Gevonden wat ik nodig had, en snel geleverd

Een origineel onderdeel vlot in huis kunnen krijgen aan een faire prijs, is absoluut top. Alleen was het wel wat moeilijker om eerst uit te vissen wel onderdeelnummer ik moest bestellen: daarvoor had ik input nodig van meerdere andere websites tot ik een exploded view vond van de douchekraan in kwestie.

Klantvriendelijkheid zorgt voor goede klanten.

De perfecte afhandeling van een eerder misverstand heeft me aangezet om mijn volgende bestelling bij jullie te plaatsen.

Super.

Bedankt perfect met respect

juiste produkt en snelle bezorging

overzichtelijke website

Snelle levering en het was in orde

Snelle levering en het was in orde

Zeer duidelijke webshop

Duidelijk en snel geleverd

Négatif

Déçu de cet achat car il ne fonctionne pas et aucune aide nous est fournie. Impossible de programmer cet appareil.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duutijd leveren winkel zeer lang.

Duurt zeer zeer lang voor bestelling aanwezig is in winkel van afhaling.

Service rapide et très bonne qualité

Service rapide et très bonne qualité

Supermooie kraan

Supermooie kraan. Perfecte prijs kwaliteit

Snelle en correcte uitvoering

Onderdeel dat ik besteld had, werd juist geleverd en op datum die gemeld was.

Product is goed, opvolging van de klantenservice niet

Sawiday gemeld dat ik een rubbertje mis van een regendouche set waardoor dit lekt... Na een week nog geen antwoord mogen ontvangen.

Super goed geholpen!

We zijn super goed ontvangen en geholpen door Mr Sahin Yavuz! Hij was onmiddellijk mee in onze visie en heeft ons dan ook al de passende opties getoond tot we bij onze perfect fit zijn uitgekomen. Ik zou zeker niet twijfelen om nog eens langs te gaan in Hasselt voor mijn toekomstige aankopen!

Bestel, betaald en niets gekregen

Besteld in november, levering zou een week later zijn. Intussen is de levertermijn al tweemaal verzet naar uiteindelijk 15/01. Als je dan kijkt naar de bestelstatus staat er gewoon 'geleverd'. Niets gezien natuurlijk. En dan mag je zelf nog maar eens contact met hen opnemen, want zelf gaan ze dat niet doen, "problemen bij de leverancier, nieuwe leverdatum is pas 5/02". Op de vraag of ze op z'n minst wel kunnen garanderen dat het 5/02 zeker geleverd wordt, krijg je "ik ga niet liegen, dat kan ik zeker niet beloven". Fijn dat ze wel al netjes ons geld ontvangen hebben. Op service hoef je hier absoluut NIET te rekenen.

goede service

Duidelijke communicatie voor de levering. Er werd vlak voor levering telefonisch contact opgenomen om te informeren over het exacte lever moment.

Rapide, efficace et fiable

Rapide, efficace et fiable

Levering nog steeds niet compleet

7 weken moeten wachten op levering. Dan vastgesteld dat enkel de wc pot is geleverd zonder reservoir en bril. Na talrijke mails nog steeds geen antwoord of opvolging. In tegendeel, net een mail gekregen ter afsluiting van het probleem!!!!!

Niet te beoordelen

heb op 20/12/2024 douche deur besteld, zou op 23/12/2024 geleverd worden, maar helaas tot op heden niets ontvangen. Dus slogan voor zo laat besteld ,na twee dagen in huis, zou ik toch maar verwijderen op site. Ik wacht af,

Goede 1ste ervaring

Super goede 1ste ervaring! Snelle levering. Materiaal en prijs zijn top!!

Geen gepast artikel voor ons maar wel behulpzaam in het meezoeken

Nadat er via Whatsapp geen reactie kwam, hebben de mensen van Sawiday nadien toch een oplossing proberen te zoeken voor ons probleem. Jammer genoeg geen oplossing gevonden maar we mogen ons artikel kosteloos terugsturen.

Het is heel gemakkelijk o deze te plaatsen

Correct

Uitstekend van bestelling tot levering

Vriendelijk, correct en stipt

Oké

We hebben heel lang moeten wachten op onze bestelling.Pas na een schrijven van ons, hebben we een reactie van jullie teruggekregen. Tenslotte zijn we wel tevreden van onze levering.

Alles werd stipt geleverd.

De levering was op tijd en volledig in orde.

1265 Bredabaan

Schoten 2900