Geen mening

Geen mening

Nette levering

Heb even op mijn bestelling moeten wachten, maar tijdens het bestellen wist ik dat wat ik nodig had, even niet op voorraad was. Tussendoor nog een kleine bestelling gedaan en alles samen verstuurd zodat ik toch geen verzendkosten had.

Snelle service, goed verpakt, alles op voorraad

Snelle levering en prima verpakt

Goede informatie voor wat betreft de levering.

Toppie

Vriendelijke mensen , direct antwoord op mail , goede kwaliteit

Heel goed geholpen

Keurige correcte service!

Verzending ging niet helemaal lekker (door pakketservice), maar werd direct keurig opgelost door Coral and Fish store. Super nette service!

Vlotte service vriendelijk personeel

Goeie en snelle levering

Ik had 2 visjes besteld. Werdt netjes optijd en zat goed verpakt,in een goeie piepschuimdoos met een zakje warmhoud pitten visjes zagen er top uit en zwemmen lekker

Vriendelijke en goede service

Leveringen verlopen snel en vlotjes

De shop is top, snelle levering en goede prijzen.

Mooie dieren binnen gekregen

Winkelier heeft me mooie lagere dieren uitgekozen en de bezorging ging goed. De communicatie mag voor mijn natuurlijk altijd beter.......maar ja , winkels druk druk druk de vraag is dan aan mij niet te veel of te diep te gaan......tijd..... Maar ben tot nu ontzettend tevreden over deze winkel O , ook is het soms best lastig om telefonisch kontakt te krijgen want niet altijd telefonisch bereikbaar. Ik ben overigens vanplan om via deze webwinkel de hoofdzaak van mijn koraal en visbestand te laten bezorgen

Onverantwoord verzonden dieren

Toen de bezorger na schuddend met de doos te lopen hem bij mijn voordeur neerkwakt, bleken er helemaal geen waarschuwingen op te staan. De doos leek binnenstebuiten zijn gevouwen, want aan de binnenzijde stonden wel waarschuwingen. De slakken garnaal en vis zaten in heet kleine zakjes, waar de gobi Okinawae vast zat in de vouwrand van de zak. Bumble bee snail heeft het niet overleefd. Toch 2 sterren omdat ze last minute voor verzending nog een product voor me hebben toegevoegd, dat was fijn.

Goede snelle service en levering. Goed product

Ruim assortiment

Net personen en veel vis en koraal met minder duur

Goede levering en kwaliteit

vriendelijk, correct en behulpzaam. Meer moet dat niet zijn.

Reeds jaren klant. Nog steeds meer dan tevreden.

Zeer goede prijs, artikel supersnel en verzorgd geleverd! Een aanrader!

zeer slechte vervoerder

Maakt gebruik van Trunkrs en levert enkel in de (late) avond, een eerste poging wordt niet geleverd omdat de de chauffeur het niet gehaald heeft wegens verkeersproblemen..,. Kreeg om 22.15u een sms dat ze er bijna waren......volgende levering pas 2 dagen later ?? We wachten nu af .

Goedkoopste onlineshop

‘‘s avonds besteld, keurig ‘‘s anderendaags geleverd

Snelle levering, netjes ingepakt!

Goede ervaring

Snelle en accurate levering

Beweren iets te leveren maar leveren niks.

Meer dan 2 weken te wachten op spullen. Uiteindelijk wordt er niks geleverd na diverse mailtjes. Geen reactie. Whatsapp geen reactie. Telefoon is uitgeschakeld. Op mail wordt niet gereageerd. Zelfs via omweg wordt er niet gereageerd. Niets bestellen daar je wordt belazerd.

Goede ervaring .

Mail mag iets sneller beantwoordt worden verder , goede service en zeer uitgebreid assortiment .

1e koop bij C&F - alles ok

Makkelijke bestelling en vlotte communicatie en levering.

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda