Geleverd wat gevraagd werd en snel verzonden

De ervaring met pitmeesters is goed. De afhandeling van de bezorger PostNL minder. Duurde 3 dagen nadat het pakket bij hun binnen was. Als jullie voor levering volgende werkdag betalen heb hier een onderhandelingspositie.

Super goed

Een groot pakket besteld Een dag later werd het al bezorgd Super netjes

Super service!

Mijn bestelling van 4 zakken houtskool en aanmaakwokkels is door een van de Pitmeesters bij mij thuis afgeleverd. Dat noem ik nog eens service!

Topservice!

Mooi assortiment, snelle levering en topservice (ik had iets verkeerd besteld en ze stelden zelf voor om het even om te ruilen, zodat ik verder kon). Voor mijn BBQ/Kamado spullen heb ik mijn nieuwe vaste leverancier gevonden. Leuke gasten!!

Goede en overzichtelijke site

Goede service bij vragen ,reageren ze snel en als het moet gaan ze ook nog dingen voor je uitzoeken

Klant vriendelijk bij vragen

Ik had een vragen over kerntemperatuur meters en die hebben zeer goed uitgelegd. En toen ik het besteld had, had ik naar twee dagen in huis. Er zat zelfs een kortingscode bij voor de volgende bestelling. Echt netjes vond ik dat .

Betrouwbaar en snel

Snelle levering en prima communicatie rondom de levering.

Goed advies, eerlijke prijs en fijne service

Goed advies, eerlijke prijs en fijne bezorg service ! Ruim assortiment voor ieder wat wils

Mooie pannen

Weer een positief verhaal!

Na een eerdere bestelling in december wederom de verlanglijst van mijn zoon bij jullie besteld. Dank voor de snelle levering, hij heeft zijn cadeautjes inmiddels gekregen en was (weer) zeer blij met alles! E-C

Mooi assortiment, makkelijke aanvraagstraat en top service!

Goede producten voor een mooie prijs en perfecte service!

Topspul

De kolen doen het drie keer langer dan andere. Snelle levering en goede service.

Mooie spullen snelle levering

Heerlijke saus van guru in mooie cadeau verpakking

Machtig mooi spul

Goeie gasten

Top bedrijf

Onlangs een zak met mooie grote kolen besteld en accessoires voor de bbq. De producten zijn van top kwaliteit en de levering was zeer snel. Bij levering kreeg ik een kortingcode voor de volgende bestelling, en deze gaat er zsm weer komen. Ga zo door toppers!

Uitstekend advies en een goede en snelle levering van de bestelde producten!

Goede service tegen een goede prijs!

Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. Zeer over te spreken!

Heel veel werk om in elkaar te zetten.

Mooi product netjes geleverd alleen ben je minimaal 4 uur aan het schroeven met zeer gebrekkige gebruiksaanwijzing. Hadden ze er wel duidelijk bij mogen zetten. Zeker voor dit geld.

heel erg goed

fijne mensen, mooie spullen. lekker aan de slag !!

Top service en heel snel!

Super vriendelijk, heel snel reactie op vragen, Ze denken mee en super snel geleverd. Top bedrijf!

Prima buitenkeuken; degelijke hoge kwaliteit voor goede prijs

Flinke klus om in elkaar te zetten (kijk naar assembly-instruction op internet). Maar het resultaat mag er zijn!

Hoewel de Pitmeesters pas afgelopen oktober zijn opgestart is de service prima. Op telefoon en mails wordt snel gereageerd en er wordt meegedacht in oplossingen.

Super !!

Cozze werkbank besteld. Koerier maakt er een potje van, maar de mannen van Pitmeesters lossen het meteen professioneel op. Blijven je op de hoogte houden hoe het wordt opgelost. Klantgericht, vriendelijk, perfecte service. Zouden nog veel bedrijven van kunnen leren.

Pindosstraat 32

5022 ME Tilburg

Over Pitmeesters

Bij Pitmeesters draait alles om de kunst van het barbecueën en het bereiken van meesterlijke smaken. Wij zijn jouw ultieme bestemming voor alles wat je nodig hebt om een echte BBQ-meester te worden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige kamado’s, BBQ-accessoires, premium houtskool en een scala aan heerlijke rubs en sauzen.