Alles is duidelijk Zou het wel fijn vinden als u bereikbaar zou zijn met een telefoonnummer
Ich habe die Bluse GILET DOUSE NOCHE am 12.2.26 für 59,95 bestellt. Da M für mich zu klein war habe ich eine neue Zusendung in Größe L gebeten. Diese kam jedoch nicht. Statt dessen eine Forderunfür 1,.. Euro. Wie ist das zu verstehen? Es gab auch keine Rückmeldung. Da wünsche ich mir doch eine bessere Kommunikation. Mit freundlichen Grüßen Maria Amon
Hallo Maria, vielen Dank für deine Bewertung. Es tut uns leid, dass du bei Brand of Ibiza keine so gute Erfahrung gemacht hast. Das war sicherlich nicht unsere Absicht. Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür. Wir haben das für dich überprüft und sehen, dass eine Bestellung mit der Bestellnummer 6367293 aufgegeben wurde, bei der eine Rücksendung der Bluse Noche in Größe L eingegangen ist. Dies ist jedoch die einzige Bestellung unter diesem Namen. Auch finden wir keine E-Mail-Korrespondenz unter diesem Namen. Bitte wende dich an unseren Kundenservice, dann schauen wir uns das gemeinsam an und bieten dir eine passende Lösung an. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Perfecte flair jeans, valt goed, draagt lekker en lekker apart. Eyecatcher. Erg vlotte verzending en goede prijs. Ik ben nog niet uitgeshopt bij Ibiza Mode...
Hi Janneke, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
It was easy to find you, make reservation and even more to receive the beautiful package so fast. Everything is energy; so the clothes and the people behind them very beautiful.Thank you! (so tired of the chinese clothing companies who do not provide what they promise)
Hi Ulla, Thank you so much for your wonderful review. We’re so glad to hear that you’re so enthusiastic about our clothing and/or service. That’s what we do it for. Enjoy your purchase, and we hope to see you again soon in our “Ibiza Shop.” Best regards, Team Brands of Ibiza
Het online aanbod is leuk en uniek, de maten worden goed omschreven. Online bestellen gaat vlot & correct met een snelle levering erbovenop. Als ik in Nederland in de buurt van een winkel ben, plan ik zeker eens een bezoekje in :)
Hi Els, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Auch das Retourenlabel ist eine gute Möglichkeit der bequemen Rücksendung!
Hallo Regine, Vielen Dank für deine tolle Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert bist. Dafür machen wir das alles. Viel Freude mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop“. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Als Fan von Ibiza und dem Style und Spirit freue ich mich natürlich über diesen online Shop.
Hallo Daniela, Vielen Dank für deine tolle Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert bist. Dafür machen wir das alles. Viel Freude mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop“. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Zijn heel goed
Stoff und Verarbeitung sind sehr Gut. Habe eine grosse Oberweite von 95E und es läßt sich durch die Schnürung variabel verstellen. Die Größe xl/xxl war für mich perfekt. Für heisse Sommertage ein hervorragendes stylisches Kleid.
Hallo Birgit, Vielen Dank für deine tolle Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert bist. Dafür machen wir das alles. Viel Freude mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop“. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Prachtige winkel en zeer vriendelijke en behulpzame verkoopsters
Hi Gonneke, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
habe bis jetzt nur gute Erfahrungen gemacht.
2 jurken besteld die allebei tegen vielen ,zagen er op de website veel mooier uit
Hi Annemieke, Dank voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet zo'n goede ervaring hebt beleefd bij Brands of Ibiza. Neem een volgende keer betreft de kwaliteit van een product graag even contact met ons op. Dan kijken we graag voor een gepaste oplossing in een dergelijke situatie. We denken graag met je mee en hopen natuurlijk van harte dat een een volgende keer wel heel fijn bij ons kunt slagen voor een prachtig pareltje vol 'Ibiza-Vibes'. Liefs, Team Brands of Ibiza
5 artikelen besteld die bedoeld waren om te combineren. Ik krijg er 3 opgestuurd en van de andere 2 niks meer gehoord. Gemaild en dan krijg je te horen, niet meer op voorraad. Website klopt niet met de voorraad enz. Moet je dan zelf achteraan en ook achter terugbetaling. Andere artikelen kunnen niet terug want al lang uitgepakt, verpakking weg enz. Laat maar zitten ibizamode, er komt geen volgende keer!
Hi Margit, Dank voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet zo'n goede ervaring hebt beleefd bij Brands of Ibiza. Soms kan het zijn dat de voorraad in onze webshop niet helemaal synchroon loopt met de fysieke voorraad in ons magazijn. Onze welgemeende excuses hiervoor. We hebben dit inmiddels aangepast. Neem een volgende keer betreft het retourneren graag even contact met ons op. Dan kijken we graag voor een gepaste oplossing in een dergelijke situatie. Liefs, Team Brands of Ibiza
Mooie kwaliteit kleding Veel katoen en viscose Valt op maat M//L is 38,40 Supersnelle levering Wel soms prijzig In sale aantrekkelijke prijzen
Hi Ria, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
In een keer erg veel leuke kleren kunnen kopen want de hulp was erg vriendelijk en geduldig. Jammer dat een van de koop uit de Sales kapot was en eigenlijk daar niet had moeten hangen. Want ik kan er niet mee terug. Maar nogmaals de mensen die daar werken en in het algemeen het product dat ze leveren is geweldig. Het word namelijk steeds moeilijker om natuurlijke producten als katoen en linnen te vinden. Helemaal blij :-)
Hi Davida, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Betreft het item wat kapot is gegaan, mag je ons natuurlijk altijd even contacten dan kijken we graag voor een gepaste oplossing. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Superschöne ausgefallene Kleidung, immer sehr schnelle Lieferung. kaufe schon seit Jahren hier. Danke!!
Hallo Barbara, Vielen Dank für deine tolle Bewertung. Es freut uns sehr zu lesen, dass du von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert bist. Dafür machen wir das alles. Viel Freude mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop“. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Leuke hippe mode, goede produkten en snelle levering! Ik ben super tevreden!
Hi 'Ibiza-Lover', Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Mijn bestelling liep niet helemaal lekker. Mail gestuurd en direct antwoord. Bestelling na 2 dagen ontvangen en heel blij mee..goede kwaliteit.
Hi Brenda, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
The worst ! Charges for delivery are hidden in the FAQ !! I was charged over £102 on top for delivery from ups for a pair of boots and refused them at the door . Only to be told they are now my responsibility and I won’t be refunded .. unclear sales tactics and hiden charges in FAQ DO NOT USE THIS COMPANY. Awful service. And I have never left a review before !!!
Hi Joan, Thank you for your review. We’re truly sorry to hear that you had such a bad experience with the delivery. As you know, we’ve been in frequent email contact regarding your order, and we’re currently doing everything we can to resolve the issue for you as smoothly as possible. Best regards, Team Brands of Ibiza
Hi Ell, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
leider nur 3 sterne wegen der schlechten Lieferung. meine Lieferung wurde mir nicht zugestellt obwohl wir da waren. ich wurde dann informiert das ich das Paket im einem Shop 15 kilometer entfernt abholen soll.
Hallo Tina, Vielen Dank für deine Bewertung. Es tut uns sehr leid zu lesen, dass du bei der Lieferung deiner Bestellung eine so unangenehme Erfahrung gemacht hast. Hoffentlich läuft es beim nächsten Mal wieder ganz reibungslos, so wie es sein sollte. Viel Freude mit deinem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop“. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Leuke kleding, goede service en snel verzonden. Krijg altijd complimenten over mijn kleding van ibizamode.
Hi Simone, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Fantastische collectie , goede pasvorm en zeer snel geleverd !
Hi Vicky, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Die Ware ist wunderschön.
Hi Monika, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...