Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dit is een van de slechtste banken in Nederland. Ze nemen familie aan die geen verstand van bankzaken hebben. Dit is een lachwekkende bank. Ze zijn onvriedelijk en niet integer.
Beveelt niet aan
28 October 2025
Marco Trograncic
Rotterdam
10 December 2024
Youssef
Breda
Ben er echt blij mee dat wij €100.000 kunnen roodstaan. Zo kunnen we eindelijk zonder zorgen verder uitbreiden met ons werk. Alles moeten we eerst voorschieten voordat we geld kunnen verdienen. Werkkapitaal is erg belangrijk. Dank aan rabobank word zeker gewaardeerd.
21 November 2024
UK
Oldenzaal
ik ben erg tevreden met hoe Rabobank me heeft geholpen met financieren zonder jaarcijfers. Alles verliep echt lekker vlot en duidelijk. De communicatie was helder, ik kreeg goede uitleg, en ze begeleidden me perfect door het hele proces. Dankzij deze regeling heb ik nu een fijne buffer om rustig door te kunnen werken aan mijn bedrijf en te investeren in de groei die ik voor ogen heb. Geen onnodig gedoe, maar gewoon een oplossing die werkt. Echt een aanrader voor ondernemers!
Glenn Van den Bossche
Barendrecht
Ik ben heel goed geholpen. Alles was duidelijk en snel geregeld. Top
Ahmed
Barendrecht
Makkelijk in te vullen, met heel snel bericht met in mijn geval een positief resultaat, zeer tevereden
Jan Jouke Post
Oosterwolde
Fijn en snel
Ljova
Arnhem
De terugkoppeling van de honorering miste ik. Voor de rest helemaal prima.
Wim
Wieringerwaard
Ik had een financiering nodig voor de aankoop van nieuwe verhuurproducten. De procedure voor de aanvraag verliep eenvoudig en soepel. Ik ben telefonisch op de hoogte gesteld dat alles akkoord was en daarna volgde online ondertekening van de contracten, wat ook prima te doen was.
Petra Hibma
Hillegom
Duurde wel lang voor dat ik mijn betaling kreeg Veder erg tevreden
Jan
Zo makkelijk
GJ
Den Haag
29 August 2024
Peter
Beekbergen
Juist op een moment dat ik nadacht over wat financiële ruimte om mijn onderneming verder uit te bouwen en daarmee een vervolgstap te maken ontving ik een informatieve mail met aanbod van Rabobank. Hoe bijzonder dat dit samenkwam. Na een kort overleg met mijn accountant de aanvraag ingediend. Opvallend was dat de aanvraag eenvoudig was en voelde alsof de bank vertrouwen in mij had. Bijzonder! De procedure werd daarna snel en efficiënt afgerond en al na enkele dagen kon ik over de extra kredietruimte beschikken. Een groot compliment!
29 August 2024
Mark
Varik
Aanvraag was eenvoudig, reactie en financiering volgde vlot
28 August 2024
Vincent Kenter
Amsterdam
Prima, snel en goede voorwaarden
Robin
Weert
Ik moet er wel bij zeggen dat ik goede resultaten heb behaald de afgelopen jaren, dus ik denk wel dat dit meetelt, maar het is natuurlijk geweldig dat dit zonder bedrijfsplan geregeld kan worden!
Wilco
Rosmalen
Goede ervaring , was snel geregeld. Goede site overzichtelijk.
Sheraz
Amsterdam
Werk veel met bedrijven en zzp'ers en wil deze snel betalen zodat hun ook weer snel voor mij klaar staan. Maar van wegen groei en dat de vakantie eraan kwam, kwam ik cashflow te kort, ik kon het niet meer blijven voor financieren. Bij de Rabobank geïnformeerd en het geld was zo geregeld. Ik heb er nog dagelijks plezier van. Bedankt Rabo Bank
Eric Huijbregts
Tilburg
Goed makkelijk aangevraagd
Christiaan de jong
Etten-Leur
Alleen invullen online en alles wordt snel afgewikkeld.
Henry
Terborg
goed behadendeld met mij
Edjurick Libier
Sliedrecht
Fijn was dat we snel geholpen zijn en dat we snel ook wisten waar we aan toe waren. Vervolgens duurde de afronding vrij lang omdat instructies uitbleven. De aangeboden instructies via mail waren ook niet helemaal duidelijk, waardoor onnodige vertraging ontstond. Dat laatste deel zou dus beter kunnen, maar over algemeen tevreden.
19 August 2024
Etienne Devens
Geulle
De aanvraag verliep ongelooflijk gemakkelijk. Nadat Abn-Amro klanten na 20 jaar in de kou laat, springt Rabobank in dit gat en biedt een laagdrempelige lening met lagere rente aan.
27 July 2024
Anoniem
Oisterwijk
Heel netjes en snel Gr Nico
27 July 2024
Nico Lucan
Oudenbosch
Heel erg tevreden hoe snel en eenvoudig ik dit zelf kon regelen.
25 July 2024
Christian Godschalk