Missing

4 weeks ago I ordered salt and liquids for my aquarium. Up to now the ordered goods have not arrived. Apparently there is a big lack of communication of the by c&f-selected PostNL / Hermes to transport to Germany.

Eerst even een mail gestuurd voor welke stromingspomp ik nodig had voor mijn aquarium nog geen dag later al antwoord terug en gelijk besteld

Großes Angebot an Artikeln, von der Bestellung bis hin zur Lieferung alles sehr gut und schnell.

Alle Artikel die ich bestellt habe waren sehr gut verpackt. Coral Fish and Store hat eine riesen Auswahl an Produkten. Die Preise sind teilweise auch sehr gut. Von meiner Bestellung bis hin zur Lieferung hat alles super geklappt, keine Beschädigung, alles gut verpackt und ging richtig schnell. Ich kann Coral Fish and Store nur empfehlen. Ich werde dort auf jeden Fall noch weitere Artikel kaufen, war nicht das erste und letzte Mal.

Nutteloos en geen contact

Ik koop hier vissenvoer voor mijn betta, draai ik het potje om is die over de datum de maand dat ik hem koop. Heb hem 13 juli binnen gekregen en gaat over de datum in juli 2025. 30 euro weg.

Het geleverde koraal was klein

Ik had duo pack Monti/stylo besteld en deze zouden maat m moeten zijn, maar dit was zeker geen maat m

Leider nicht zu empfehlen !!!!

Obwohl der Shop mit schneller Lieferung wirbt habe ich nach nun knapp 2 Wochen meine Bestellung bekommen und dann hat auch noch die Hälfte gefehlt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede prijzen, service kan beter

Moeizame communicatie betreft niet correct werkende wavemaker, traag en onjuiste feedback

Bedankt voor de goede verpakking en snelle verzending

Schnelle Lieferung, guter Preis

Kam schnell an, war günstig und die Fische lieben das Futter

Volgens afspraak geleverd!

Te laat

Besteld en was op voorraad. Na 4 dagen nog niets ontvangen

Top leveringen

Goed en snel geleverd

Perfect en snelle levering

Perfect, graag weer....

Snel enod kennis Word gedeeld met klant

Ik bd' eerljk mijn eerste bestel linge was ik een beetje angstig maar allés werd geleverd met bijkomende info voor verzorging daarbij komt het tarif gunstig is en ik kan jullie bevestiging deze site corail and fidj Breda is een aanrader ook voor beginnerd

Alleen maar goed!

Goede ervaring! Doen wat ze beloven. Ga voortaan hier bestellen! Gr sander en linda

Met liefde verpakt en verzonden. Gezonde dieren Probleemloos overgezet

Perfecte online service

Prima ervaring met dit bedrijf. Nooit problemen

Mooie koraal en snelle levering

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

Goeie service en altijd vriendelijk.

Ze geven altijd de juiste info die je nodig hebt als het om koraal of vis gaat. Zeker een aanrader.

Zeer positief

Al een aantal producten besteld en zeer tevreden. Snelle levering en bij vragen per mail kreeg ik snel een antwoord. Top service met een uitgebreid gamma

Geplaatste bestellingen gaan soepel en vlot

Prima bedrijf met kwaliteit en zorg voor de leveringen.

Je wordt netjes te woord gestaan Goede uitleg vriendelijk personeel

Super tevreden

Kocht mijn eerste vis voor mijn aquarium. Super professioneel verpakt. Normaal gesproken koop je geen dier online dacht ik eerst. Maar dit was gewoon fantastisch geregeld. De levering vond netjes op de afgesproken dag plaats.

Snelle levering.steeds goed verpakt.en goedkoper dan de meeste

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda