Alles maar eens .Super
Duidelijk en direct
Alles verlopen volgens afspraak
vriendelijk, goede aankoopprijs, behulpzaam
Goede en betrouwbare website met een ruim aanbod en competitieve prijzen. Goede communicatie en zeker voor herhaling vatbaar.
Ik had in eerste instantie mijn bestelling niet ontvangen maar men heeft mij snel gecontacteerd om deze situatie recht te zetten !
Geachte Michaella, Bedankt voor uw review! Vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, onze excuses hiervoor! Ondertussen hebben we contact met u gemaakt en is er een nieuw artikel naar u onderweg. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Revue originale
Bestelling niet ontvangen!
Had zelf een foutief nummer besteld, maar de receptie (Ann?) heeft ons een sluitende oplossing gegeven.
Moet eerlijk bekennen. De gekochte producten zijn nog niet in gebruik mits vertraging met de opbouw. Maar.. wat een top service hebben wij ontvangen in schoten! En dat telkens weer opnieuw. Uiteindelijk hebben we daar onze gehele badkamer aangekocht dankzij de goede service, uitleg en geduld. Dankuwel!
Déçu par la bâche, le principe est bien mais malgré son bon sanglage et la pose des mousses prévus à cet effet, au bout d'une semaine le camping-car présente énormément de trace noires avec les vents.....nous espérons que utilisant un simonis cela disparaîtra ou s'attenuera. Le prix étant donc très onéreux pour le laps de temps de l'utilisation. Sinon la qualité de la bâche est correcte mais il reste un gros effort à faire pour son arrimage
Chère Madame Martin, Merci d'avoir partagé votre avis. C'est avec regret que nous prenons conscience des inconvénients que vous avez rencontrés. Votre satisfaction est de la plus haute importance pour nous, et nous tenons à vous assurer que nous prenons votre retour très au sérieux. Dans le souci de remédier à la situation, nous avons l'intention de prendre contact avec vous dans les plus brefs délais. Notre objectif est de comprendre de manière approfondie les problèmes que vous avez rencontrés avec la bâche de camping-car et de travailler en étroite collaboration avec vous pour trouver des solutions qui répondent pleinement à vos attentes. Votre expérience avec nos produits est d'une importance capitale pour nous, et nous sommes déterminés à rectifier la situation de manière à garantir votre entière satisfaction. Nous vous remercions encore pour votre précieux retour, et nous nous engageons à faire tout notre possible pour rendre votre expérience avec nous plus positive à l'avenir. Cordialement, Service Client
Ik kocht onlangs een mandje om in de douche te bevestigen. Het kon gelijmd of geboord worden. Bij mij moest het gelijmd worden. Boren was geen optie. Ik kocht ook bijbehorende lijm. Noch in de winkel noch telefonisch kon men uitleg geven. Ik volgde volledig de instructies zoals vermeld bij de lijm. Bij het eerste gebruik viel het mandje gewoon af. Onbruikbaar dus. Nochtans betaalde ik €89,98 voor het mandje en lijm. Ondertussen kreeg ik reactie van sawiday en ik ben heel tevreden met hun voorgestelde oplossing.
Geachte Hilde, Bedankt voor uw review! Vervelend te moeten vernemen dat uw bestelling niet aan de verwachtingen voldeed, onze excuses hiervoor! Ondertussen hebben we u gecontacteerd en zijn we tot een oplossing gekomen. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Revue originale
Site très clair, commande facile et livraison rapide. Le produit correspond aux attentes.
j'ai toulours été bien servi et aucune chose a redirre .
Idem
Artikelen dag na de bestelling reeds aan huis geleverd. Prima service!
Een aantal items bekeken voor de renovatie van badkamer. Overwegend elders altijd goedkoper incl. verzendkosten. Boodschap blijft dan ook altijd goed rondkijken.
perfecte bediening en levering!