Geweldig!!

Ben er echt blij mee dat wij €100.000 kunnen roodstaan. Zo kunnen we eindelijk zonder zorgen verder uitbreiden met ons werk. Alles moeten we eerst voorschieten voordat we geld kunnen verdienen. Werkkapitaal is erg belangrijk. Dank aan rabobank word zeker gewaardeerd.

Topervaring met Rabobank

ik ben erg tevreden met hoe Rabobank me heeft geholpen met financieren zonder jaarcijfers. Alles verliep echt lekker vlot en duidelijk. De communicatie was helder, ik kreeg goede uitleg, en ze begeleidden me perfect door het hele proces. Dankzij deze regeling heb ik nu een fijne buffer om rustig door te kunnen werken aan mijn bedrijf en te investeren in de groei die ik voor ogen heb. Geen onnodig gedoe, maar gewoon een oplossing die werkt. Echt een aanrader voor ondernemers!

Goede service en duidelijk

Ik ben heel goed geholpen. Alles was duidelijk en snel geregeld. Top

snel resultaat

Makkelijk in te vullen, met heel snel bericht met in mijn geval een positief resultaat, zeer tevereden

Het was snel en makkelijk

Fijn en snel

Terugkoppeling

De terugkoppeling van de honorering miste ik. Voor de rest helemaal prima.

Makkelijk en snel

Ik had een financiering nodig voor de aankoop van nieuwe verhuurproducten. De procedure voor de aanvraag verliep eenvoudig en soepel. Ik ben telefonisch op de hoogte gesteld dat alles akkoord was en daarna volgde online ondertekening van de contracten, wat ook prima te doen was.

klant vriendelijk

Duurde wel lang voor dat ik mijn betaling kreeg Veder erg tevreden

Zo snel

Zo makkelijk

Goed en duidelijk

Klantgericht en slagvaardig

Juist op een moment dat ik nadacht over wat financiële ruimte om mijn onderneming verder uit te bouwen en daarmee een vervolgstap te maken ontving ik een informatieve mail met aanbod van Rabobank. Hoe bijzonder dat dit samenkwam. Na een kort overleg met mijn accountant de aanvraag ingediend. Opvallend was dat de aanvraag eenvoudig was en voelde alsof de bank vertrouwen in mij had. Bijzonder! De procedure werd daarna snel en efficiënt afgerond en al na enkele dagen kon ik over de extra kredietruimte beschikken. Een groot compliment!

Eenvoudig en snel

Aanvraag was eenvoudig, reactie en financiering volgde vlot

Prima, snel en goede voorwaarden

Als bestaande klant van Rabo ging het zeer eenvoudig.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik goede resultaten heb behaald de afgelopen jaren, dus ik denk wel dat dit meetelt, maar het is natuurlijk geweldig dat dit zonder bedrijfsplan geregeld kan worden!

Goed en snel

Goede ervaring , was snel geregeld. Goede site overzichtelijk.

Behulpzaam, Super makkelijk en snel

Werk veel met bedrijven en zzp'ers en wil deze snel betalen zodat hun ook weer snel voor mij klaar staan. Maar van wegen groei en dat de vakantie eraan kwam, kwam ik cashflow te kort, ik kon het niet meer blijven voor financieren. Bij de Rabobank geïnformeerd en het geld was zo geregeld. Ik heb er nog dagelijks plezier van. Bedankt Rabo Bank

Goed en snel afgehandeld

Goed makkelijk aangevraagd

Correcte en vlotte afwerking zonder gedoe. Scheelt wel dat ik al ruim 20 jaar klant bij Rabobank ben

Alleen invullen online en alles wordt snel afgewikkeld.

geweldig

goed behadendeld met mij

Het proces liep goed tot aan moment van uitvoering

Fijn was dat we snel geholpen zijn en dat we snel ook wisten waar we aan toe waren. Vervolgens duurde de afronding vrij lang omdat instructies uitbleven. De aangeboden instructies via mail waren ook niet helemaal duidelijk, waardoor onnodige vertraging ontstond. Dat laatste deel zou dus beter kunnen, maar over algemeen tevreden.

Ongekend gemakkelijke aanvraag

De aanvraag verliep ongelooflijk gemakkelijk. Nadat Abn-Amro klanten na 20 jaar in de kou laat, springt Rabobank in dit gat en biedt een laagdrempelige lening met lagere rente aan.

Heel netjes en snel Gr Nico

Supersnel en eenvoudig zelf kunnen regelen.

Heel erg tevreden hoe snel en eenvoudig ik dit zelf kon regelen.

Netjes en correct.

Tot op heden is mijn ervaring uitstekend. Ben benieuwd of de service constant intact blijft.

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht