Van aanvraag tot afhandeling is alles uitstekend verlopen!

Via de media kwam deze financieringsmogelijkheid op mijn pad en ben ik dit gaan aanvragen. Alles verliep zoals je van een bankinstelling mag verwachten. Punctueel, duidelijk en accuraat.

Snel geregeld

Sloper sneller afhandeling en binnen paar dagen in gestort Rente vindt ik wel aan de hoge kant als ook rekening klant

Snel ...en goede begeleiding

Ik had even een overbruggen nodig ...goede begeleiding gehad. Advies en snel opgelost Echt een aanrader

Uitstekend en goed geregeld

Wij zijn heel goed geholpen . De aanvraagprocedure is heel toegankelijk en makkelijk te doorlopen . Terugkoppeling van de aanvraag word snel en helder gecommuniceerd! Fijn dat je een bank hebt die achter de ondernemer staat en meedenkt !

Gewoon snel en gemakkelijk!

Process verliep gewoon duidelijk en snel. Geen poespas en meteen duidelijk wat je zonder jaarcijfers kunt lenen.

super en eerlijk en verantwoord

goed Vincent Piest

TOP

Echt heel tevreden en goed geholpen met een duidelijk verhaal.

Geen persoonlijk contact

Het is jammer dat er geen accountmanager meer is, waar je dit soort zaken bij kan regelen. Nu is het onpersoonlijk, net als bij de andere grote banken. Jammer dat de persoonlijke tint er helemaal vanaf is gegaan. Dit scheelt irritaties. Op papier is het achteraf goed gegaan, maar persoonlijk is zo veel fijner.

Zeer professioneel en goede ondersteuning

Goede structuur bij de begeleiding en snelle reactietijd. Zeer aan te raden.

Goed geregeld.

De financiering is vlot en goed geregeld.

Vertrouwen en snelheid

Het is een prachtige ervaring. Een financier die hij vertrouwt

Super service

Een zeer moeilijk proces

Het proces is zeer bureaucratisch en zeer moeilijk te bewandelen. Mijn adviseur, deed ook heel erg moeilijk en wilde het liefst cijfers hebben, dit is een groot aandachtspunt voor de Rabobank.

toppie

Vlot afgehandeld en persoonlijk

Snel en gemakkelijk

Ja

Had ik aangevraagd met een nieuwe methode. Was makkelijk en snel geregeld. Ik vind prima. Als klanten of bekenden cliënten niet te moeilijk te doen voor financieren! denk ik.

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht