Transporteur is nefast voor sadiway klantvriendelijkheid

Ervaring in shop Hasselt was top, 100%. Zeer gemotiveerd en behulpzaam. Helaas de transporteur was een ramp, chauffeur weigert zijn vrachtwagen tot tegen asfalt te rijden, weigert met zijn manueel transpalet de bestelling tot aan de ingang te brengen. Resultaat hij zet toestellen op straat neer. Gelukkig zijn toestellen niet te zwaar en te groot om met de hand binnen te dragen. Maar wat als wij een volledige badkamer besteld hadden???? Nooit meer indien er met dergelijke transporteurs gewerkt wordt. Jammer dat het possitievisme van shopmedwerkers volledig onderuit wordt gehaald door transporteur.

Produit conforme à la description

Produit livré rapidement et conforme à la description bon rapport qualité prix

Het voelt als afrip

Bediening os goed Vriendelijk en correct Het product was te duur voor wat het is Wc-bril €140 De oorspronkelijke set was €320 muursysteem + keramische wc-pot + bril + drukknoppen De levering was beloofd 1 week. Uiteindelijk bijna 2 weken, en dit in een tijd waar er binnen 24u aan huis geleverd wordt. De verpakking was erg bevuild vol stof. Mijn handen waren vuil door de doos in ontvangst te nemen alsof het product na jaren onder het stof werd gehaald. Ongezien voor iets waar je €140 voor betaald hebt.

Professioneel advies en top producten

Een volledige douche nodig in een kleine ruimte. Goed advies gekregen over wat we wél en niet konden doen. Buiten gekomen met een koopje én degelijk materiaal. Bij het ophalen, want gerief uit de show room kan niet worden geleverd, de nodige hulp gekregen om allesin de aanhangwagen te krijgen. Is de tweede keer dat we bij sawiday aankloppen voor badkamers, zeer aan te raden!

❌ Onprofessionele afhandeling facturatie

Ik heb het voorschotbedrag twee keer betaald, maar werd toch meerdere keren opgebeld om “voor 12 uur” te betalen, terwijl de fout intern lag. De medewerker wist niet dat de gekozen betaalmethode een verwerkingstijd van 1–3 werkdagen heeft. Er werd ook een fout gemaakt in het systeem met het voorschotbedrag. Dit is onduidelijk, ongepast en zorgde voor veel frustratie. Niet tevreden over de service van Sideway.

geweldige service en heel vriendelijk

Doe zo voort bedankt

snelle correcte levering

Satisfait du matériel, point fort la livraison rapide

J'ai trouvé chez vous exactement ce que je désirais à un prix raisonnable et dans un délai très court, les livreurs ont été efficaces et courtois. Je vous conseil de rajouter la possibilité de livraison jusque chez la personne car pour moi il s'agissait d'une personne en fauteuil roulant et si des ouvriers n'étaient pas présents, le matériel serait resté devant l'entrée. Merci beaucoup à votre équipe. J'ai eu un très bon conseil par téléphone aussi, merci à ce monsieur ;)

Perfect en zeer snel geleverd

Besteld op vrijdag en geleverd op zaterdag

Nice product and good service

Nice product and good service

Super tevreden!

Vlotte en snelle levering

Achat pieces wisa

Commande livraison et reception top! Par contre les pieces sont tres cheres….

Vlotte levering en producten prima

Alles in orde!

Fantastisch!

Deze winkel heeft me geholpen bij het zoeken naar een oud element dat bijna nergens meer te verkrijgen is. Communicatie en bezorging ging heel snel en vlot. Hartelijk dank!

Zeer snelle levering

Op één dag besteld, betaald en geleverd ... prachtig toch!!!

Mooie items en snelle levering

Mooi product

Pakket werd zoals verwacht perfect geleverd

Uitstekende ervaring. Zowel van de klantendienst als van de transporteur

Snelle levering en prijs kwaliteit zeer goed

Prachtig

Ik was op zoek naar nieuwe wc bril. Kon niet direkt de juiste vinden, uiteindelijk kwam ik op sawiday en vond bij benadering hetgeen ik nodig had. Toen zag ik plots de mogelijkheid om 'alternatieven' te zoeken. Kwam toen bij een bril die perfect blijkt te passen, er prachtig uitziet en ook nog eens veel goedkoper is. Bij een volgende nood aan sanitaire zaken, bezoek ik zeker eerst Sawiday

Kwalitatief materiaal

perfect wat ik nodig had en het teveel (welk ik besteld had) zonder issues teruggenomen.

acceptable

the delay and delibering good

Kwaliteit aan goede prijs

Snelle levering, product goed verpakt

top

livraison rapide, bien emballé

Correcte afhandeling

Correcte en snelle afhandeling bestelling. Zeer competitieve prijzen en zicht op alternatieven ter beschikking.

Bredabaan 1265

2900 Schoten

Over Sawiday.be

Bij Sawiday vind je alles voor jouw badkamer of toilet. Of je nu gaat voor een complete make-over of je badkamer gewoon wilt opfrissen, wij staan voor je klaar met deskundig, persoonlijk en eerlijk advies. In onze showrooms in België en Nederland helpen we je stap voor stap met het samenstellen van jouw ideale badkamer. Van het kiezen van kranen en douches tot aan het uitzoeken van de perfecte wastafel – we maken het leuk én makkelijk. Naast bekende merken, waaronder Villeroy & Boch, GROHE en hansgrohe, bieden we ook onze eigen merken aan, zoals Adema en Fortifura, zodat je topkwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Bij Sawiday willen we dat jij écht tevreden bent met je keuzes. Daarom geven we eerlijk advies en denken we met je mee over wat het beste bij jouw wensen en budget past. Sawiday is opgericht in 2007 en actief in België en Frankrijk. In Nederland zijn we bekend als Sanitairwinkel. ----- Chez Sawiday, vous trouverez tout pour votre salle de bains ou vos toilettes. Qu'il s'agisse d'une rénovation complète ou d'un simple coup de neuf de votre salle de bains, nous sommes à votre disposition pour vous donner des conseils experts, personnels et honnêtes. Dans nos showrooms en Belgique et aux Pays-Bas, nous vous aideront à composer votre salle de bains idéale, étape par étape. Du choix des robinets et des douches au choix du lavabo parfait, nous rendons les choses agréables et faciles. Outre les marques connues, telles que Villeroy & Boch, GROHE et hansgrohe, nous proposons également nos propres marques, telles qu'Adema et Fortifura, afin de vous offrir une qualité optimale à un prix compétitif. Chez Sawiday, nous tenons à ce que vous soyez vraiment satisfait de vos choix. C'est pourquoi nous donnons des conseils honnêtes et réfléchissons avec vous à ce qui correspond le mieux à vos souhaits et à votre budget. Sawiday a été fondée en 2007 et est présente en Belgique et en France. Aux Pays-Bas, nous sommes connus sous le nom de Sanitairwinkel.