Ze zijn vriendelijk en eerlijk

Altijd mooie dieren op voorraad en behulpzaam bij vragen.

Toppers!!

Geen probleem

Tot nu geen probleem gehad vind het een top winkel

Fijne online winkel

Fijne online winkel ruime keus aan zeedieren en goede service!

Fantastische service

Al woon ikzelf niet in Nederland toch was mijn bestelling de dag erna reeds geleverd. Dit gaat vlugger dan een pakketje versturen van in mijn eigen land België. Topservice

snel goedkoop

Zou besteld, snel geleverd tegen een scherpe prijs

Netje verpakt en verzonden

Hervorragender Service und gesunde Tiere

Sehr guter Service, schnelle und zuverlässige Abwicklung. Das Tier kam in einem sehr guten, vitalen Zustand an und war professionell verpackt. Ich bin rundum zufrieden und kann den Shop absolut weiterempfehlen.

Fijne winkel

Bestellen ging makkelijk en toen ik vroeg het pakje onherkenbaar op te sturen aangezien het om een cadeautje ging, deden ze dit ook. Alleen jammer dat er geen fysieke cadeaubon gekozen kan worden, is toch iets leuker geven Dan alleen een code op een uitgeprint papiertje.

Order has been shipped incomplete.

Order has been shipped incomplete. Customer support did not respond to emails.

• Would you recommend us? No

Pakket kwam aan op afgesproken datum, tijdvak van track en trace werd netjes aangepast naarmate bezorgmoment dichterbij kwam. Pakket was in nette staat, doos was niet beschadigd zoals je wel eens bij andere bezorgers ziet. Alles was netjes verpakt en de koralen die ik had besteld stonden een dag later al te schitteren in mijn aquarium!

Snel, correct en vriendelijk

Snel, correct en vriendelijk

Wel lang moeten wachten op het aquarium

Heeft lang in bevorder gestaan

Super Shop, sehr zu empfehlen.

Ich habe dort schon öfters bestellt, von der Bestellung bis hin zur Lieferung war immer alles richtig super. Ich kann Coral and Fish Store nur empfehlen, die Preise sind auch nicht schlecht.

bestelling is goed en binnen de afgesproken tijd geleverd!!!

duidelijk antwoord op vraag ivm osmosefilter

Alles ging prima.

Alles ging prima van het begin tot eind.

altijd correcte afhandeling

service is top

geen meldingen over vertraging bijna maand wachten op besteling

bij bestellen alles oke daarna dit is er niet dat is vertraagt vervelend kunnen waaarschijnlijk jullie ook niet aan dien maar als je mail stuurt vraag waar en waneer hoor je niets. voorderest alles oke daar kun je gewoon kopen redelijke prijsen kwaliteit goed

Slechte communicatie

Helaas voor de zoveelste keer weer geen duidelijke communicatie over je bestelling. Als iets niet op voorraad is, laat het de klant dan weten. De klant wil duidelijkheid over zijn bestelling. Als iets in backorder staat, laat het dan weten. Nu moet je overal achteraan bellen om info over je bestelling te krijgen. Aan de telefoon word je wel keurig geholpen maar het kost jullie ook veel tijd en dat hoeft niet. Even een mail met duidelijkheid.

Au top

Comment de passer sur le Web Store aucun problème tous les articles étaient de stock et ont été livré très rapidement

Goede prijs en super snelle levering

Artemia kweekbak ‘s ochtends besteld, ‘s avonds in huis. Helemaal super, top service

commande sel

site tres bien fait beaucoup de choix livraison asser rapide en Belgique tres satisfait

Goede webshop

Groot productaanbod met goede prijzen. Ook flexibel als je nog iets wil toevoegen aan een lopende bestelling.

Prima Advies, Snelle Levering

op Zondag in de prachtige winkel geweest omdat ik weer met de hobby wil starten. Prettig gesprek gehad en veel inzicht gekregen. Een paar dagen later wat mailcontact en vervolgens alle techniek via de webshop besteld. Levering was grotendeels de dag erna, nog wel wat spullen in backorder (waar onder het aquarium zelf) verbeterpuntje: Het is in de shop duidelijk wat de levertijd is / wat op voorraad is. Zodra e.e.a. besteld is zie je allen dat er 'iets' in backorder staat maar geen idee wat en wanneer het geleverd gaat worden. Navragen via mail werkt prima, je krijgt snel bericht terug, maar dit zou eigenlijk in het overzicht op de bestelpagina moeten staan

Super team .

Koele Mei 18 a