Zeer duidelijke en snelle webshop

Produkten waren zeer snel geleverd en correct om schreven. Top

Super goede service

Per ongeluk iets besteld wat ik niet nodig bleek te hebben. Super goed en snel geholpen met het annuleren.

Emmer zout kapot gegaan tijdens levering, volgende ochtend een nieuwe toegestuurd gekregen.

Oke

Altijd alles netjes geleverd en goede communicatie!

Bestel wel eens wat. Dit gaat altijd goed. Soms een na levering. De winkel in het echt is nog beter!

Prima geholpen

Heb eerst koralen besteld en vervolgens een zeeanemoon en kreeft. Alles was netjes verpakt en alles kwam ook meteen mooi uit de verpakking en in een mum van tijd stond het ook open/uit in ons aquarium.

Topservice, met een supersnelle levering van levende gezonde vissen.

Topservice, met een supersnelle levering van levende gezonde vissen. Met veel zorg afgeleverd aan de voordeur. Wat wil je nog meer!

Veel te laat levering

Mijn levering krijg ik altijd na 22u En het water waar mijn vissen in zitten was ijs koud

Aanrader

Online besteld, en binnen de 24 uur aan huis geleverd aan een zeer scherpe prijs.

Koralen los in een zakje verscheepd

Green star polyp blijft na een week nog gesloten.

Lekker snel en correct

Lekker snel en correct

Weinig

Wij bestelden veel verschillende dingen en kregen alles heel mini veel betaald voor wat het maar is

Uitstekend verpakt

Goed degelijk verpakt en gezond aangekomen

Bestelling niet volledig

De « Glue » was niet aanwezig.

Heel goed verpakt....

Ik zal zeker nog producten kopen bij jullie....!!!!

communicatie - geen

Ik bestelde dieren en materialen bij Coral and Fish Store in Breda voor iets minder dan € 1.000. De vissen en koralen waren verpakt met slechts één warmtepack, waardoor de deuren behoorlijk koud waren en twee ervan doodvroren. Ik heb geprobeerd contact met ze op te nemen via e-mail voordat ik mijn bestelling plaatste, en ook nadat ik de bestelling had ontvangen. Ik heb in totaal vijf keer geprobeerd contact op te nemen met Coral and Fish Store, maar tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen. Dit was mijn eerste en laatste bestelling. Hoe mooi de winkel in Breda ook is en hoe vriendelijk het personeel ook is, ze hebben geen controle over de verzending en de online communicatie. Zonde, anders had ik zeker nog een keer besteld.

Heel snel, juiste prijs, werkt denk ik. Bedankt! :)

Goede kwaliteit en goede service

Perfecte levering

Keurig verpakt Mooi op tijd Alles volgens afspraak Gezonde dieren.

Super service

Op een vraag die ik via de mail gestuurd had, werd snel (in het weekend) gereageerd. En ondanks dat mijn bestelde item niet op voorraad was, toch binnen 2 dagen binnen!

Komen aldaar gemaakte afspraken keurig na

Super geregeld!

Mijn order met levende dieren, een vis en een zee-egel, werd uitstekend op het aangegeven aflevermoment bezorgd.

Helemaal top

Gewoon top ondernemer!!!!!

Fijne en overzichtelijk website. Erg veel keus aan levende have voor je mooie hobby! Klantvriendelijk met woord en daad.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda