Très bonne expérience

Commande très bien emballée. Prix correct

Zo als het moet!

Eerste keer online een vis besteld bij cfs, waar ik al jaren klant ben en altijd goede service gekregen heb. De vis was enorm zorgvuldig ingepakt, en is in heel goede gezondheid bij mij thuis aangekomen. Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik een vis zal bestellen.

Heel erg bedankt voor de snelle levering

Bedankt voor de snelle levering

Super zoals steeds.

Mooie produkten.

Wordt goed uitstekend geholpen

Alles naar wens bij deze winkel, ook met online bestellingen nog geen klachten :) Ik word goed geholpen.

Vraiment super en tout point!

En plus d'un très grand choix à des prix plus bas que beaucoup de concurrents, le suivi et le service après-vente sont excellent! Très bonne communication avec le vendeur et livraison soignée et produits telles que sur les photos! Parfois un long temps d'attente pour les animaux pas en stock mais à part ça la livraison est immédiate quand tout est disponible! Anne-Sophie

Zal nog bestellingen plaatsen

als eerste keer bestellen,ruime keuze produkten en zeer goede prijs.Alsook duidelijke betalingsmethode

Top, mooie snelle levering

Goed advies gekregen en nu toepassen en geduld. Hoop dat het allemaal gaat werken. Mooie en complete webshop.

Niets op aan te merken

Ondanks het heel warme weer was de watertemperatuur waar de krabben in zaten nog steeds goed.

goede en snelle service

Goede service en kwaliteit

Ik bestel vaker hier, simpelweg betrouwbaar en snel. Goede kwaliteit van zowel levende have als gewone producten. Snel verzonden.

Super Shop , gerne wieder

Sehr guter Shop, hat sehr viel Ware am Lager und bei Problemen wird immer eine Lösung gefunden. Kann ich zu 100% weiterempfehlen.

Ik ben zeer tevreden van de service van CFS, maar niet van de levering.

Het is voor de tweede maal, ondanks de richtlijnen bij de bestelling, alsook op de website van de leverancier, dat het pakje niet op het juiste adres wordt afgeleverd. Misschien ook de mogelijkheid om coordinaten op te geven in lassen bij de bestelling. Deze maal geen levende have, maar kon anders zoals die eerste keer. Kreeg boodschap dat het pakket was geleverd, maar heb in de buurt moeten rondvragen wie een pakket had ontvangen.

Niets dan lof !

De service die in de winkel wordt geboden zie ik één op één terug in de webshop en in de transporteur. Duidelijkheid over de producten als de levertijden! Een heel mooi assortiment koralen en vissen!

behulpzaam

Vriendelijk, behulpzaam en hebben veel kennis om een beginnende hobbyist te helpen.

Ieder keer top geholpen!

Gewoon een complete zeeaquarium winkel. Eerlijke prijzen, zeer goede service, totaal niet geld georiënteerd maar begrip voor de klant omdat zij zelf ook zijn begonnen in de hobby zelf. Ze doen echt hun best om je goed te helpen. Natuurlijk gaat het wel eens mis maar dat heb je overal. Belangrijkste is de oplossing die er aansluiten voor wordt geboden. Eigen import van dieren en zijn allemaal prachtig. Ondernemen doen we samen. Top team!

Prima!!!

Jammer dat post nl vertraging had ,anders gewoon de andere dag geleverd. Dus zeer snelle levering.

Zijn goed

Visjes worden netjes en goed verpakt .en netjes optijd afgeleverd

Geweldig zaak

Bij binnenkomst hartelijke ontvangst en als je iets te vragen heb niks is te teveel en goede uitleg.

Perfecte service

Producten goed verpakt - snelle levering - heel duidelijke app om de levering te volgen

levering goed ontvangen na een weekje wachten omdat er iets niet op vooraad was

ik heb gewoon een weekje langer moeten wachten omdat er iets niet op voorraad was en volgens de site wel. Niet erg want ik werd per mail verwittigd over de vertraging.

Gewoon goed

Gewoon goed

commande reçu à moitier

j’attend encore le reste de ma commande plusieurs mail mes jamais de réponse je ne recommande pas

Fijne ervaring snel geleverd !

Alles netjes en snel geleverd! Ook leuke winkel om naar toe te gaan maar online winkelen ook zeker geen probleem

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda