Ssnelle levering.

Supersnelle levering, geweldig assortiment van producten.

Snel en volledig geleverd

Snel en compleet geleverd goed verpakt.

Denken met je mee

Nemen de tijd voor je, luisteren en denken met je mee, eerlijk advies

Service gegarandeerd

De levering van materialen is perfect verlopen en de service van de medewerkers is vlot en snel. Aangename samenwerking! Reeds enkele bezoeken gebracht aan de zaak en het is er altijd zeer netjes en de vissen en koralen gezond en verzorgd. Werner

Snelle correcte levering, goede service en vriendelijk personeel. En natuurlijk een heel mooi assortiment.

Veilig, gezond, snel, en een eerlijke prijs

De meeste winkels missen meerder van de bovenstaande punten. Bij coral and fish store hebben ze alles voor elkaar, keer na keer. Al jaren mijn go to in de aqurium hobby

Geweldig!

Sinds kort begonnen met de zoutwater hobby. Coralandfishstore heeft kundig en vriendelijk personeel, staan altijd klaar om te helpen met vragen en tips.

Echt goed

Het pakket zag er goed uit en alles zag er netjes uit

Snelle levering, alles prima in orde

Snelle levering, alles prima in orde.

Snelle levering prima service!

Mooi groot assortiment duidelijke website en alles keurig op tijd geleverd! :)

Hier weten ze waar ze het over hebben!

Meerdere keren hier levende have aangeschaft nooit problemen gehad alles altijd overleefd. Nu eens online besteld alles correct gegaan goed verpakt en levend ontvangen. Top winkel, aanrader!

Top zaak!

Juist product netjes geleverd

X

X

Snelle goede levering

Alles snel geleverd Fijn bedrijf

22-7-2025

Bestelling goed aangekomen en goed verpakt

Goede snelle levering

Alles keurig verpakt . Ook vissen En koraal

Topwinkel , top voor qlles wqt met aquarium te maken heeft

Toppers

alles Top

schneller Versand; originale Ware - alles Top

Als je een probleem hebt word direct opgelost dus ik ben een tevreden klant

Word vrij snel geleverd

Prettig

Missing

4 weeks ago I ordered salt and liquids for my aquarium. Up to now the ordered goods have not arrived. Apparently there is a big lack of communication of the by c&f-selected PostNL / Hermes to transport to Germany.

Eerst even een mail gestuurd voor welke stromingspomp ik nodig had voor mijn aquarium nog geen dag later al antwoord terug en gelijk besteld

Großes Angebot an Artikeln, von der Bestellung bis hin zur Lieferung alles sehr gut und schnell.

Alle Artikel die ich bestellt habe waren sehr gut verpackt. Coral Fish and Store hat eine riesen Auswahl an Produkten. Die Preise sind teilweise auch sehr gut. Von meiner Bestellung bis hin zur Lieferung hat alles super geklappt, keine Beschädigung, alles gut verpackt und ging richtig schnell. Ich kann Coral Fish and Store nur empfehlen. Ich werde dort auf jeden Fall noch weitere Artikel kaufen, war nicht das erste und letzte Mal.

Nutteloos en geen contact

Ik koop hier vissenvoer voor mijn betta, draai ik het potje om is die over de datum de maand dat ik hem koop. Heb hem 13 juli binnen gekregen en gaat over de datum in juli 2025. 30 euro weg.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda