Niet ontvangen voor wat ik heb gekocht

Ik heb 2 witte kokerwormen besteld en kreeg 1 bruine...

Heel tevreden

Snelle en correcte levering. Alles kwam met kwaliteit toe.

Niet slecht maar kan beter

Zeer mooie vissen en mooi verpakt. Juist op de site correct zetten wat er wel of niet in stock is.

De levering is snel en de prijzen zijn een van de laagste op internet

Zeer behulpzaam

Ze zijn behulpzaam en denken echt met je mee! Fijne mensen met veel ervaring.

Vlotte levering

Goed verpakt, zakken met vissen waren niet te veel afgekoeld. Alleen Trunks is wild bij aflevering, smijten doos in je handen. Vind wel op de site dat veel vissen niet direct beschikbaar zijn

Goede levering eerlijke prijzen

Prima producten ontvangen. Alles wat ik zocht was snel geleverd.

Correct en professioneel

Goede Service, snelle antwoorden

Super goede ervaring, super vriendelijke en zeker scherpe prijzen!

Helemaal een 10

Het was helemaal super goed geregeld,kan niet beter.

Geweldig!

Snelle levering, goed verpakt. Echt helemaal top!

Snelle verzending. Prijs kwaliteit is goed

Beste store van Nederland.

Top service en mooie kwaliteit. Vriendelijke hulp bij het afhalen en goed advies gekregen. Zeker een aanrader voor iedereen met een aquarium.

Zeer netjes

Alles was mooi verpakt en in goede staat geleverd

Kapot product Ontvangen

Product kapot in doos binnen gekregen

Uitstekende service en altijd tevreden

Altijd tevreden met de producten en service. Zijn behulpzaam, reageren snel op berichten en als je een probleem hebt wordt dit snel opgelost. Ik plaats al jaren bestellingen hier en ben nog nooit ontevreden geweest.

hervorragend:-))

Super verpackt, Netter Support Gerne wieder

topwinkel

zeer goede winkel en een top team.van winkelbedienden

Super nett, Preise teilweise unschlagbar

Auch wenn es Probleme bei der Lieferung gibt, z.B. defekte Lieferung verursacht durch Lieferant, immer schnell und lösungsorientiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik Ben zeer tevreden

SORRY, ABER VIEL KLEINER ALS AM FOTO !!!!!!

HALLO AUS WIEN, habe das erste mal bei euch bestellt, und auf den fotos sind die tiere erheblich größer als die gelieferte ware, zb. pilzgarten exotisch, nur farblose tiere, nicht annähernd wie auf fotos, bei den gorgonien steht " L " das tier ist max. 15 cm hoch, 2 stk. weichkorallen waren sehr schön, alles andere nachzuchen, sicher sehr gut, aber preis 60,- nicht preiswert, röhren würmer ohne stamm, so sollte es nicht sein, mache 40 jahre meerwasser, leider etwas traurig, auch keine endabrechnung bekommen das viele nicht lieferbar war, habe ALLES BEZAHLT, aber wo ist gut schrift ? aber die ware war sehr gut verpackt mit vielen heatpacks und sehr schnelle lieferung, was auch sehr wichtig war, warte auf eure reaktion, und hoffe euch richtig informiert zu haben, nichts kritisches oder falsches zu papier gebracht c. danek wien hoffe das dies auch zu euren bewertungen kommt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie winkel, snelle service en kundig personeel.

Service is goed, snel en bij vragen staat het personeel altijd klaar om de tijd voor je te nemen.

Alles Top

Guter Shop mit großer Auswahl und schnellem Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

geweldig

reeds enkele bestellingen geplaatst en steeds op tijd en correct ,vanaf 50 euro gratis verzending naar België.

Wordt netjes bezorgd

Koele Mei 18 a