Goede site, duidelijk, en goed gedetaileerd!

Stalen uitgezocht, snel in huis, dus snel een keuze kunnen maken. Levering snel en volgens afspraak.

Top-service

Van bij het eerste contact zeer fijne interactie met Katja, zaakvoerder Kaatz. Vlotte levering en retour stalen. Nuttige feedback omtrent (bepaling) grootte kleed(/tapijt). Stipte levering. Zeer aangename totaal-ervaring/concept.

Alles is prima geregeld. De communicatie, de stalen en uiteindelijk het kleed. Helemaal prima!

Prachtig karpet mooie kleur en prima kwaliteit.

Prachtig karpet de levering en het contact met Karpetten van Kaatz was erg prettig er werd “meegedacht”! Als onze rondetafel er is zal ik een foto sturen!

Top geweldige snelle medewerking

Super bedrijf

Ik was al een tijd op zoek naar een vloerkleed dat niet alleen mooi was maar ook aan al mijn andere wensen zou voldoen. Op de website van Kaatz vond ik veel kleden die ik zag zou ik zo in mijn huis leggen. Na het aanvragen van twee stalen kreeg ik een mailtje van Kaatz, dat ik er rustig meer mocht bestellen. Uiteindelijk werden het er een stuk of tien en ik kreeg alle tijd om deze te bekijken. Ook werden mijn vragen snel beantwoord en kreeg ik goed advies over het formaat van het kleed. Afgelopen week is het door mij gekozen vloerkleed afgeleverd en het is helemaal perfect. Ik ben er dolblij mee. Dank je we Kaatz.

Beter wordt het niet!

Geweldige service, zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Niet meer verder zoeken wanneer je een mooi kwaliteit kleed zoekt, bestellen en je wordt heel blij!

Hele fijn en persoonlijke service!

Katja heeft ons goed geholpen met de keuze voor ons nieuwe vloerkleed. Door middel van het sturen van foto's kon zij een beetje meekijken in ons huis. Ook het bestellen van staaltjes was super geregeld, zo konden we in ons huis bekijken welke kleden en kleuren het mooiste uitkwamen. Het resultaat is dat we nu een prachtig vloerkleed hebben die ons interieur helemaal afmaakt :-) Heel hartelijk bedankt Katja voor je hulp hierbij!!!

Snel en persoonlijk contact

Mooie kleden. Goede, persoonlijke service. Snel duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk is. Aanrader!

Vlotte en prettige service, nu een mooi kleed voor een mooie prijs!

Erg blij met ons mooie kleed van Kaatz! Hele vlotte en prettige service! We kregen (gratis) een aantal extra stalen toegestuurd, zodat we een goed beeld kregen en een goede keuze konden maken. Het contact via de mail verliep erg fijn. Ik kwam toevallig uit bij Kaatz na een zoektocht naar een mooi kleed voor in de woonkamer. Blij dat ik haar gevonden heb; we hebben nu een heel mooi kleed voor een hele mooie prijs!

voldoende, een redelijke ervaring

nvt

Pluspunten Hele prettige en duidelijke communicatie en afspraken. En een mooi karpet! Verbeterpunten Geen

goede service, goed behandeld

goede service, goed behandeld

nvt

Pluspunten Vanaf het eerste contactmoment een vertrouwd gevoel, no-nonsensementaliteit en goede tips over het kleed en hoe deze te reinigen. Ben superblij met het mooie karpet!

nvt

Pluspunten Vriendelijk, meedenkend, goede en snelle service en een groot aanbod.

Watersteeg 1

5256 NS Heusden