Laden reviews...
701 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen overwegend positieve ervaringen met snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice. Enkele klanten vermelden retourkosten en soms voorraad- of communicatiemoeiten. Over het algemeen is de stemming positief en doen veel klanten herhaalaankopen en raden zij de winkel aan. De variëteit en stijl van Ibiza-mode worden vaak geprezen.
Besteld en dezelfde dag al ingepakt om te verzenden. Gewoon blij met jullie en de mooie kleding.
4 July 2026
Margreet
Leiden
Von Bestellung über Lieferung alles schnell und unkompliziert. Die Schuhe sehen super aus. Leider Falles sie etwas klein aus
4 July 2026
Anne-Claire Fack
Biebesheim
Snelle bezorging. Mooie jurk en een gave riem
Amanda
Sliedrecht
Super mooie kleding! Fijne service❤️
Debby van Asten
Tilburg
Die Qualität der Kleidung ist nicht hochwertig. Preise sind nicht gerechtfertigt und Größenangaben stimmen nicht mit EU-Normen überein. Kundenservice reagiert nicht
Sabine
Sabine
Het was een snelle levering en netjes verpakt. De artikelen waren precies zoals ze beschreven waren. De laarzen zijn supergaaf en zitten heerlijk. Top !!
Petra
Almere
Très déçue…!!! J’ai commandé 5 jupes au total, taille XS… Quelle ne fut ma déception, car rien qu’en les regardant, on voit bien qu’elles sont très larges; très longues et doivent certainement correspondre à des tailles L …Quant à la longueur, je suis obligée de faire enlever 20 cm. Obligée de les porter chez une couturière pour faire tout reprendre : largeur et longueur. Vous ne vendez pas de tailles XS, ni de S…!!!!!!!! Vraiment très déçue, je ne vous recommande pas, vos produits doivent certainement venir de Chine…!!!!!!
Annie
AJACCIO
Zoals gezegd was de bezorging en de snelheid daarvan helemaal super. Berichtgeving hieromtrent ook. Vind het artikel ook helemaal leuk. Echter de kwaliteit valt tegen. Na een uur dragen lieten er al wat naadjes los. Omdat ik het gedragen heb kan het niet retour en omdat het model te leuk is ga ik het zelf repareren. Wel jammer natuurlijk.
Alice
Haren
Het is echt vandaag besteld, morgen in huis. Het is heerlijke kleding om te dragen. Ben er blij mee.
Nancy
Den Bommel
Na 1000 jurken gezien te hebben die ik niet mooi vond, kwam ik bij Ibizamode DE jurk tegen! Wat zal deze mooi staan bij de bruiloft van onze zoon in Bonaire volgend jaar!!
Erna
Aalsmeer
Ik kwam de jurk tegen in een winkel, maar wilde graag een maatje groter. Ik vond jullie (en de jurk) al snel online. Besteld en de volgende dag gewoon al in huis. Heel blij mee!
28 June 2026
Marg
Papendrecht
Belle découverte de cette marque que je ne connaissais pas du tout. Les matières naturelles c’est tout ce que j’aime Un peu dommage qu’il y ai des ruptures sur certaines tailles Livraison rapide
Carole
Auriol
Mooie kleding en super snelle levering!
Lucien
Heerde
Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke communicatie
Jacqueline
Veere
Snelle levering, mooie stof. Wel een kleine ‘slordigheid’ in afwerking waardoor het decolleté van de jurk net niet netjes aansluit. Maar t is een jurk voor een last minute feest (was blij met snelle levering) dus ik heb er zelf voor gekozen niet te ruilen.
Nelleke
Lunteren
Aanrader.
M
Meppel
Snelle levering. Mooie jurk. Heel blij mee.
Karin
Almere
Ich werde Wiederholungstäterin und toll das alles so reibungslos war.
Susanne
Hilden
J ai commandé une paire de boucles d'oreilles et une robe. Les boucles d oreilles sont arrivées défectueuses et la robe vraiment d'une qualité moyenne pour le prix. J'attends de voir comment se passe le retour et le remboursement.
Rachel
SIGNY L ABBAYE France
Super leuke kleding en super snelle bezorging, ik ga vaker bestellen. Sterker nog, ik denk dat ik dezelfde outfit nog een keer ga bestellen.
24 June 2026
Mandy Pieterse
Deventer
Schöne Ware, Qualität wie beschrieben. schnelle Lieferung. 1 Artikel musste nachgeliefert werden. hierzu hatte ich einen tollen Kontakt mit customer service. sehr empfehlenswert!
22 June 2026
Kirsten
Bickenbach
Ich kontaktierte sie wegen einer Auskunft zur Größe. Noch am selben Tag bekam ich eine Rückmeldung. Der bestellte Kaftan ist wunderschön und wurde sogar 1 Tag früher als erwartet geliefert. Ich kann sie nur weiterempfehlen.
21 June 2026
Karin
Worms
Bijzonder fijne site, kleding is precies als omschreven, en je krijgt inspiratie door wat erbij aangeboden wordt. Top-rok-riem-armband. Super. Ik ben blij.
Astrid
Echten
Ik ben groot fan van ibizamode Geweldige kleren!! sieraden!! Schoenen etc!! waar je echt in, en mee straalt. Zoveel leuke keus, en snelle nette levering!!
Chanti
Asten
Moest retour op eigen kosten terugsturen en heb na 12 dagen van retourontvangst mn geld nog niet terug. Bij drukte extra personeel inhuren is ook een idee :) Kleding an sich wel echt leuk en goed maar valt nog wel wat aan service te doen wat mij betreft
Ank
Utrecht
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle!
Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;)
Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen.
Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw