7 weken moeten wachten op levering. Dan vastgesteld dat enkel de wc pot is geleverd zonder reservoir en bril. Na talrijke mails nog steeds geen antwoord of opvolging. In tegendeel, net een mail gekregen ter afsluiting van het probleem!!!!!
Geachte Annelies, Bedankt voor uw review! Erg vervelend te moeten vernemen dat uw bestelling incompleet is toegekomen, onze excuses hiervoor! Ondertussen hebben we u gecontacteerd en gaan we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
heb op 20/12/2024 douche deur besteld, zou op 23/12/2024 geleverd worden, maar helaas tot op heden niets ontvangen. Dus slogan voor zo laat besteld ,na twee dagen in huis, zou ik toch maar verwijderen op site. Ik wacht af,
Geachte heer Cochet, Bedankt voor uw review! Hier ging helaas iets mis, onze oprechte excuses hiervoor! Ondertussen hebben we u gecontacteerd en zijn we tot een oplossing gekomen. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Super goede 1ste ervaring! Snelle levering. Materiaal en prijs zijn top!!
Nadat er via Whatsapp geen reactie kwam, hebben de mensen van Sawiday nadien toch een oplossing proberen te zoeken voor ons probleem. Jammer genoeg geen oplossing gevonden maar we mogen ons artikel kosteloos terugsturen.
Geachte Tina, Bedankt voor uw review! Vervelend te vernemen dat u zich niet gehoord voelt, onze excuses hiervoor! We gaan u contacteren zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Revue originale
Geen reactie als er om hulp wordt gevraagd nadat er een toiletzitting werd geleverd die niet past op het toilet dat in de omschrijving staat.
Het is heel gemakkelijk o deze te plaatsen
Correct
Vriendelijk, correct en stipt
We hebben heel lang moeten wachten op onze bestelling.Pas na een schrijven van ons, hebben we een reactie van jullie teruggekregen. Tenslotte zijn we wel tevreden van onze levering.
De levering was op tijd en volledig in orde.
Professioneel advies gekregen in de winkel, gelijk besteld en betaald. De levering gebeurde op de afgesproken datum.
Miroir très bien emballé.
Je n'ai jamais reçu mon colis alors que je l'ai payé. Il est marqué que mon colis a été livré mais je ne l'ai jamais reçu, j'ai demandé au "chat" si on pouvait de nouveau tracer mon colis mais il m'a dit qu'en effet il a bien été livré. Depuis j'attends toujours mon colis.
Bonjour Camille, Merci d'avoir pris le temps de partager votre avis avec nous. Nous sommes vraiment désolés d'apprendre que vous n'avez pas reçu votre colis, malgré la mention de livraison. Nous comprenons parfaitement votre frustration, surtout après l'attente et l'incertitude que cela génère. Soyez assurée que nous prenons votre situation très au sérieux. Nous allons immédiatement vérifier ce qu'il s'est passé et nous allons prendre contact avec vous pour résoudre la situation concernant la livraison. Nous vous remercions pour votre patience et nous nous excusons sincèrement pour ce désagrément. Nous ferons tout notre possible pour résoudre ce problème rapidement. Cordialement,
Toevallig in contact gekomen bij jullie
Top.
Alles was verlopen zoals op site was voorgesteld.
De prijs is ok, de kraan is ok, de site staat nu bij mijn favorieten. 4/5 omdat perfectie niet bestaat.
Wc bril met buitenmaat aan goede prijs en snel geleverd!
Zeer vriendelijke behulpzame bediening, er werd meegezocht en moeite gedaan om de geschikte keukenkraan voor ons te vinden dit zeker zonder gevoel van opdringen. We raden deze winkel graag aan! Top!
malgré mes demandes, je n'ai toujours pas reçu la facture de mes achats.
Bonjour M. Eric, Merci d'avoir pris le temps de partager votre avis. Je suis navré d'apprendre que vous n'avez pas reçu votre facture malgré vos demandes. Après vérification, il semble que nous n'ayons pas reçu de demande à ce sujet, mais soyez assuré que nous prenons votre remarque au sérieux. Pour rappel, les factures sont automatiquement envoyées avec l'email de confirmation de commande. Nous allons vous renvoyer votre facture immédiatement à l'adresse email associée à votre commande. Nous allons vous contacter rapidement pour clarifier cette situation et vous renvoyer votre facture si nécessaire. Cordialement,
Comme le dit le titre : il a fallu pas mal de temps pour que l'objet commandé arrive, mais il était bien conforme à ce que j'attendais et de bonne qualité.
Une enseigne connue pour sa fiabilité et pour ses prix, quoi demander de plus? Délais de livraison respectés. A recommander
tres bien.
Personnel très accueillant et à l'aide, offre infinie d'articles, bons prix
Enkel lange levertijd iets minder.