Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk

Erg behulpzaam, vriendelijke en vakkundig personeel. Liepen zelfs mee naar de auto om te helpen met laden

Goed afgeleverd maar met een beetje vertraging.

zonder gedoe.

Snelle klantondersteuning, directe actie en levering op dezelfde dag

afspraak is afspraak

ja

Kundig en vriendelijk

Nvt

Zoals steeds super tevreden

My first choice goto store

Polecam!

Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka.

Kwaliteit goed levertijd ook

Enige min punt is dat de informatie over welke dieren er wel of niet samen kunnen ontbreekt. Mijn kokerworm is vannacht opgegeten en weet niet door wattig wie . Denk door een heremiet kreeft ? Groet Eduard

Goede service en kwaliteit

Goede winkel en veel keuze

Snelle levering en alles goed en netjes verpakt

Wat een uitstekende service!

Product niet leverbaar, meteen een alternatief kunnen kiezen zonder veel omwegen. Klasse service

Ich habe 3 bambushai eier bestellt und alle 3 war leer.

Sorry aber muss das kontrollieren oder geld zurück. Tut mir leid.

Super snelle levering van goed betaalbare producten

Super snelle levering van goed betaalbare producten En vlugge informatie

Fijne webwinkel alles goed verpakt en goede service

Snelle levering en met veel de laagste prijs.

Snel met leveren, goede prijs op veel artikelen.

Veel te dure koralen en vaak zieke vissen die doodgaan binnen een week

Ik kom nooit meer voor koralen (wonderbaarlijk duur) en ook niet voor vissen (teveel negatieve verhalen van vissen die zeer snel doodgaan bij zeer ervaren aquarianen). Voorbeeld: gisteren was ik bij een aquariaan om een vis van over te nemen en die vertelde dat bij hem na aankoop van een paar vissen van jullie zijn bak binnen 1 week alleen nog bestond uit koraal maar dat geen enkele vis meer leefde. Hij had toen zo’n vijfentwintig vissen in zijn heel grote bak die stampensvol koraal staat. Hij was niet de enige; zijn broer én zijn oom maakten hetzelfde mee in dezelfde periode: alle vissen dood binnen een week nà introduceren van vis van jullie zaak. Verder zijn er nog enkele aquarianen die gelijksoortige ervaringen hadden. Degenen die nog vis komen (iha) zetten bij jullie gekochte vissen in quarantaine om uitroeiing van hun visbestand te voorkomen. Ik koop nieuwe vis alleen nog bij Ocean and Lake. Ik hoorde vorige week zelfs van een aquariaan uit Breda die nu alleen nog naar Renswoude rijdt voor vis aankoop! Dat had hij er graag voor over. Ik moet eerlijk zeggen dat ik jullie producten vaak wel redelijk geprijsd vind en dat jullie een prachtige winkel hebben voor koralen. Ik heb deze week nog Fauna Marin All for Reef bij jullie gekocht. De laatste keren dat ik bij jullie was ontdekte ik altijd dode of stervende vissen en heb jullie medewerkers daarop attent gemaakt. Mijn tip is: zet minder vis om (kwantiteit) en ga voor meer kwaliteit (quarantaine voor alle enigzins gevoelige vissen). Waarschijnlijk speelt de manier waarop vis wordt uitgevangen en de transportlijnen ook een rol. Waar ik als eigenaar serieus intensief naar zou gaan kijken (letterlijk).

Snelle en juiste levering

Deze winkel levert tegen scherpe prijzen inclusief verzendkosten

Binnen 1 dag geleverd

De juiste spullen binnen 1 dag geleverd. makkelijke betaling via ideal

Uitstekende service

Bestelling netjes afgehandeld en zelfs wat kunnen bestellen dat niet op de pagina stond

Goede winkel weten wat ze doen

Ik koop hier al een aantal maanden en nooit geen problemen gehad alleen de bezorging met Trunkrs is rampzalig maar de winkel doet het echt goed ga zo door Mvg michael

Super geholpen met vissen en geleverd op de dag dat je zelf wilt en alles zwemt mooi rond

Communicatie kan een stuk beter.

Product besteld met een levertijd van 1 tot 5 dagen, uiteindelijk bleek die helemaal niet leverbaar te zijn. Ze kwamen met een ander voorgesteld product tegen meerprijs, dit was prima als deze snel geleverd kon worden. Was geen probleem, lag op voorraad en zou diezelfde vrijdag nog verstuurd worden. Maandag gebeld waar het bleef ( geen verzend bevestiging ) en hij bleek toch niet voorradig te zijn, misschien dat ze dinsdag weer binnen kwamen. Uiteindelijk woensdag het product pas ontvangen. 10mei besteld, 21mei bezorgd uiteindelijk. Prima zaak, maar de volgende keer rijd ik er wel weer heen.

Quick, committed, quality!

I was very impressed! Looking for a special fish I could not find elsewhere, I came across the link on google to this store. Not yet used to buy internationally I started a „gamble“. It turned out not to be a gamble but a very successful few days. Happy fish, happy tank owner. Thank you very much!

Netjes gedaan hoor

Koele Mei 18 a