Super zoals steeds.

Weer 2 nieuwe mooie bewoners er bij.

Alles prima, snelle levering

Is voor herhaling vatbaar.

Alle bestelde koralen zijn in perfecte staat.

Geleverd volgens bestelling

Geleverd volgens bestelling

Op tijd geleverd

Was niet vooradig maar toch snelle service en een goede oplossing ipv 4 zakken van 9kg zand opgelost met 8zakken van 4.5 kg top

Goede snelle levering

Prima levering Vissen goed aangekomen

Correct geleverd en wat een service Bedankt

Snellen en goede levering

Een zeer actieve en gedreven onderneming!

Door het opnieuw starten van mijn hobby heb ik in een paar weken tijd heel veel besteld bij deze webshop. Alles naar tevredenheid gekregen! Bij een defecte zending contact opgenomen en werd direct opgelost. Geen lies pas en vertraging maat probleem opgepakt. Daarnaast vind ik de snelle levering binnen een dag met Frunck echt top! Winkel is voor mij niet in de buurt dus heb je wat nodig voor 10 uur bestellen en in de avond geleverd ! Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Mooie dieren en snelle vertrouwde levering

De koralen zijn weermooi van formaat en kleur. Tot de volgend keer

‘s morgens besteld en s’avonds al thuis en een track and trace waar je precies weet wanneer je pakketje thuis zal aankomen.

Waanzinnig aanbod, vakkundig, goede service

De Coral and Fish store heeft een waanzinnig aanbod aan vissen, koralen en garnalen/ kreeften/ krabben. Het geeft je een goed idee van wat er allemaal te krijgen is. Prijzen zijn zeer schappelijk. Bv een heremietkreeft voor 6,95, elders 3 dubbele. Tijdens het uitvangen had een van 1 van de vissen een beschadiging opgelopen. Niet gezien. Uiteindelijk niet gered. Meteen een tegoedbon gekregen van het aankoopbedrag. Uitstekende service. Dan kom je terug!

Bestelling komt altijd goed aan en goed verpakt Ben zeer tevreden en de prijzen zijn altijd goed Dank u Serge

***

Geen pakbon verkeerde hermietkreeften binnen gekregen. 7 november bestelling geplaatst 17 november het eerste binnen gekregen 11 december weer een gedeelte maar het laatste product staat sinds het begin 1 tot 5 werkdagen levertijd maar na anderhalf maand nog niks binnen

Nyos Torq Gen2 komplett 0,75

Super Medien-Reaktor, ich habe den kleinen Behälter, ist vollkommen ausreichend für mein Becken. Habe den Reaktor mir Filterkohle bestückt, wird richtig gut durchgewirbelt. Von mir gibt es eine klare Kaufempfehlung. Und der Coral and Fish Store ist super, dafür gibt es von mir auch eine klare Empfehlung, von der Bestellung bis hin zur Lieferung alles bestens. Ich habe schon mal dort bestellt und es wird auch nicht das letzte Mal gewesen sein. Ich kann Coral and Fish Store euch nur empfehlen, Preislich ist der Shop auch sehr gut.

prima geleverd

heb niets te wensen, alles is gegaan zoals was afgesproken

Veel keuze, goede levering

Veel keuze in het assortiment, goede en vlotte levering.

Superschneller Versand

Superschneller Versand

Goede en snelle afhandeling van mijn order. Over de ietwat vertraagde levering door PostNL is tijdig en duidelijk gecommuniceerd.

Snelle levering van een goed product.

Rond 13u besteld volgende dag in huis zonder extra kost

Prima werk

Goede service snelle levering

Product dag voordien bestelt mits voorradig de dag nadien geleverd

Prima webshop

Niks op aan te merken, snelle levering

Steeds meer fouten in bestelling

De laatste tijd gaan er dingen mis bij de levering. Deze week bvb had ik onder andere 5x Ocean Nutrition Marine Mix 100gr besteld, maar in de plaats daarvan 5x DS Marine Mix&Omega3 100 gram ontvangen, zonder meer. Prijs en gewicht zijn weliswaar hetzelfde, maar als je een cola besteld, verwacht je toch ook geen pepsi. Indien het product niet voorradig is, kan je nog steeds een berichtje sturen met de vraag of het niet stoort dat het evenwaardig product mag zijn… Nu ben ik verplicht om “ maar tevreden te zijn met wat ik van jullie ontvang”, want stuur het diepvriesvoer maar eens terug..

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda