Netjes gedaan hoor

Amazing shop.fast delivery.. recomended..I ordered at 10Am..I recieved package at 5PM.

Toppie

Gewoon een geweldige zaak

zeer snel inlever .prijs zijn goed

Goede service snelle levering

Fijne webshop

Fijne webshop. Bestellingen worden goed verzorgd en als er eens een probleem is, wordt dat altijd adequaat en snel opgelost.

Prima service en snel geleverd

Bezorging altijd op tijden dat ik thuis ben

Overzichtelijke site met veel producten die scherp geprijsd zijn.

Vlotte en vriendelijke service!

Zeer vlotte en vriendelijke service. Er wordt snel gereageerd op mails en denken mee om je bestelling sneller bij je te krijgen. Ook de levering was heel correct en goed te volgen.

Altijd goed verpakt en supersnel geleverd!! Bravo

Beste zeeaquarium specialist van Nederland!!

Goed personeel en een goede service

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Goede service en veel kennis

Als nieuwe hobbiest ben ik tot op heden geweldig geholpen. Vooral Stefan heeft mij continue voorzien van informatie over de techniek en benodigdheden. Ik ga hier in de toekomst ook mijn vissen en koralen halen.

Uitstekende winkel zowel fysiek als online

Yves en zijn personeel zijn echt toppers. Zij draaien de winkel met passie en komen altijd met goed advies. Daarnaast hebben zij veel kwaliteitsproducten op voorraad, en ook online worden de bestellingen juist en snel geleverd. Levende have online bestellen loopt altijd perfect en zoals afgesproken. Bij afwijkingen wordt er altijd contact opgenomen om alles door te nemen. Ik ben altijd heel erg blij met CFS

Verwarrend

Geen goede uitleg over wat ik moet doen met de problemen die ik heb met mijn zee aquarium. Heb het gevoel gekregen van dat ik voor veel geld het aquarium en koralen heb gekocht en het verder maar moet uitzoeken.

Geen mening

Geen mening

Nette levering

Heb even op mijn bestelling moeten wachten, maar tijdens het bestellen wist ik dat wat ik nodig had, even niet op voorraad was. Tussendoor nog een kleine bestelling gedaan en alles samen verstuurd zodat ik toch geen verzendkosten had.

Snelle service, goed verpakt, alles op voorraad

Snelle levering en prima verpakt

Goede informatie voor wat betreft de levering.

Toppie

Vriendelijke mensen , direct antwoord op mail , goede kwaliteit

Heel goed geholpen

Keurige correcte service!

Verzending ging niet helemaal lekker (door pakketservice), maar werd direct keurig opgelost door Coral and Fish store. Super nette service!

Vlotte service vriendelijk personeel

Goeie en snelle levering

Ik had 2 visjes besteld. Werdt netjes optijd en zat goed verpakt,in een goeie piepschuimdoos met een zakje warmhoud pitten visjes zagen er top uit en zwemmen lekker

Vriendelijke en goede service

Leveringen verlopen snel en vlotjes

De shop is top, snelle levering en goede prijzen.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda