijzen en heel goed kontakt met de Pitmeesters.

Mooie BBQ kruiden, netjes bezorgd

Groot fan van pink devil dus ben blij die weer te hebben

Mooie producten

Je voelt de passie

Uitstekende service (keurige, volledige en snelle opvolging en levering van bestelde producten). De passie voor het BBQ-en zie je terug in de geleverde service.

Fantastisch!!

Na heel lang wikken en wegen besloten een keij kamado te bestellen en uitgekomen bij Pitmeesters. Heel netjes te woord gestaan en wat beloofd is hebben ze zich absoluut aangehouden. Heel klantvriendelijk en alles heel netjes ingepakt. De levering ook perfect afgestemd. Super tevreden over Pitmeesters. Ik kan het iedereen aanraden hier te bestellen!!

Top ervaring met Keij Kamado en accessoires!

Eerder deze week na lang vooronderzoek een Keij Kamado Pro Large aangeschaft bij Pitmeesters. Leuk dat er een accessoirespakket bij wordt geleverd! Daarnaast snel antwoord op vragen via WhatsApp, zowel voor als na aankoop. Dat schakelt super!

Top advies, top Kamado, snelle levering en nu een gelukkige man. ;-)

Het is een erg mooie en robuuste (Keij) Kamado, netjes en snel geleverd en makkelijk te monteren. Dankzij het gratis starters pakket kon ik direct aan de slag met inbranden en een dag later lekker gerechten bereiden. Pitmeesters, bedankt voor de snelle en persoonlijke service. Nu kan het feest beginnen. Groet, Maykel

Super spul en vriendelijke snelle service

Hele mooie kolen voor mijn kamado besteld. Echt top spul en ook nog eens een vlotte en vriendelijke service!

Snelle en goede afhandeling

Het is gemakkelijk op de website een bestelling te plaatsen. Gedurende het proces wordt je op de hoogte gehouden van iedere stap. De bezorging is volgens afspraak. De producten zijn goed verpakt, waardoor deze niet beschadigen. Daarnaast zit de bestelling niet in een onnodig grote doos.

Kwaliteit en service is meer dan top!

Kwaliteit service en leuk assortiment!

Vlotte site met onmiddellijke reactie en actie

bestelling direct duidelijk met snelle afhandeling

Werkt uitstekend

Het mooie van de tandoori ring en spiezen is dat het vlees egaal gaart, zelfs onderin verschroeit het niet. En kip droogt niet uit. Al vaak gebruikt, dit is mijn tweede set.

Makkelijk te bestellen voor mijns inziens een goede prijs.

Goeie overzichtelijke site en goeie aanbiedingen. Ook contact ging soepel via app en telefoon. Afspraak voor bezorging zo gemaakt, alleen een foutje in de planning zorgde ervoor dat de kamado een dag later werd bezorgd. Voor ons geen probleem, kon 'm toch pas later in gebruik nemen.

Toppers

Reageren meteen op vragen, zeer behulpzaam, vriendelijk

Snelle service!

Geweldig!

Goede beschrijving. Leuk product (carnavals badge) mooie prijs. Snelle en duidelijke levering.

Top service, top kwaliteit!

De mannen van pitmeesters zijn echte kenners. Wil je de echte BBQ ervaring dan ben je bij pitmeesters aan het juiste adres.

Altijd goed

Snel en goed

Soepel bestelproces

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, het bestellen verliep vloeiend en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces rondom mijn pakket. Top ervaring!

Snel en goed verpakt geleverde

De kolen en aanmaak wokkels en de spray falkon zijn in goede orde ontvangen . En ik waardeer het goed tot er een code bij zat voor 5% korting voor de volgende bestelling.

Alles netjes op tijd geleverd gekregen.

Super goed

Eerlikadvies, niet opdringerig, en na aankop snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Aanrader.

Top kwaliteit!

Kijk, zo hoort houtskool te zijn! Skillets van prima kwaliteit voor een nette prijs.

Pindosstraat 32

5022 ME Tilburg

Over Pitmeesters

Bij Pitmeesters draait alles om de kunst van het barbecueën en het bereiken van meesterlijke smaken. Wij zijn jouw ultieme bestemming voor alles wat je nodig hebt om een echte BBQ-meester te worden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige kamado’s, BBQ-accessoires, premium houtskool en een scala aan heerlijke rubs en sauzen.