Helemaal top deze zaak !!!

Altijd perfect op tijd leveringen

Mooie winkel met veel artikelen en kennis

Altijd goede service en een goede prijs/kwaliteit voor de dieren en producten!

klacht

hallo Ik wil u informeren dat ik tot op de dag van vandaag het pakket dat ik in uw winkel heb besteld niet heb ontvangen, stuur het geld terug naar Piotr Koziol

Niet voor herhaling vatbaar

Slechte communicatie en incomplete order ontvangen, vervolgens geen mailcontact

*Op Voorraad*, Oh Nee, Toch Niet...

Nu al de zoveelste keer dat er producten op voorraad staan, die blijkbaar niet op voorraad zijn. Nu kan dat een keertje gebeuren. Maar niet vier keer in een jaar. En het meest frustrerende is dat ze niks laten weten, en pas info geven als je een week na de bestelling om een update vraagt. "Voor 10 uur besteld, dezelfde dag op de post" kun je beter veranderen naar twee weken.

Oplossend en correct

Ik had een bestelling gedaan en de helft werd zeer snel geleverd. Daarvoor dank. De nalevering van de rest van de bestelling werd zeer professioneel geregeld en nagestuurd. De vervoerder van de pakketten was ook zeer vriendelijk.

Correcte stipte levering en alles zoals de site het aangeeft.

Op 1 dag geleverd , zoals aangegeven .Top!!!

Strömungspumpe

Vielen Dank, Schnelle Lieferung, Alles bestens. PS. Paket hat sich angefunden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Geen vuurwerk

Mijn bestselling is nog steeds niet complete. Ik heb een email gestured met de vraag wanneer het klaar zal zijn maar heb nog geen antwoord ontvangen.

Goede service, snelle reactie bij vragen!

Bij vragen via mijn account krijg ik snel een nette reactie. De service is goed en de geleverde producten zijn zoals verwacht/gehoopt! Levende have wordt netjes verpakt incl heatpacks tegen de koude.

3 monat

Meiner Meinung nach ist dies der beste Online-Shop. Ich bin mit dem Service und der Qualität der gekauften Waren und Tiere sehr zufrieden. Ich wünschte, ich hätte ihn früher entdeckt. Ich wünsche dem Team ein frohes Weihnachtsfest und viel Erfolg bei der Arbeit.

niet precieze artikel

Goedendag, ik had de zwarte versie besteld... maar kreeg de stalen (zilveren) versie! omdat de levering al enorm lang duurde en voorraad niet goed inzichtelijk is ook op de site neem ik het maar voor lief alleen dit zit er thuis minder mooi uit... Service was verder wel goed dus vandaar

Keurig netjes en veilig verpakt en op tijd geleverd

Keurig netjes verpakt en op tijd geleverd

voor vele oplossingen ga naar caral tish store

een prima zaak.Alleen het door mij bestelde product kon mijn achterwand onderwater in het aquarium niet lijmen. een compliment voor de snelle bezorging.

Super zoals steeds.

Weer 2 nieuwe mooie bewoners er bij.

Alles prima, snelle levering

Is voor herhaling vatbaar.

Alle bestelde koralen zijn in perfecte staat.

Geleverd volgens bestelling

Geleverd volgens bestelling

Op tijd geleverd

Was niet vooradig maar toch snelle service en een goede oplossing ipv 4 zakken van 9kg zand opgelost met 8zakken van 4.5 kg top

Goede snelle levering

Prima levering Vissen goed aangekomen

Correct geleverd en wat een service Bedankt

Snellen en goede levering

Koele Mei 18 a