Echt een goede en snelle service!

In de webshop vond ik alle items waarnaar ik op zoek was.

verkeerde koraal geleverd, daarna geen comminicatie

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend...ik zit nu met dieren opgescheept die ik niet heb gekocht.

Goede en vlotte service

Al meerdere keren apparatuur en lagere dieren besteld en op tijd besteld is het er ook altijd op de afgesproken dag. En ook de winkel is zeker een bezoek waard. Gewoon een top bedrijf!

Geen antwoord

Ik heb 3 mails gestuurd om te reclameren dat mijn bestelling niet volledig was. Geen antwoord

top

word geleverd volgens afspraak en goed verpakt

zeer vlotte en goede bediening.

zeer vlotte en goede bediening. De geleverde koralen en schaaldieren zijn van goede kwaliteit. Mvg Peter

Doen wat ze zeggen.

Ook zeer goede service, telefonisch en schriftelijk.

Eerlijke mening: bijna perfect

Ik ben een klant uit Duitsland en heb al meerdere keren besteld. De eerste zoutwater vissen waren perfect en de verpakking is erg goed, dus de vissen zijn veilig aangekomen. Helaas konden de meeste andere bestellingen niet geleverd worden en stierf één vis na 3 dagen (Acanthurus leucosternon was erg mager). Maar ik zou de winkel toch positief beoordelen, omdat ze doen wat ze kunnen. Helaas is het niet genoeg voor 5 sterren, sorry. Tip van Kliner: Ik zou de communicatie over bestelde maar niet leverbare vis verbeteren en de koper wekelijks informeren over de status

Zeer prettig

Fijne mensen denken graag met je mee en door hun ervaring is het fijn om met ze in zee te gaan!

Slecht

Er werd door CFS gevraagd per mail wanneer bezorgen Di of Woe ik zeg Di maar werdt toch Woe bezorgd. Echt staat er op de doos dat er levende dieren inzitten .... tegen dat ik van de leverancier de doos over nam was deze al 5keer omgedraaid. Dit is de 2de keer dat dit gebeurt.......?

Top leveringen!

Levering van de dieren en producten perfect verpakt. Ook de dieren zelf gezond. Bij bezoek aan de zaak zelf vastgesteld dat alles proper en ordelijk was. Zeker de moeite!

Zie verdër

Nette levering, goed verpakt, netjes op afgesproken tijd geleverd .

Snel Geleverd.

Er was in de bestelling een verkeerd product geleverd.Na het sturen van een mail werdt het juiste produkt de volgende dag geleverd met een klever om de verkeerde produkten gratis terug te zenden.Dit was zeer snel opgelost.

Volgende dag is de volledige bestelling vissen goed afgeleverd.

Prima afhandeling.

Altijd goede producten

Goede producten ook de levende haven nooit teleurgesteld met een bestelling

Geen commentaar

Geen commentaar

Goed verpakt en tijdig ontvangen

Prima kwaliteit producten

Snel en deskundig .

Top shop

Super friendly service and really professional. Prompt reply in case of enquiries. Top shop.

perfect geleved

levende have en producten correct geleverd. Zeer mooie koraal stek. Moo

gerne wieder

super kontackt

2de keer dat ik daar besteld en weeral pracht dieren en vlot geleverd.

Heel duidelijke site en een vlotte levering!

Het weervinden van wat je zoekt op de site gaat heel vlot en met voldoende uitleg over het product zelf. Levering was tot nu toe altijd top.

Super snel en makkelijk

Via de site een waardebon voor iemand gekocht, wat super snel en makkelijk gaat. Keuze of zelf ontvangen via de mail of gelijk doorsturen naar de ontvanger, is ook heel fijn. De waardebon was ook super snel bij de ontvanger.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda