Super !!

Cozze werkbank besteld. Koerier maakt er een potje van, maar de mannen van Pitmeesters lossen het meteen professioneel op. Blijven je op de hoogte houden hoe het wordt opgelost. Klantgericht, vriendelijk, perfecte service. Zouden nog veel bedrijven van kunnen leren.

Snelle levering, en je krijgt bijna direct antwoord op vragen over levering of de factuur.

Zeer goed snelle levertijd

Ik had binnen 2 uur na mijn bestelling mijn kolen al

Gewoon snel geleverd

Snelle levering product netjes verpakt en goede prijs dus zeer tevreden

Fijne en deskundige mensen!

Had als cadeau een aantal dingen voor de bbq besteld (zéér snelle levering!), mooi 'gereedschap', degene waar het voor bestemd is zal er blij mee zijn! Contact met het bedrijf verliep uiterst plezierig, zijn zeer deskundige mensen! Dank!

Top producten, snelle service!

Overzichtelijke site, snelle levering en ook nog een mooie kortingsbon!

Mooie site en makkelijk te vinden wat je wilt hebben

Mooie producten, goeie prijs, snelle service.

Mooie spullen, vaak net weer wat anders dan je bij veel andere aanbieders ziet. Prettig geprijsd.

Super snelle bezorging

Snelle reactie en snelle bezorging. Prima geregeld

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Snelle goede service met actuele mails van status

Zeer snelle levering met goede mails van de status bestelling

Wat een geweldige service!

Voor de heren van Pitmeesters is niets te veel! Staat het niet in de webwinkel dan gaan ze alsnog voor je op zoek. Na lange tijd eindelijk de goede maat spit zodat ik mijn kamado ook voortaan om kan bouwen en kan genieten van een heerlijke kip, rollade of huisgemaakte kebab.

Super snel en duidelijk geholpen! Genoeg keuze uit verschillende rubs die ook nog erg lekker zijn. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Prima producten, Snelle levering en goede communicatie

De mannen van Pitmeester hebben prima producten. De bestelling werd snel verstuurd en ook snel ontvangen. Ook de aanvullende e-mail over een wijziging in het product was erg duidelijk en goed. Kortom een prima website om je BBQ spullen te bestellen.

Fijne site, snelle bezorging, goed oroduct

Snel levering en goed contact

Zeer snelle levering en goed contact met de verkoper.

Super producten en snelle levering!

Blij met mijn leuke cadeaus voor de verjaardag van mijn vriend. Na wat advies van de Pitmeesters, wat ook perfect werkt, was de bestelling zo binnen, top!

Prima kwaliteit

Geweldig, top service

Snelheid levering boven verwachting, kwalitatief goede producten en ruim assortiment voor ieder wat wils.

Super koolen, super service!

Op vrijdag gingen de Pitmeesters live met een te gekke actie! 2 zakken koolen en een doos wokkels. Aangezien onze buikspek al in de marinade lag en de koolen op waren.. zorgde de Pitmeesters ervoor dat we op zaterdag alles geleverd kregen. En ze doen ‘t goed joh! Ga zo door Pitmeesters, tot de volgende bestelling!

Snelle levering en topkwaliteit

Mooie webshop, top kwaliteit producten en snel geleverd.

Toppers!

Mega blij met de snelle levering (binnen een dag) en fijne producten! Doen ze goed die Pitmeesters!

Pindosstraat 32

5022 ME Tilburg

Over Pitmeesters

Bij Pitmeesters draait alles om de kunst van het barbecueën en het bereiken van meesterlijke smaken. Wij zijn jouw ultieme bestemming voor alles wat je nodig hebt om een echte BBQ-meester te worden. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige kamado’s, BBQ-accessoires, premium houtskool en een scala aan heerlijke rubs en sauzen.