Niet echt een succes.

Verzendkosten aanrekenen terwijl er duidelijk staat gratis. Geen reactie op vraag terug te storten. Spijtig

Great supplier and great customer service

I am very happy with AVINTER: they replied to my request very quickly and I received the items I ordered within 2 working days. They have provided a very professional and punctual customer service. It's not easy to find such reliable suppliers. i will work again with them in the future

Klantvriendelijke en snelle hulp en levering!

Er is snel en goed contact met Avinter, ze zijn altijd goed bereikbaar. Ze denken mee in de oplossingen maar ook in de financiën. Wij zijn tevreden!

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Doen wat ze zeggen.

Ik had een probleem met mijn beeldscherm, dit is snel en adequaat opgelost.

Levertijd veel te lang

Geen correcte info over de levering, zelf als verzendbevestiging komt, blijkt dit niet te kloppen.

netjes en snel geholpen

videoscherm goed afgeleverd

mannen weten wat ze doen, leveren snel en wordt ook nog eens gebracht

goed en compleet, bereikbaar voor advies en bestellingen

alleen maar een goede ervaring! ga ik zeker meer bestellen.

Goede ervaring

Goede service, goede producten.

Vanaf het bezoek aan de website tot het ontvangen van het bestelde product heeft amper 24 uur geduurd.

Goed contact, snelle levering en scherpe prijzen.

Contact is altijd prettig en bij nood staan ze voor je klaar. Met montageopdrachten houden ze rekening met schooltijden. Borden worden voor nette prijzen aangeboden en geplaatst. Daarnaast denken ze goed mee in wat het beste product is

Prima advies en afstemming !

Prima advies en afstemming ! Wij zijn super tevreden over het hele proces van bestellen tot levering en niet geheel onbelangrijk ook de bewaking van de voortgang van de betaling etc.

Goede service en goed contact!

Wij hebben diverse producten afgenomen bij AVINTER en waarderen de service enorm! Ze denken goed mee, komen snel met diverse opties en ook de levering gaat snel. In de toekomst zullen wij absoluut gebruik blijven maken van AVINTER, we weten jullie te vinden;)

Goede, snelle service met mooi resultaat

Goede contacten gehad met Sander voor onze nieuwbouw. Prachtig resultaat met prikborden en whiteboarden. Wilde nog een paar aanpassingen na plaatsing en dit was snel geregeld.

Professioneel en laagdrempelig. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen

Wij doen al jaren zaken met AVINTER (voormalig AV afdeling van de kantoorspecialist) en daarbij is steeds gebleken dat ze waar kunnen maken wat ze beloven. Voor een scherpe prijs kunnen leveren. Goed mee kunnen denken. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Flexibele opstelling hebben. Kortom een prettige relatie met dit bedrijf. Ik beveel ze aan, zowel zakelijk als in de onderwijs sector.

goede en snelle service

Service en kwaliteit staan bij Avinter bovenaan. Zeer tevreden!

Prima partij om mee samen te werken! AVINTER schakelt snel! Ook als je er niet uitkomt met installeren helpen ze met het vinden van de oplossing.

Avinter denkt in oplossingen

Na een verkeerde levering werd dit snel en goed opgelost

besteld, gebel, betaald, geleverd...kort en krachtig

1e bestelling is gewoon goed gegaan van a tot z

Rap

Dat ging makkelijk, zeer tevreden

Helemaal top!

Fijne communicatie, duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn en laat dit ook direct zien.

Aftersales perfect, montageploeg minder tevreden

De 10 voor Stefan is verdiend, echter was ik wat minder spreken over de montageploeg. Maar uiteindelijk tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Top geregeld

Goed Advies & Goede oplevering.

Professioneel en goed advies

Ik werd super snel geadviseerd over wat het beste bij ons zou passen en wat binnen ons budget past. 2 dagen later werd het geleverd. Daar zijn wij uiteraard erg over te spreken. Wij doen graag weer zaken.

De Smalle Zijde 22

3903 LP Veenendaal

Over AVINTER B.V.

Wat typeert AVINTER? 3 dingen: snelheid, flexibiliteit en expertise. Dit zou je ook wel onze 3 kernwaarden kunnen noemen. Je ziet ze overal terug in onze werkwijze. Op deze pagina vertellen we je wat je van AVINTER mag verwachten en stellen ons team en onze klanten zich aan je voor. Snelheid Wij zijn snel. Wat betekent dit concreet voor jou, als klant? Dat we bijvoorbeeld snel reageren op vragen die je hebt, dat we storingen of problemen snel oplossen, dat we snel een offerte voor je maken en dat we snel leveren. Om maar even wat voorbeelden te noemen. Wij durven zelfs wel te stellen dat het onze snelheid is waarmee we ons onderscheiden. Je zult je verbazen. Flexibiliteit Naast snel, zijn we ook heel flexibel. We werken namelijk met een jong team waarvoor niets te gek is. Heb je een hele specifieke wens? Wij doen er alles aan om een passende oplossing voor jou te vinden. Daarnaast werken we met een relatief klein team. Ook dit zorgt ervoor dat we superflexibel naar onze klanten toe zijn. Expertise En dan, wat ons als derde typeert: onze expertise. Wij zijn dé specialist in audiovisuele oplossingen. Je mag daarom ook van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen in “AV-land”. We kennen de audiovisuele apparatuur door en door en zullen je ook alleen die apparatuur aanbieden die het beste bij jouw wensen past.