f
Goede service,en vriendelijke verkoper
Correct en prefecte levering
Een echte aanrader om bij dit bedrijf te bestellen. Ik ben zeer blij met mijn aankoop.
Alles vlot verlopen
Verzorgd, snelle en correcte levering
Vriendelijk behulpzaam en produkt is goed geleverd .
een douchekop voor 200 euro minder wat heb ik geluk gehad en ben er zeer content van
Zeer mooi douchezeepbakje, past perfect op de douchestang. Vlotte levering.
Ik bestel op donderdag in de webshop, betaal direct en krijg een bericht voorziene levering op vrijdag. Op vrijdag geen koerier... Op zaterdag contact genomen, ze waren mijn betaling kwijt. Maar de website beloofd zaterdag voor 12u besteld, maandag in huis.... er is spijtiggenoeg niemand op de administratie om mijn betaling te zoeken en te verwerken. en afhalen ging niet. Maandag dan maar terug gebeld, ze gingen het oplossen! bedankt voor het bellen ... (wtf) Dinsdag levering gekregen met verkeerde geoederen. maar omdat het al na 13u is zal de levering met (hopelijk) de juiste goederen pas donderdag kunnen komen. dan ben ik een week verder. ECHT??? Gelukkig zijn de dames aan de telefoon heel vriendelijk. daarom nog één ster.
Geachte Bart, Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat u problemen heeft ondervonden bij de afhandeling van uw bestelling. Onze excuses hiervoor! Het klopt inderdaad dat we uw betaling later als verwacht hebben mogen registreren. Hierdoor is het levermoment opgeschoven, dat dan uiteindelijk de verkeerde goederen zijn opgestuurd is erg slordig langs onze kant! Hier gaan we mee aan de slag zodat niet nogmaals kan gebeuren. Ondertussen hebben we de juiste artikelen opnieuw voor u besteld en deze mag u morgen bij u verwachten. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Sawiday.be
Prima raadgever bij telefonisch contact mbt de bestelling. Vriendelijk en bekwaam!
Het product was zoals omschreven en werd vlot geleverd.
prima service
Superhandig en correct
Zeer trage afhandeling Onderdeel datcaangekocht is was defecten Jan blojkbaarcniet vervangen worden daar het geplaatst was Ik kan op zichtcnietczien dat er iets ga lekken Slechte afhandeling
Beste Domin, Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat spijtig om te horen dat de afhandeling van uw melding traag is verlopen en dat het defecte onderdeel niet naar wens vervangen kon worden. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij begrijpen dat dit voor u erg teleurstellend moet zijn, zeker omdat u het defect niet zelf kon vaststellen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wij nemen uw feedback mee om onze processen te verbeteren en in de toekomst sneller en duidelijker te communiceren. Ondertussen hebben contact met u gehad en werd kosteloos en volledig nieuw artikel naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Het Sawiday Team
Snelle levering en prima video info over installatie vd Geberit Sigma spoel/bodemventiel type 212 compleet t.b.v. UP100/300/320
Zeer tevreden van de mooie winkel in Hasselt, de zeer vriendelijke ontvangst van alle leden van het personeel, de goede service en zeer vriendelijke en deskundige bediening. Hier verdienen jullie bijna 5 sterren. De levering daarentegen was zeer ontgoochelend. Op tijd geleverd maar hoe.... Wij bestellen zeer veel via internet alles wordt geleverd door vele pakjesdiensten, maar die levering van jullie slaat alles. De mooie fontein werd op een ordinaire houten pallet geleverd, de fontein er los op zogezegd verpakt onder een dun laagje blauwe plastic... De fontein gleed gewoon op en af op die omvangrijke en hinderlijke houten pallet. Precies grof vuil en wat moeten wij met die pallet??? Waarom werd deze niet gewoon fatsoenlijk ingepakt in een mooie doos ? Zoals de fonteinkraanset die ook maar zus en zo werd geleverd onder dat blauwe dunne zeiltje. Dat is vragen om problemen... Jullie mogen van geluk spreken dat er niets aan de keramiek van de fontein was... krassen, breuk, stukken uit... of zelfs eraf gevallen.
Beste Jo, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en voor de mooie woorden over onze winkel in Hasselt en ons team. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de ontvangst, service en deskundige hulp van onze medewerkers – dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat de levering teleurstellend was en dat de verpakking niet voldeed aan uw verwachtingen. We begrijpen dat dit voor u een vervelende ervaring was en we nemen uw opmerkingen hierover zeer serieus. Uw suggesties rondom een betere verpakking en presentatie van onze producten nemen we mee in ons verbetertraject, zodat we toekomstige leveringen zorgvuldiger en klantvriendelijker kunnen laten verlopen. Gelukkig is uw fontein zonder schade aangekomen, maar we begrijpen dat de manier van leveren absoluut niet het juiste signaal gaf. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Nogmaals bedankt voor uw feedback – en natuurlijk ook voor de positieve waardering van onze winkel en medewerkers. Met vriendelijke groet, Het Sawiday Team
Goede informatie gekregen, perfect afgeleverd!
Aflevering vond ik minder ok. De bezorger weigerde om de levering binnen te zetten. Zogezegd omdat hij met de transpallet in de grond zou zakken. Het is al weken poeier droog. En de grond wordt door maaidorser gebruikt. Afstand 40 meter of minder!
De score kan nog hogen in de levertermijn (1 maand) minder lang zou zijn en er duidelijke gebruiksaanwijzingen bij het artikel zouden zitten.
bestelling wachttijd tussen bestelling en levering 2 maanden, stond niet op de originel pagina, mail gestuurd en geen antwoord gekregen ... hopeloos laatste keer
Beste Alfons, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te horen dat de levertijd niet duidelijk was aangegeven en dat u bovendien geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail. Dat is uiteraard niet de service die wij nastreven en waarvoor wij ons willen verontschuldigen. Wij nemen uw feedback serieus en gaan dit intern bespreken zodat de communicatie en informatievoorziening rondom levertijden beter verloopt. Mocht u nog geen oplossing hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected], zodat wij dit samen kunnen oppakken. Met vriendelijke groet, Het Sawiday Team
De beloofde leveringstermijn van 4 tot 6 weken werd een leveringstermijn van 10maanden die uiteindelijk ingekort werd tot 8 maanden. Van de beloofde snelle levering na betaling komt ook niets in huis. Het bankrekeningnummer waarnaar overgeschreven kan worden is geen eigen rekening maar een rekening van Buckaroo, wat voor vertraging en allerlei praktische problemen zorgt. Fout werkende systemen zijn belangrijker dan klantgerichtheid. Verkoper Vladimir heeft degelijk werk geleverd. Hij is klantgericht.
Beste Danny, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het heel vervelend om te horen dat de levering veel langer heeft geduurd dan beloofd en dat het betaalproces onduidelijkheid en frustratie heeft veroorzaakt. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wel waarderen we het dat u aangeeft dat onze collega Vladimir u goed heeft geholpen en klantgericht te werk is gegaan. Dat compliment geven wij uiteraard aan hem door. Wij nemen uw feedback over de levertijden en het betaalsysteem serieus en zullen dit intern bespreken om ons proces verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en de lange wachttijd die u heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben of ergens mee zitten, neem gerust contact met ons op via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het Sawiday Team
Sawiday a pu la trouver, en espérant qu'elle ne vient pas de Alibaba ou d'une autre fabrication asiatique...