Ik heb een groot pakket besteld met verschillende goederen. Echter was de spiegel gebroken aangekomen. Na enkele pogingen is de spiegel toch nog goed geleverd. De communicatie was zeer goed met Anouchka van de klantendienst. Zeer goed geholpen! Een nieuwe vaste klant bij!
Mijn bestelling werd geleverd in een beschadigde doos, vergezeld van een melding van PostNL. Op basis hiervan vermoed ik dat er tijdens het leveringsproces iets is misgelopen bij PostNL. Ik raad u dan ook ten zeerste aan om te overwegen van bezorgdienst te veranderen.
Beste Fabrice, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling in een beschadigde doos is geleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij begrijpen dat dit geen prettige ervaring is en bieden onze excuses aan voor het ongemak. We werken samen met PostNL om onze leveringen zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar we nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Mocht er schade zijn aan uw product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Het Sawiday-team
Netjes geleverd, wel prijzig
Terug betaling duurt erg lang al 2 weken
Beste Jan, Bedankt voor uw bericht en uw geduld. Wij begrijpen dat het vervelend is om op een terugbetaling te moeten wachten. Zoals we ook communiceren, kan het inderdaad tot twee weken duren voordat een terugbetaling volledig is verwerkt. In uw geval is de terugbetaling inmiddels uitgevoerd, dus het bedrag zou intussen op uw rekening moeten staan. Mocht dat nog niet zo zijn, laat het ons gerust weten zodat we dit voor u kunnen nakijken. Met vriendelijke groet, Het Sawiday-team
Site web facile d'utilisation, livraison rapide.
Vermelding van 3 dagen levertermijn na onderdeel van douchedeur die 20 jaar geleden werd geplaatst werd. Paste perfect; super bedankt Sadiway (en personeel!)
Van de bestel tot de receptie, het was efficient
De website was een beetje moeilijk om de kortingscode toe te voegen. Ik werd echter zeer goed geholpen en bij het afhalen in Hasselt was de verkoper heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Acheté un wc de marque à un prix économique rapidement expédié parfait
Heel snel geleverd. Bedankt
Top service en mooie prijzen
Correct en op tijd geleverd.
Fijne webshop met tal van selectie mogelijkheden om eenvoudig en snel de gewenste keuze te maken.
Makkelijk besteld. Bestelling vlug ontvangen, uitstekend verpakt.
Afspraak levertermijn werd ruimschoots gerespecteerd. Doucheset voldoet aan verwachting.
2 van de 3 producten waren kompleet stuk geleverd. Dit zal te wijten zijn aan de manier van rijden van de koerier.
Beste Gino, Bedankt voor uw review, vervelend om te horen dat een deel van uw bestelling stuk is geleverd, ons excuus hiervoor! Ik zie dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice voor een oplossing. Hopelijk bent u tevreden met de geboden oplossing.
Revue originale
2 van de 3 producten waren kompleet stuk.
Goede kwaliteit
idem
Ik heb een niet standaard product besteld en daarbij heeft de medewerker alle moeite gedaan om het juiste bij de leverancier te verkrijgen. Tevens goed op de hoogte gehouden van de levertijd.
Ben in de toonzaal geweest en werd er vriendelijk ontvangen 1 : Er was een probleem met de dubbele spoeling.van het toilet, Heb dit gemeld aan de verkoper en deze heeft naar een oplossing gekeken, Topservice! Mijn probleem werd razendsnel opgelost. Zonder discussie kreeg ik gratis een nieuw onderdeel toegestuurd. Super snelle reactie en zeer klantvriendelijk. Doe zo verder! Absoluut een aanrader voor iedereen! Marc van Kessel
Revue originale
Ben in de toonzaal geweest en werd er vriendelijk ontvangen maar de uitleg was niet correct 1 : heb de verkoper de vraag gesteld of er bij zijn voorgestelde toilet een doortrekking was voor het grote behoefte en de kleine behoefte Kreeg een duidelijk antwoord dat dit altijd het geval was Bij levering was dit niet het geval waardoor ik nu steeds een 8 liter per toilet bezoek moet gebruiken 2 er is me een S-bocht verkocht maar deze paste niet op de afvoerbuis van 90 mm dit had ik wel duidelijk vermeld Ben moeten gaan zoeken voor een mof van 110 mm naar 90 mm Heb deze problemen gemeld maar kreeg hierover geen gehoor Ben nadien in de winkel terug geweest en kreeg dan enkel het antwoord we zullen je op de hoogte brengen Enkele dagen later kreeg ik de melding dat de dubbele spoeling niet mogelijk was Vind dit een zeer vervelende situatie en had ik dit geweten had ik deze toilet zeker niet gekocht Hebt u een ander voorstel mag u me steeds contacteren op mijn gsm nummer 0469-425310 Marc
Nous cherchions une combinaison lave-main et meuble avec dimensions particulières. Nous avons trouvé la combinaison parfaite avec l'aide du vendeur.
vriendelijke verkoper , snel besteld , extra korting gekregen , super
Colis recu en parfait état et rapidement
Door de uitgebreide beschrijving op de website wist ik het juiste product te vinden. De bestelling werd binnen een paar dagen geleverd, maar het exacte tijdstip/tijdsblok was niet van het begin duidelijk.