Zeer tevreden zoals steeds.

zeer mooie koralen ontvangen super tevreden

Zeer vlotte service.

Heel overzichtige webwinkel met een goede uitleg over de producten. Nog nooit een probleem gehad met levende have en altijd een correcte levering. Aanrader

Komen hun beloftes na

Top winkel, zowel voor advies als de beste kwaliteit caral and fish

Top winkel voor de beste kwaliteit coral and fish en advies

Heel goede service

Zeer tevreden over snelle afhandeling

Snel geleverd!

Altijd bereikbaar en antwoorden op je vragen, zeker een aanrader

Goede winkel met uitstekende service!

Ik heb hier nu al een paar keer wat besteld en altijd ben ik goed geholpen. Of het nu garantie gevalletjes zijn of levende dieren die de reis niet overleeft hebben. Er word altijd samen naar ene oplossing gezocht en dat is super.

Goede service & advies, positief verast.

Op een vraag word snel gereageerd met gepast advies. De levering gebeurt correct met dieren van goede kwaliteit. Ook de mensen van Trunkrs transpôrt behandelen je pakket met de nodige zorg. Een volgende bestelling volgt zeker.

top

Zeer goede service en een aanrader

Had beter verwacht.

Bestelde en geleverde materialen top. Koraal frag lag in duizend stukjes waar ik biets kan mee doen.

Fijne winkel.

Fijne winkel om te shoppen. Veel keus van allerlei producten, koralen, vissen en andere zeewater dieren. De service en de kennis staan hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

Top service, kan eigenlijk zelfs zeggen als het wat minder is is het ook top.

Had als bestelling zout, flesje mangaan, 2 garnalen en een stukje koraal en nog wat dingen. Werd in 3 delen bezorgd. Ikzelf geef er niet om maar ik had gerust 2 dagen kunnen wachten.

goede service kwa levering

De koralen vielen tegen. waren erg klein en zijn geen 45 euro waard. erg jammer dat het zo tegen viel.

Waren ruim op tijd om te leveren

Bestelling snel geleverd en goede prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goede service!

Een zeer groot assortiment aan producten voor zeeaquariums voor een zeer goede prijs. De spullen zijn allemaal netjes ingepakt en snel opgestuurd. Dit is de 1e keer dat ik ook een vis had besteld. CFS hebben hem goed ingepakt (donkere zak omheen en heatpack). Ik raad echter aan om langs de (lokale) winkel te gaan om vissen aan te schaffen. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen als ik weer spullen nodig heb.

Kon niet beter

Koraalpakket valt tegen

Koraal pakket gekocht voor 370euro, wordt op de site omschreven als pakket twv 1000 euro voor 370euro. Heb het nagerekend en komt neer op +-370 euro. Zijn voornamelijk de goedkopere soorten. Ten eerste een beetje misleidend en ten tweede had ik net zo goed 10 koraaltjes naar keuze kunnen bestellen als het toch geen voordelen oplevert.

Topservice en topprijs!

Ik wist niet dat het kon, ‘s morgens besteld en nog diezelfde avond geleverd. De prijs was ook concurrerend.

Dode vissen

Ik heb een nanoopruimploeg besteld en na minder dan 24 uur waren de helft van de inwoners dood

Super kwaliteit en goede service.

Goede kwaliteit en prima prijs.

Betrouwbare service

Communicatie over bezorging is altijd helder. Producten zijn als beschreven, goede kwaliteit.

Wel een goed bedrijf.

Gaan goed met producten om. Ik heb niet veel aan - punten. Alleen de maat van de vissen is soms lastig om achter te komen hoe groot ze dan zijn. Vaak bel ik even en klaar. Maar zou wel handig zijn als het op de website zelf staat. Scheelt weer bellen.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda