Laden reviews...
462 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients évoquent généralement une livraison rapide et des informations produit claires. L’expédition est fiable et le service client est sympathique. La valeur est souvent jugée correcte, avec quelques exceptions pour des retards ou des malentendus. Dans l’ensemble, le sentiment est positif.
La livraison en magasin avec enlèvement par le client devrait être autorisée. C'est très simple à mettre en œuvre, mais on m'a dit que ce n'était pas permis.
11 August 2026
Enrique
Woluwe-Saint-Lambert
De levering was heel snel. Dus zeker ok. Maar er ontbraken pluggen en vijzen. Ik heb naar de klantendienst gebeld vorige week vrijdagmorgen. Het was druk, dus een bandje zei dat ze gingen terugbellen. Ik ben dus nog steeds aan het wachten. Ondertussen hebben wij hier dan zelf voor gezorgd en hangt de elektrische verwarming. Dat vind ik spijtig.
10 August 2026
Sven
Antwerpen
Werd verwittigd dat de ultra snelle levering niet kon, maar de volgende ochtend stond de postbode er.
9 August 2026
Jean
Ninove
Bediening in de winkel en levering gingen heel vlot. Ik moest binnen de 2 dagen schade aangeven. We hebben de spiegel pas gisteren gehangen en met het hangen brak een beugel af.
8 August 2026
Laura
Noorderwijk
Bij 1 bus is de sproeistop afgebroken. Waarschijnlijk gebeurt tijdens het transport, dit omdat er zoveel ruimte was in de doos.
7 August 2026
Hildegarde
Kapellen
Beste Hildegarde,
Bedankt voor uw review en onze excuses voor het ongemak. Het lijkt erop dat de sproeistop tijdens het transport is afgebroken, mogelijk doordat er te veel ruimte in de doos zat.
We hebben inmiddels een nieuw exemplaar naar u opgestuurd. U mag deze morgen verwachten. We hopen dat alles daarna naar wens is!
Vriendelijke groeten,
Het Sawiday-Team
Correcte service
6 August 2026
Bart
gavere
À fuir ! J'ai retourné ma commande et reçu la confirmation que l'article avait bien été réceptionné. Pourtant, toujours aucun remboursement. Après plusieurs relances, on m'indique que le remboursement est bloqué tant que je ne communique pas mon numéro de téléphone. Une exigence que je trouve totalement injustifiée, surtout après un paiement par carte bancaire. J'ai refusé de transmettre cette donnée personnelle et j'ai signalé cette situation sur SignalConso. Une expérience client inacceptable.
6 August 2026
YE
France
Nadat ik een badkamermeubel, die ik toch niet mooi vonden retour heb aangemeld ben ik hiermee naar de winkel gegaan in Schoten. Hier vertelde ze me dat de doos gefrommeld was en dat ze dit zo niet kunnen verkopen. Een kartonnen doos die ik zo had gekregen en die zo in de garage stond. 10 procent hebben ze afgehouden van mijn aankoopbedrag voor een kartonnen doos die ik zo heb gekregen. Als sawiday deze badkamermeubel niet zo verkocht kregen waarom kreeg ik deze dan wel?? Dit is pure diefstal!!
D
El
Wij werden vandaag bij Sawiday Mechelen aangesproken door een jonge, supervriendelijke kerel. Heel behulpzaam en bereid om voor ons de meest gepaste oplossing te vinden. Product werd besteld, wordt eerstdaags geleverd en indien niet naar verwachting wordt het gewoon terug genomen en het geld teruggestort. Het is tegenwoordig een zeldzaamheid om vriendelijke en behulpzaam personeel in een winkel aan te treffen maar die jongeman verdient een pluim.
Rita
Eppegem
Tevreden en snelle levering
Patricia
Hasselt
Het bestelde artikel was zoals voorgesteld op de site. Het was goed verpakt en het doet wat het moet doen.
Hans
Maldegem
Vlotte afhandeling Zeer degelijk gerief
erika
Wondelgem
correct en snel !
bart
Brasschaat
Le produit est conforme à ce que j'avais commandé et la livraison s'est passé comme prevue. Bref, tout est top!
Elisabeth
Beersel
zeer vriendelijk onthaal en behandeling van de bestelling, gemakkelijke betaling, goede info over levering, correcte levering
Leo
Evere
Votre société n'a rien à voir avec la qualité et le choix des produits Ghroge
Sébastien
Mouscron
Bonjour,
Merci d’avoir pris le temps de partager votre avis.
Nous sommes désolés d’apprendre que la qualité perçue des produits ainsi que le choix des coloris disponibles ne répondent plus pleinement à vos attentes.
Nous comprenons votre déception concernant l’évolution de la gamme Grohe. La disponibilité des modèles et des finitions dépend également des collections proposées par les fabricants, mais nous faisons toujours notre maximum pour offrir un choix varié et des produits répondant aux attentes de nos clients.
Nous prenons bonne note de vos remarques et les transmettons à nos équipes afin d’améliorer continuellement notre offre.
Nous vous remercions pour votre confiance et restons à votre disposition.
Bien cordialement,
Team sawiday
Correcte en vlugge levering
Kurt
Bassevelde
Vlugge levering en correcte afhandeling
Danny
Dilbeek
Ik heb 5 badkuipen gekocht en de bestelling betaald, maar deze werd zonder reden geannuleerd. Een slechte ervaring.
Wiktor
Houthalen-helchteren
Beste Wiktor,
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling na betaling wordt geannuleerd.
In dit geval was er helaas sprake van een duidelijke prijsfout op onze website. Het bad stond door een technische fout geprijsd aan €6,24, wat evident niet overeenkomt met de werkelijke waarde van een bad uit deze prijs- en kwaliteitsklasse. Daarom waren wij genoodzaakt de bestelling te annuleren en het volledige betaalde bedrag terug te storten.
We hebben daarnaast geprobeerd u telefonisch te bereiken om de situatie persoonlijk toe te lichten.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring was en doen ons best om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen.
Vriendelijke groet,
Het Sawiday-team
Vriendelijk, competent en vlot!
Joran
Belsele
aankoop en levering vlot verlopen
Jurgen
belgie
Ik bestelde deze Duravit Durastyle WC-zitting ter vervanging van mijn oude WC-zitting. Het is hetzelfde type en hetzelfde artikelnummer. De montage-gaten waar de pinnen in moesten passen waren echter kleiner, dus de pinnen moesten ook vervangen worden (deze zaten mee in de verpakking) . Een filmpje met duidelijke instructies toonde hoe je dit makkelijk kon doen van bovenaf (zodat de WC niet gedemonteerd hoefde te worden). In 10 minuten was de nieuwe WC-zitting geplaatst.
Marc
Kapellen
Correcte omschrijving van het product, gemakkelijk terug te vinden op de website. En een levering sneller dan het licht, onmiddellijk geholpen!
25 July 2026
Eva
Tremelo
24 July 2026
François
Westende
De winkelbediende is een schoolvoorbeeld hoe het zou moeten
22 July 2026
Paul