Deskundig en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel die ook de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden. Ook de koralen en vissen van prachtige kwaliteit. Zeker de moeite waard om langs te gaan. De koffie is ook lekker!

Top bedrijf

Goede en snelle service met veel kennis

Hele goede ervaring

Van koralen tot vissen bestellen,alles word op een goede manier verpakt en verstuurt.Je word dmv email en track and trace goed op de hoogte gehouden van inpakken tot verzenden.Al onze vissen ook de moeilijke vervoerbare soorten komen levend aan en dat geld ook voor de koralen. Zeker de moeite waard,en blijven zeker in de toekomst ook bestellen bij Coral and Fish store

goede service

Altijd snel de spullen binnen. In de winkel altijd goed advies gekregen

Snelle webshop

De reden voor drie sterren ipv vijf is omdat ze in het groot de laagste prijsgarantie garanderen maar als je ze er dan op wijst dat het ergens anders goedkoper is dan krijg je geen reactie. Buiten dit prima webshop

Snel en goede service

Snel-goed-goede info!!

Snelle service, goede info!

Geweldig!!

Een grote mooie mooie winkel waarin het zeker de moeite waard is om eens rond te kijken… je bijna zeker weet ze bijna alles hebben, en je kan er altijd terecht met vragen zowel in de winkel als telefonisch. De webshop is zeer handig en de leveringen zijn snel en top (goed ingepakt en gezond bestand). Zeker een aanrader!

Vissen goed ingepakt

Vlotte service, snel geleverd en goed ingepakt

Alles van goede kwaliteit

Alles wat ik besteld heb was netjes en apart ingepakt En de levering avonds was perfect

Echt heel correct snel en netjes .

Duidelijke site en goede service

Goede kwaliteit een puntje is dat de bezorger de levering op de stoep zette zonder de bewoners te verwittigen dat de levering er was.

Mooie winkel met deskundige medewerkers!

Coral and Fish store is een prachtige winkel waar je ook op je gemak kunt rondkijken. De medewerkers zijn deskundig en vriendelijk, denken ook met je mee. Verder gaat het bestellen via de webshop ook goed!

Snelle levering en super service Xr15 met gescheurde lens ontvangen, netjes een vervanglens ongestuurd.

Good communication & good prices, fast delivery.

Good communication, good prices, even special animals immediately available, fast delivery and animals arrived in very good condition. Recommended.

Goede ervaringen dank u

mijn #1 winkel voor mijn zoutwateraquarium

Zeer tevereden over ze. Word altijd netjes te woord gestaan als ik een vraag heb en ze nemen echt de tijd voor je. Ze hebben me goed geholpen met annemonen te kiezen voor mijn annemoonvissen (Die toen nog moesten komen). Ik heb al verschillende dingen van hun besteld van levend tot niet levend. Helaas 1 keer een annemoon ontvangen die de reis nauwlijks had overleefd. Die was een paar dagen later helaas dood. Nadat ik contact met ze had opgenomen kreeg ik meteen een code waarmee ik hem opniew kon bestellen gratis. Nu een nieuwe gekregen die het erg goed doet samen met mijn andere annemonen en vissen die ik bij hun gekocht heb. Raad ze zeker aan.

Slecht

Koraal en vissen besteld toen het geleverd werd waren 5 zakken geknapt waardoor het koraal zonder water aangekomen is kenia was helemaal wit foto’s gemaakt en kreeg de vraag of ze in de bak stonden tevens kreeg ik zieke vissen met uitpuilende ogen en beschadigde vinnen Gemaild maar hoe gereageerd werd is een domper

Deskundige personeel, die goede adviezen geeft.

Klantvriendelijk, geduldig en gezellig personeel. En een goede service. Ruim assortiment en goede kwaliteit.

Geheel ok

Op een nalevering van 2 zaken zoals Zeewier Opvangzak van een afzuiger Maar voor het algemeen gaat alles prima en heel vlot

3/4 top!

Ik heb helaas maar 3/4 heremietkreeften, die ik besteld had, ontvangen. Eén van de schelpen was leeg. Verder was er wel goede dienstverlening, met heel vriendelijke klantenservice en veel advies. Ook zat er een adviesblaadje bij de levering, dus heel gebruikersvriendelijk.

Alles ok

Alles ok

My experience with Coral and Fish store is outstanding

My experience with Coral and Fish store is outstanding, fast delivery and secure packaging, received the correct products.

Optimale webshop ; gemakkelijke bestelling ; vlugge levering

Reeds jaren vaste klant ; alles wat je nodig hebt voor geliefde zeeaquarium ; wanneer je ergens anders goedkopere prijs gezien hebt, dit doorgeven aan Coral and Fishstore en zij passen hun prijzen aan (een beetje zoals Colruyt in België) ; kortom, hopelijk heb ik nog jaren veel plezier aan mijn zeeaquarium met de beste prijs-kwaliteit via Coral ;

Super 5 sterren

Altijd snelle levering Top producten Altijd weer