Goede levering van levende have

Vissen worden professioneel verpakt en geleverd. Zeker aan te raden!

Klantvriendelijk

Wordt netjes uitgelegd

Duidelijke communicatie

Ik had levende haven besteld voor mijn zeeaquarium en werd goed op de hoogte gehouden over de levering. De levering zat ook goed en professioneel verpakt dus ik ga hier vaker bestellen.

Prima online en ook in de winkel Ben goed geholpen met kennis zaken

Snelle en betrouwbate leveringen

Bestellingen worden via PostNL altijd snel en betrouwbaar geleverd. Tip: kies bij de verzending niet voor Trunkrs. Deze partij "vergeet" de levering nog wel eens.

Gewoon correct

Je wordt bij C€F altijd goed, vlug en correct geholpen door elke medewerker. Zit je met vragen krijg je altijd een duidelijk antwoord. Ook de online service is uitstekend. Alles wordt vlug opgestuurd en wordt altijd op tijd afgeleverd door de koerier. Ik heb deze dienst al enkele malen gebruikt en was steeds tot in de puntjes verzorgd.

goed geregeld

sturen geen koralen die er niet goed uit zien perfect wat dat betreft

Met de winkel geen probleem met de verzend bedrijf wel

Heb altijd dat het pakket voor de deur word gezet aangeklopt word of zelfs helemaal niet word aangeklopt of ik heb dat het pakket niet word geleverd op de dag

Kan niet beter!

Zowel kwaliteit als prijs en de levering,niets op aan te merken. Bij

Veel keus

Een fijne online winkel waar kwaliteit en goede service is! Ook de winkel in Breda is de service, klantvriendelijkheid en de kennis erg groot.

Zeer vlotte bestelling kunnen doen en nog geen 24uur later had ik de bestelling al

Laatste bestelling duurde erg lang voordat deze verstuurd werd

..>…>……….

Top webshop!!!!

Goede service, snelle verzending, eerlijke prijzen. Als ik 10 sterren kon geven kregen ze die absoluut.

Goede snelle levering

Producten lang laten liggen Zonder mededeling

Goede kwaliteit

Alles netjes verzonden strak voor elkaar pakket was er eerder dan verwacht vissen waren goed actief geen klachtenn

Vriendelijk Kundig en Betrouwbaar

Goede en snelle service!

Na het vinden van een product elders goedkoper. Hebben ze heel snel de prijs aangepast!

Mwah

Meerdere keren slechte ervaring. Zowel online als in de winkel. Ik bestel nu alleen af en toe nog online uit gemakzucht.

voldoet aan mijn verwachtingen

om algen in het aquarium van mijn kleinkinderen te verwijderen hebben wij 2 producten gekocht en direct gebruikt. Mijn kleinzoon van 6 kon er direct mee aan de slag. (Wel gewezen op de vlijmscherpe mes-rand). De algen op de binnenkant verdwenen direct. Ook het hoeksponsje is ideaal.

Goede voorlichting snelle levering topie

Super snel en netjes ingepakt en geleverd

een mooie winkel

mooie winkel vriendelijk personeel en veel te zien

Zeeeer goeie service

We zijn zeeer tevreden in de winkel zelf altijd om vissen geweest, en nu voor eerst eens vissen laten leveren en zijn echt tevreden alles verloopte prima ! Alsook mailtjes met vragen worden zeer snel beantwoord

Wachten wachten wachten

Klantenservice is een begrip wat ze hier niet kennen. Maanden aan het wachten op artikelen die voor me besteld zouden worden. En uiteindelijk krijg je een mail dat het niet duidelijk voor ze is. Dit is de ZOVEELSTE slechte ervaring met deze toko… ooit was het het waard ivm assortiment, dat station zijn we inmiddels gepasseerd. Ook bij vrienden dezelfde ervaringen. Even in contact met de koper? Teveel werk. Up to date houden? Teveel werk. Halve bestellingen afsturen? Graag! Levertijden op de website aanhouden? Je wordt nog net niet uitgelachen als je ernaar vraagt.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda