Satisfying

Super snelle levering !!

• Wat vind je van onze website?

Precies zoals ik gedacht had,mooi

Ik heb heel lang gezocht, ik woon in Noord Drenthe, dus ik wilde graag een bestelling online plaatsen. Ik heb heel wat wat keertjes op de site gekeken, en na weken bleven er twee over. En toen was ik eruit. En ik heb de juiste keuze gemaakt, hij is voor de bruiloft van mijn jongste dochter, in boho stijl. Wel jammer dat hij een paar dagen later 30% was afgeprijsd. Maar dat kan gebeuren, ik bestel absoluut weer wat moois.vrg Anki Bredewolt.

Lijkt overtoom wel!@

Mooie kleding,.snelle service Aanrader

super

everything OK

• Wat vind je van onze website?

Tolle und sehr ausgefallene Mode, sehr gute Qualität und super schneller Versand!

Alles positiv, außergewöhnliche Kleidung, tolle Qualität, ansprechende Homepage, super schneller Versand. Ich freue mich sehr, dass es ibzmode gibt.

• Was halten Sie von unseren Produkten?
  • Was halten Sie von unseren Geschäften?
  • Was halten Sie von unserer Website?

• Wat vind je van onze website?

Veel keus in leuke kleding.

Van alle markten thuis zou ik zeggen :-)

Netjes verpakt

Zeer klantgericht

Veel gevarieerde kleding, snelle service en zeer vriendelijke personeel. Ga zo doot

Weiblichkeit!

Schöne textur und weibliche Modelle!

• Was halten Sie von unseren Produkten?
  • Was halten Sie von unseren Geschäften?
  • Was halten Sie von unserer Website?

Geweldig .

Nadia heeft me super geholpen .setjes gemaakt,laten zien wat bij wat leuk is.helemaal tevreden.zoveel tijd er in kij werd gestoken.

• Wat vind je van onze website?

Zeer mooie kledij ik heb reeds eerder kleedjes gekocht. Deze zomer een shortje en bijpassend top in khadi stof met stempels. Gebeld voor info welke maat ik best nam. Vriendelijk en behulpzaam. Dank je wel we zijn klaar voor Ibiza deze zomer Nog even aftellen tot september misschien vind ik daar nog wel spulletjes.

• Wat vind je van onze website?

Vakantiegevoel vanaf het passen!

Heerlijke winkel in Den Bosch! Het team is super, kent de collectie en denkt met je mee, allemaal leuke suggesties. Keuzes maken is de enige uitdaging, want alles is geweldig!! Bedankt Nikkie & Natascha. Ik rij er graag voor om vanuit het Utrechtse.

• Wat vind je van onze website?

Spontane en vriendelijke mensen.

Damens nemen de tijd voor je, en denken met je mee. Kom er zeker terug. Dus die bon zou een mooie aanvulling zijn.

GE-WEL-DIG

Super mooie collectie . Super makkelijk te bestellen en snelle levering .,

• Wat vind je van onze website?

Foto's/video's laten soms andere details zien

Kleding ziet er anders uit dan op de foto's en video's...dat is jammer...gaat vaak om kleur en afwerking in details...

• Wat vind je van onze website?

Reageren niet op klacht over pasvorm van 2 onderjurken.

Ik had 2 onderjurken i verschillende kleuren en een jumpsuit besteld. De jumpsuit had een vlek en de ivoorkleurige onderjurk was een paar millimeter smaller en zat heel raar. Trok en draaide. Over beide klachten 3 keer gemaild. Iedere keer met een dag ertussen. Maar tot op heden geen reactie.

Niet duidelijk

Het jurkje wat ik besteld had was heel erg doorschijnend. Jammer dat dat niet vermeld staat. Er moet echt een onderjurk onder en die moet dan maar net de goede lengte hebben.

Juste PARFAIT !!

Les articles sont magnifiques ! Le service client est à l écoute , Les livraisons sont hyper rapides ! Ne changer RIEN !!

• Wat vind je van onze website?

Fijn geholpen door personeel.

Superfijn geholpen. Graag zou ik nog willen zien dat er voor de curve dames ook bikini's beschikbaar waren. En dan bedoel ik de cupmaten. Dat mis ik nog bij jullie. Voor de rest een super winkel. En als ik in Noordwijk ben kom ik er graag, en neem er altijd weer wat mee qua aankopen. Gr. Lisette

Jammer

Dol op jullie winkel...altijd vriendelijk personeel maar de laatste keer door een graatmager oude vrouw geholpen die mij 3 keer op bleef dringen dat ze een speciale collega hadden voor forse vrouwen Nadat ik al 2 keer verteld had dat ik daar geen behoefte aan had en mezelf prima kan kleden bestempelde ze me nogmaals als flinke vrouw Ik vraag als klant niet om haar mening over mijn figuur maar blijkbaar ben je met maat 44 in haar ogen al fors Misschien hebben jullie voor deze dame ook een collega die háár voor haar leeftijd kan kleden en een cursus klantbenadering Jammer want ik ben groot fan van de kleding.is het geld zeker waard

I LOVE IBIZA MODE

Altijd perfect van maat Ik ben verliefd op jullie kleedjes Al kast vol Groetjes uit Belgenland Liefs Marijke

Slecht

Junk meld mij af

leuke kleding, snelle levering

Erg leuke kleding, net even anders als ik iets aparts zoek kijk ik even online bij ibiza mode en heb het binnen 2 dagen in huis.

Super leuke kleding

Super leuke kleding, snelle levering, top!

Groothandelsweg 13

2645 EH Delfgauw

Over ibizamode.nl

ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...