Zalig, comfortabel zowel warmte als koelte gevend hemd. Fijn voor de overgangsperiode van koud naar warm weer. Of van warm naar koud. Als thermo ondergoed met lange mouwen te warm wordt is een thermo hemd zonder mouwen van deze kwaliteit precies goed. Makkelijk wasbaar en de volgende dag weer droog.

goede snelle levering , netjes verpakt

goede communicatie , correct levering , goederen netjes verpakt

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering van mooie producten

Dat ging goed .

Dat ging goed . Bedankt ! Et c. .

Onderbroeken zitten geweldig.

Goede vlotte service heerlijk materiaal

S’avonds besteld en lagen dag erna al in de brievenbus Ik vind het heerlijk materiaal en voor mij goede pasvorm

Kwaliteit producten en service

De producten van Tencate gebruik ik al jaren met volle tevredenheid. Ze zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Levering van je bestelling gaat ook prima en binnen enkele dagen in huis.

De bestelling werd snel geleverd. Het product voldoet al jaren aan de verwachtingen. Goede kwaliteit, lange gebruiksduur. Goede pasvorm.

Kwaliteit ondergoed

Dit ondergoed slijt heel langzaam! Sterk en prettig dragen. Wel veel maten in webshop niet voorradig. Waardoor je uiteindelijk niet kunt kopen war je zoekt maar toch andere maat of kleur kiest dsn je had voorgenomen. Of toch minder bestelt.

Vlotte levering

Na jarenlange ervaring met de boxershorts durfde ik zonder aarzelen opnieuw vervanging aan te schaffen.

Voldoet aan verwachting en snel bezorgd

Viloft thermo producten voldoen aan de verwachting, zit goed, maat klopt en warm.

Snelle levering van mooi product. Wat mij tegenviel was dat er 2 stuks lingerie in een te grote doos verzonden werd

Precies het juiste artikel keurig verzorgd

Snel engoed verpakt in de brievenbus

op tijd geleverd

Zou hier volgende keer weer bstellen

vlot en makkelijk

Overzichtelijke website en correcte en snelle levering.

Zeer tevreden.

Perfecte bezorging. Fijne onderbroeken. Ik heb er al meerdere. Dat zegt genoeg.

Deze broeken zitten gewoon heel lekker. Als ik nieuwe nodig heb, bestel ik ze opnieuw.

prima pasvorm

gebruik deze slips al geruime tijd, zitten mij beter dan een ander bekent merk. dus een tevreden klant.

Mooi en kwaliteit

Mooie lingerie , ook voor ouderen.Daarbij goede kwaliteit, al jaren lang….

Mooi product. Goed materiaal. Draagt prettig.

Uitstekende kwaliteit en ruime sortering

Omdat de TenCate Bomboo Shorts zo goed bevallen heb ik er nog maar een paar bij besteld. Zij dragen heerlijk zijn makkelijk in de was en blijven mooi. Adrian

Hele fijne kwaliteit ondergoed.

De zending was werkelijk keurig verpakt en op tijd. Erg blij mee. ☺️

Ondoorzichtige prijspolitiek

Als „vaste“ klant ondergoed goedkoper, maar portokosten extreem hoog, portvrije bedrag ook hoog. Ofwel ondergoed duurder, iets minder, maar uiteindelijk toch ook hoge portokosten en zogenaamde kortingsbonnen zeer moeizaam in te wisselen. Met de kwaliteit van het product en levering ben ik zeer tevreden.

heel vlotte levering, zondagavond besteld, maandag al in huis

voor de 2de keer besteld, snelle levering, prima kwaliteit en pasvorm, zeer tevreden

Molenstraat 46

5014 NE Tilburg