Pak Leek van buiten ok bij aanname. Bleken 2 wieltjes gebogen alsook een stuk alu frame. De bijgeleverde schroeven zijn van een minderwaardige legering met een zwakke kop, moesten vervangen worden. Pech gehad? Kan. Hoe dan ook: niet tevreden.
Bij het zoeken kwam ik snel bij Sadiway uit. Heldere website en mooie kortingen. Extra vragen werden snel beantwoordt en de levering was netjes op tijd.
Eindelijk heeft er iemand de nodige aandacht besteed aan mijn vraag om een geschikte toiletzitting te vinden door het opgeven van een nuttige tool dat het opzoekwerk doelgerichter maakte met een positief resultaat tot gevolg.
Scherpe prijzen, snelle levering, helemaal goed!
Bestelling was gemakkelijk en correct. Wij hadden dit product voor meer dan 20 jaar al eens besteld en hebben hem naa al deze tijd nu vervangen.
Super vriendelijk en zeer behulpzaam. Zeer bekwaam en productkennis. Onmiddellijk aankoop gedaan en reeds geleverd . Levering verliep ook professioneel . Eerst 30min ervoor gebeld zoals afgesproken en vriendelijk alles afgezet .
Bestelling perfect afgeleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden over het product.
Goeie kwaliteit
Gemakkelijk te installeren, en snelle levering
Tout s'est très bien passé lors de la commande et la livraison était en ordre.
De door mij bestelde goederen werden snel, correct en compleet geleverd. De omschrijving op de website van het geleverde was prima. Er mocht wel een iets duidelijkere uitleg bij zijn.
Uitstekende sevice
Jammer dat twee artikelen in twee verschillende zendingen kwamen.
alles ok
Geachte Jan, Bedankt voor uw review! Hier ging helaas iets mis in de communicatie, excuses hiervoor! Wij kunnen uw bestelling uiteraard wel retour nemen, hier heeft u ondertussen een mailtje over mogen ontvangen, hierin staat onze retourprocedure uitgelegd. Van zodra uw bestelling bij ons is toegekomen wordt deze beoordeeld en wordt het aankoopbedrag teruggeboekt naar uw rekening. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Revue originale
Onze bestelling moesten wij helaas retourneren, maar kregen dan het antwoord dat je niet retour kan sturen. Dus wij zitten nu met een bestelling waar me niets mee kunnen doen... Niet retourneren heb ik nog nooit meegemaakt... Echt jammer!
vlotte levering en vriendelijke chauffeur prachtig toilet
Op tijd geleverd zoals voorzien
--------
smorgens besteld savond s geleverd top top
Bij mijn aankoop een vriendelijke en behulpzame man die het nodige heeft gedaan om me te helpen. Mijn bestelling kwam ongeveer 10 dagen te laat wat me deed dat ik met rode kaken stond bij de mensen waar ik ze moest gaan plaatsen. Eindelijk binnen en het verlengstuk ook maar toen ik het verlengstuk had geplaatst kon de voet van de kraan er niet opgezet worden. (Lees afwerkrondel). Uiteindelijk hebben ze in de winkel een toonzaal model afgebroken, die voet van de kraan meegegeven en toen kon ik ze gaan plaatsen. Wel even zeggen dat de verkopers van de winkel alle moeite hebben gedaan.
Geachte Pierre, Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, excuses hiervoor! Fijn te vernemen dat het ondertussen is opgelost. Fijn dat de verkopers u naar wens hebben kunnen verderhelpen, ik geef hen het compliment graag door! Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Op een eenvoudige manier, heb ik nu het juiste product!
Goede service,snel geleverd.
Vlot en eenvoudig
Très bonne
Bonjour Éric, Merci d’avoir pris le temps de partager votre avis. Nous avons été quelque peu surpris en le lisant, car selon nos informations, vous avez passé votre commande le 22 avril à 9:30 et vous l’avez reçue le 23 avril à 10:17, soit en moins de 24 heures. Il est possible qu’il s’agisse d’une confusion avec un autre fournisseur que Sawiday, comme cette commande est la seule que nous ayons enregistrée à votre nom. Nous allons prendre contact avec vous très prochainement à ce sujet pour clarifier la situation. Bien cordialement, Service client Sawiday
Revue originale
Mauvaise
Site très agréable commande facile livraison impeccable
Goede service in de winkel en vlotte levering