Geplaatste bestellingen gaan soepel en vlot

Prima bedrijf met kwaliteit en zorg voor de leveringen.

Je wordt netjes te woord gestaan Goede uitleg vriendelijk personeel

Super tevreden

Kocht mijn eerste vis voor mijn aquarium. Super professioneel verpakt. Normaal gesproken koop je geen dier online dacht ik eerst. Maar dit was gewoon fantastisch geregeld. De levering vond netjes op de afgesproken dag plaats.

Snelle levering.steeds goed verpakt.en goedkoper dan de meeste

Snelle bezorging

Radion xr15 bestelt , volgende dag in huis. top

Snel en goed geleverd

Prima en snel geleverd top

Zijn er erg op achteruit gegaan

Het staat in de lijst dat het te koop is Dan ineens is het er toch niet duurd erg lang dat je daar over bericht word. Laatste 2 x als erg slecht ervaren

Mooi site, alles goed te vinden en mooie prijzen

Beste zoutwater winkel

Super mooie winkel altijd goed geholpen echt een top winkel ga er zeker meer bestellen echt een aanrader

Snelle en goede verzending!!!!

Mijn producten werden supersnel geleverd. Ook al woon ik in belgie !!!

Chaetodon semilarvatus

Ik heb twee gemaskerde vlindervissen maat M besteld voor mijn aquarium van 1500 liter. Ik heb twee XXL-maten gekregen, eigenlijk twee reuzen. Je hebt minimaal 5000 liter nodig voor de vissen en wie weet hoe oud de vissen zijn. Ik weet niet wat ik met de vissen moet doen en ze hebben niet op mijn e-mail gereageerd. Ik zou de winkel niet aanbevelen.

Snelle en juiste levering.

Veel keus op de site, goede omschrijving en veel op voorraad wat een snelle levering oplevert.

Heel veel assortiment en snelle levering Meestal de dag erna

Snel, goedkoop maar wel vaak iets mis

Ruim assortiment en vaak een goede prijs. Daarom bestel ik er vaak maar al regelmatig iets mis geweest met het product.

uitstekend

altijd prima bediening en uitleg in de winkel. en bestellingen online altijd snel geleverd

Zeer tevreden zoals steeds.

zeer mooie koralen ontvangen super tevreden

Zeer vlotte service.

Heel overzichtige webwinkel met een goede uitleg over de producten. Nog nooit een probleem gehad met levende have en altijd een correcte levering. Aanrader

Komen hun beloftes na

Top winkel, zowel voor advies als de beste kwaliteit caral and fish

Top winkel voor de beste kwaliteit coral and fish en advies

Heel goede service

Zeer tevreden over snelle afhandeling

Snel geleverd!

Altijd bereikbaar en antwoorden op je vragen, zeker een aanrader

Goede winkel met uitstekende service!

Ik heb hier nu al een paar keer wat besteld en altijd ben ik goed geholpen. Of het nu garantie gevalletjes zijn of levende dieren die de reis niet overleeft hebben. Er word altijd samen naar ene oplossing gezocht en dat is super.

Goede service & advies, positief verast.

Op een vraag word snel gereageerd met gepast advies. De levering gebeurt correct met dieren van goede kwaliteit. Ook de mensen van Trunkrs transpôrt behandelen je pakket met de nodige zorg. Een volgende bestelling volgt zeker.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda