Goed verpakt en tijdig ontvangen

Prima kwaliteit producten

Snel en deskundig .

Top shop

Super friendly service and really professional. Prompt reply in case of enquiries. Top shop.

perfect geleved

levende have en producten correct geleverd. Zeer mooie koraal stek. Moo

gerne wieder

super kontackt

2de keer dat ik daar besteld en weeral pracht dieren en vlot geleverd.

Heel duidelijke site en een vlotte levering!

Het weervinden van wat je zoekt op de site gaat heel vlot en met voldoende uitleg over het product zelf. Levering was tot nu toe altijd top.

Super snel en makkelijk

Via de site een waardebon voor iemand gekocht, wat super snel en makkelijk gaat. Keuze of zelf ontvangen via de mail of gelijk doorsturen naar de ontvanger, is ook heel fijn. De waardebon was ook super snel bij de ontvanger.

Snel contact, Betaalbaar en Geweldige Kwaliteit.

Levende have word goed verpakt verzonden zonder grote verzendkosten. Nooit problemen gehad met bestellingen. Contact is snel en nuttig. Prijzen van producten en dieren zijn (in vergelijking met andere aquariumwinkeld) heel erg goed. Kwaliteit van de producten zijn ook erg goed.

Goede service enkel teleurgesteld van de groot van het blauwe oor

Top kwaliteit

Bestelde producten zagen hetzelfde uit als op de afbeelding. Snelle levering

Vriendelijk personeel

Wordt snel gereageerd op vragen via whatsapp

Beste levering met trunkrs

Bezorging levende have is een drama!

Producten en levende have is goed tot prima van kwaliteit. Probleem is in de afgelopen periode echter de levering. Vooral levende have die niet op dezelfde dag geleverd wordt. Mijn laatste bestelling betrof diverse vissen. Dan krijg je van de transporteur bericht dat het pakket 24 uur later geleverd wordt. Als het pakket arriveert blijken 3 vissen de reis niet te hebben overleefd. Ik zie er in de toekomt vanaf om nog levende have te bestellen. Andere spullen blijf ik wel nog bestellen omdat daar niets op aan te merken valt. Dan kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen. Altijd top!

Correcte afhandeling bestellingen.

Online bestellingen worden correct opgestuurd.

Snelle verzending

Super snel verzonden mijn spullen. Alles werkt kan niks anders dan complimenten geven

Joachim Magdanz

Sorry, ich kann kein Niederländisch. Trotzdem, die Tiere waren perfekt, leider hat es der Blenny nicht geschafft, es war wohl zu kalt für ihn. Alle anderen sind nach kurzer Eingewöhnungszeit wohl auf,das LsdLeierfischpäärchen schwimmt friedlich zusammen durchs Aquarium, sehr schön und vielen Dank. Das mit der niedrigen Temperatur heißt für mich, das ich Tiere lieber zu einer wärmeren Jahreszeit bestellen werde, dies ist einfach zu Riskant und zu schade für die Tiere und hat nicht an Ihnen gelegen

Alles bestens

Super verpackt, pünktlich geliefert und super schöne und gesunde Tiere. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig service en kwaliteit.

Weer super tevreden met mijn aankopen en betaalbaarder dan bij de doorsnee aquarium handelaar.

Goeden ervaringen

Mooi stukje blaasjes koraal en aardbeien koraal gekocht Goede service

Koralen zijn zoals de beschrijving.

Dit is mijn eerste keer dat ik levende have online kocht. De koralen waren zoals de beschrijving was. Opsturen was perfect op te volgen.

Klantgericht

Mijn bestelling was niet compleet, direct gemaild met Coral and Fish, snel een antwoord van Yves, en goed opgelost. Vlindervis zat toch bij mijn bestelling, terwijl hij niet op voorraad stond op hun site, heel blij mee, hij eet goed en is heel relaxed.

prima service

al meer dan 25 jaar klant en nog nooit ontevreden geweest. Ken Rene al van toen hij ook winkel had in Belgie.

Deskundig en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel die ook de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden. Ook de koralen en vissen van prachtige kwaliteit. Zeker de moeite waard om langs te gaan. De koffie is ook lekker!

Koele Mei 18 a

4816 JD Breda