Enkel maar lof en positieve ervaringen!

Ik heb enkel maar lof. Zeer correcte afhandeling aan de scherpste prijs! Correcte communicatie, opvolging en dienst naverkoop. Als ik nog iets nodig heb….slechts één adres…Sawiday!

simple rapide et efficace

ok

Rien à signaler

Rien à redire.

Advies en verkoop vriendlijke, naverkoop iets minder

Ontvangst in showroom en advies heel vriendelijk. Bestelling heel vlot en levering ook binnen de aangegeven termijn. Naverkoop is natuurlijk een ander verhaal.... Gelukkig was er de dienst naverkoop in Breda die direkt mee was om zo snel mogelijk een oplossing te vinden!

Parfait!

Pièce en stock, commandée Vendredi, livrée Samedi après midi. Conforme à la description. Parfait.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Onze stoeltjes werden heel snel en correct geleverd en ook goed ingepakt. De syoel is zwaar en schuift dus niet weg op een natte vloer.

cabine douche casus

Très bien reçu en temps voulu par contre pas de facture reçue par mail et pour moi qui habite liège si j'ai un soucis sadiway hasselt c'est pas loin

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Gewoon top.

Alles is perfect verlopen de verkoper heeft mij telefonisch correct uitgelegd en verder geholpen

Livraison rapide et fiable

Bon choix de produits

Snelle en goede levering.

Ik kreeg het product perfect zoals omschreven, heel makkelijk te installeren en werkt perfect. Een aanrader!

Zeer snel telefonisch contact. Hulpzaal en zeer vriendelijk.

Prima ervaring

Het hele pakketje is goed: makkelijk producten kunnen vergelijken en nadien beslissen, makkelijke manier in de checkout, prima en correcte distributeur en perfect product!!!

Voor een goede wc moet je bij sawiday zijn

Goede service, we worden ook goed op de hoogte gehouden. Een paar uur op voorhand krijg je ook een live track en trace zodat je kan zien waar de chauffeur zit. Ook de verkopers zijn hier een pluspunt. Zonder hun oprecht eerlijk advies had ik nooit gekozen wat ik nu gekozen zou hebben. En ik ben oprecht blij met de keuze. Nu alles in elkaar zetten en op het gemakske naart wc goan ;)

Bestellen,leveren klaar.

Eenvoudig te bestellen,volgen van pakket, tot gebeld worden door leverancier voor levering.

TOP SERVICE gekregen

Geen enkel min punt, wat betreft de levering, verzorgd en op tijd geleverd. Bedankt

Zeer tevreden!

Nog nooit van deze winkel gehoord tot dat we een nieuwe douchekraan moesten zoeken in rosegold. Moeilijke zoektocht maar door de hulp van verkoper Jeroen in Genk/Hasselt goede tips en eerlijke meningen gekregen. Zijn zeer content van de douchekraan, gaan zeker nog terug!

Eenvoudig besteld, goed product

De bestelling liep vlot, er werd snel geleverd. Het voorgestelde product, een 'no-name' wc bril compatibel met Duravit was van goede kwaliteit. Super ervaring. 3e bestelling en zeer tevreden.

Très content

Très bon service de conseil sur place dans la magasin.

Positief

Alles perfect in orde

Goeie service, product matcht onze verwachtingen

Altijd een hele vriendelijke en goeie service bij Sawiday. Wij kochten voordien al quasi onze volledige badkamer, onze radiator ergens anders en retourneerden die bij de andere winkel. Terug naar Sawiday, met een heel vriendelijke medewerker gesproken, en die heeft ons het juiste product aangeraden dat perfect binnen onze verwachtingen en budget past. Heel tevreden :)

Transporteur is nefast voor sadiway klantvriendelijkheid

Ervaring in shop Hasselt was top, 100%. Zeer gemotiveerd en behulpzaam. Helaas de transporteur was een ramp, chauffeur weigert zijn vrachtwagen tot tegen asfalt te rijden, weigert met zijn manueel transpalet de bestelling tot aan de ingang te brengen. Resultaat hij zet toestellen op straat neer. Gelukkig zijn toestellen niet te zwaar en te groot om met de hand binnen te dragen. Maar wat als wij een volledige badkamer besteld hadden???? Nooit meer indien er met dergelijke transporteurs gewerkt wordt. Jammer dat het possitievisme van shopmedwerkers volledig onderuit wordt gehaald door transporteur.

Produit conforme à la description

Produit livré rapidement et conforme à la description bon rapport qualité prix

Het voelt als afrip

Bediening os goed Vriendelijk en correct Het product was te duur voor wat het is Wc-bril €140 De oorspronkelijke set was €320 muursysteem + keramische wc-pot + bril + drukknoppen De levering was beloofd 1 week. Uiteindelijk bijna 2 weken, en dit in een tijd waar er binnen 24u aan huis geleverd wordt. De verpakking was erg bevuild vol stof. Mijn handen waren vuil door de doos in ontvangst te nemen alsof het product na jaren onder het stof werd gehaald. Ongezien voor iets waar je €140 voor betaald hebt.

Professioneel advies en top producten

Een volledige douche nodig in een kleine ruimte. Goed advies gekregen over wat we wél en niet konden doen. Buiten gekomen met een koopje én degelijk materiaal. Bij het ophalen, want gerief uit de show room kan niet worden geleverd, de nodige hulp gekregen om allesin de aanhangwagen te krijgen. Is de tweede keer dat we bij sawiday aankloppen voor badkamers, zeer aan te raden!

Bredabaan 1265

2900 Schoten

Over Sawiday.be

Bij Sawiday vind je alles voor jouw badkamer of toilet. Of je nu gaat voor een complete make-over of je badkamer gewoon wilt opfrissen, wij staan voor je klaar met deskundig, persoonlijk en eerlijk advies. In onze showrooms in België en Nederland helpen we je stap voor stap met het samenstellen van jouw ideale badkamer. Van het kiezen van kranen en douches tot aan het uitzoeken van de perfecte wastafel – we maken het leuk én makkelijk. Naast bekende merken, waaronder Villeroy & Boch, GROHE en hansgrohe, bieden we ook onze eigen merken aan, zoals Adema en Fortifura, zodat je topkwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Bij Sawiday willen we dat jij écht tevreden bent met je keuzes. Daarom geven we eerlijk advies en denken we met je mee over wat het beste bij jouw wensen en budget past. Sawiday is opgericht in 2007 en actief in België en Frankrijk. In Nederland zijn we bekend als Sanitairwinkel. ----- Chez Sawiday, vous trouverez tout pour votre salle de bains ou vos toilettes. Qu'il s'agisse d'une rénovation complète ou d'un simple coup de neuf de votre salle de bains, nous sommes à votre disposition pour vous donner des conseils experts, personnels et honnêtes. Dans nos showrooms en Belgique et aux Pays-Bas, nous vous aideront à composer votre salle de bains idéale, étape par étape. Du choix des robinets et des douches au choix du lavabo parfait, nous rendons les choses agréables et faciles. Outre les marques connues, telles que Villeroy & Boch, GROHE et hansgrohe, nous proposons également nos propres marques, telles qu'Adema et Fortifura, afin de vous offrir une qualité optimale à un prix compétitif. Chez Sawiday, nous tenons à ce que vous soyez vraiment satisfait de vos choix. C'est pourquoi nous donnons des conseils honnêtes et réfléchissons avec vous à ce qui correspond le mieux à vos souhaits et à votre budget. Sawiday a été fondée en 2007 et est présente en Belgique et en France. Aux Pays-Bas, nous sommes connus sous le nom de Sanitairwinkel.