Goede ervaring

Goede kennis van producten en duidelijke uitleg

Alles zoals het zijn moet

Verkeerd artikel

Ik bestel visvoer van Dr Bassleer en ontvang een mini waterverwarmer voor kleine aquarium.

Heb voor het eerst online iets besteld. Ik was super benieuwd hoe dat aan zou komen. Nou in een woord super. Goed verpakt . Ik denk dat ik hier vaker wat zal bestellen

Snelle levering, alles prima verpakt en vriendelijk geleverd.

Snelle levering, alles prima verpakt en vriendelijk geleverd.

Cheap prices and fast delivery! Thanks!

Shipping to Germany went as fast as our national shipping. Thanks for this good service!

Perfecte zaak!

Vrijwel alles op voorraad, snel besteld en snelle levering! Avond levering is geweldig! Netjes verpakt alles! Mijn favo winkel voor aln spullen!!

Top winkel

Snel en goed

Goede service.goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mooie dieren en snelle levering.

Dit is mijn 3e bestelling en zeer tevreden.

Goede service!

Ik bestel hier veel vissen en koralen online. Altijd gezond, mooi en goed verpakt zodat de dieren goed aankomen

Gewoon perfect

On line bestelling vlug en perfect afgeleverd. Als je naar de winkel gaat en je hebt een probleem of vraag krijg je steeds goede uitleg en advies.

Zeer goede en vlotte dienst verlening

S'avonds besteld. Volgende dag al geleverd. Goed gecommuniceerd. En heel vriendelijke koerier. Top

In zijn totaliteit prima verzorgd, van bestelling tot en met levering.

Zijn tot nu toe oke

De bezorging mag eerder zijn ik heb nu er 2 dood van de laatste bezorging

Zoals beloofd de volgende dag me pakket ontvangen. Top !!!!

Als ik weer iets nodig heb voor me aquarium bestel ik het bij jullie. Ik geef de cijfer een 9

Gewoon goed !

top

Geweldige service.

Ik heb zeer goeie informatie gehad ivm aanschaf van een nieuwe zeeaquarium, nadien ook al mijn vissen en anemonen gehaald hier. Voor vragen of informatie kun je die ook via whatsapp stellen en hier krijg je redelijk snel en duidelijk antwoord op.

Netjes geleverd

Mooie verzorgde winkel met een excellente goed verzorgde aquarium goederen.

Uitstekend geholpen alleen zou het voor minder ervaren aquarium houders een aanbeveling zijn wat je online besteld of wat je in de winkel haalt dat de namen van de koralen vermeld worden op de kassabon of op de meegeleverde zakken zodat je gemakkelijk kunt opzoeken hoe je het gekochten koraal moet verzorgen.

Snelle goede service

Helpen je graag Attent Laten je mogelijk optie zien Ervaring Veel Keuze Niet altijd goedkoop maar wel mooie coralen & vissen

Goede ervaring

Dit was mijn eerste keer dat ik bij jullie iets besteld heb maar het is goed verzonden ben er tevreden over

Goede levering mooie keuzes

Een juffertje besteld voor in de zeeaquarium. Had alleen een nemo erin en zwom maar allen. Goede levering sochtends weg en ‘s avonds thuis geleverd. Bedankt

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda