Schönes Kleid, der Saum war etwas schief, dass hat mein Schneider geändert
Magnifique article !!!!!! De grande qualité Livraison tres rapide service client tres reactive et tres sympa!!! Je suis tres contente de mes achats!!!!!
Was de eerste keer dat ik bestelde ik heel tevreden over de snelle service.
Hi Lore, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
First and last time ordering from ibizamode. Quality dreadful and no shape to kaftan, it just hangs there! Also the sleeves look as if they’ve been stitched very badly and do absolutely nothing for the dress. Very disappointed, never again, lesson learned! Total waste of €60
Hi Susan, Thank you for your review. It is a shame that you had a less than positive experience shopping in our webshop. That is certainly not our intention. Our sincere apologies for this. Next time, please let us know by email, and we will be happy to help you find the perfect set that meets all your wishes. Much love, Team Brands of Ibiza
Schnelle Lieferung und wunderschöne Mode
Hallo Evelyne, Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie so begeistert von unserer Kleidung und/oder unserem Service sind. Genau dafür machen wir das. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem Einkauf und hoffen, Sie bald wieder in unserem „Ibiza Shop“ begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Livraison rapide mais déception totale quant à la qualité du tissu de ce caftan , photo flateuse mais produit très décevant .
Bonjour Catherine, Merci pour votre avis. Nous sommes désolés que votre expérience d'achat sur notre boutique en ligne n'ait pas été à la hauteur de vos attentes. Ce n'est absolument pas notre intention. Nous vous présentons nos sincères excuses. La prochaine fois, n'hésitez pas à nous contacter par e-mail ; nous serons ravis de vous aider à trouver le coffret idéal qui répondra à toutes vos envies. Bien cordialement, Team Brands of Ibiza
Easy to order and superfast delivery - and of course fantastic dress and skirt.
Hi Maria, Thank you so much for your lovely review. It is wonderful to read that you are so enthusiastic about our clothing and/or service. This is what we do it for. Enjoy your purchase and hope to see you again soon in our 'Ibiza Shop'. Much love, Team Brands of Ibiza
sehr schöne Ware liebevoll verpackt und schnell geliefert Die Geschäfte kenne ich nicht und kann sie daher nicht beurteilen.
Hallo Marion, Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie so begeistert von unserer Kleidung und/oder unserem Service sind. Genau dafür machen wir das. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem Einkauf und hoffen, Sie bald wieder in unserem „Ibiza Shop“ begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
Leuke items, goede kwaliteit en snelle verzending!
Hi Nicole, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Heel tevreden...
Hi Inken, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Blijft de betere ibiza kleding. Zijn eerlijk over de maatvoering. Top
Hi Saskia, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Een pre order besteld, werd helaas gecanceld en netjes geld retour. Op de site weer opnieuw besteld en melding van gemaakt, we kwamen tot een prima oplossing. Heel netjes en klantvriendelijk .
Hi Bianca, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
It was the fastest delivery ever! I like the thin and soft fabric the small shells and pearls and the pastell colors at all. It's really beautiful, my daughters also like these clothes...thank you!
Hi Swantje, Thank you so much for your lovely review. It is wonderful to read that you are so enthusiastic about our clothing and/or service. This is what we do it for. Enjoy your purchase and hope to see you again soon in our 'Ibiza Shop'. Much love, Team Brands of Ibiza
Even de maat zoeken valt best ruim
Hi Ria, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Als je een volgende keer meer informatie wenst over het vinden van de juiste maat, laat het ons dan gerust even weten, we kijken graag met je mee. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik was online op zoek naar een strand tuniek en kwam terecht op de website van Ibizamode en was blij verrast. Ze hebben een uitgebreide collectie en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. De bestelling werd ook nog eens snel geleverd. Al met al, mocht je op zoek zijn naar mooie kleding in Ibiza stijl, beveel ik Ibizamode aan.
Hi Sabrina, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Heb een heel mooi pakje ben echt helemaal om
Hi Elly, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Mooie kleren, fijne kwaliteit en snelle levering
Hi Ellen, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Ik ben erg blij met het bloesje en de sieraden die ik heb gekocht. Ik hou ervan om me als man anders de te kleden dan de standaard korte broek/spijkerbroek/polo/shirt. Ik vind dit vaak te strak, niet comfortabel en inspiratieloos. Ik heb vaak al snel alles gezien en moet dan maar weer iets in oost Europa laten maken via Etsy. Ibiza mode biedt gelukkig wat meer alternatieven met ruimere bovenkleding voor heren. Ik zou heel blij zijn als het heren assortiment wordt uitgebreid met wat minder gangbare kleding voor heren, bijvoorbeeld wikkelbroeken, ruime lange broeken (de broek dit ik had besteld heb ik weer teruggestuurd want te strak…), ruim zittende, luchtige cardigans etc…
Hi Barrie, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. We gaan je comment zeker meenemen en wie weet dat er in de nabije toekomst nog veel meer leuke herenkleding in onze collectie te vinden is. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Heb een paar keer kleding besteld en ben er superblij mee. Snelle service. Heb geen ervaring met de winkels.
Hi 'Ibiza-Lover', Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Super geholpen in de winkel in Delft EN snel mijn aankoop binnen die besteld was omdat mijn maat er niet was. Dank!
Hi Nicolet, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
HAPPY! Sehr begeistert bin ich von den Schnitten und Stoffen. Auch der Versand hat super geklappt. Ich freue mich aufs Tragen!!
Hallo Barraud, Vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass du so begeistert von unserer Kleidung und/oder unserem Service bist. Genau dafür machen wir das. Wir wünschen dir viel Freude mit deinem Einkauf und hoffen, dich bald wieder in unserem „Ibiza Shop“ begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße, Team Brands of Ibiza
De kledij is van zeer goede kwaliteit en is uniek, en de verzending was supersnel. Ik was zo tevreden dat ik meteen een nieuwe bestelling heb gedaan!
Hi Jill, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Goede service, meteen contact en goede uitleg over de maat.. Heel fijn personeel..
Hi Dorien, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Produits qui sortent de l'ordinaire livraison rapide
Bonjour Barraud, Merci infiniment pour votre commentaire élogieux. Nous sommes ravis de lire votre enthousiasme concernant nos vêtements et/ou notre service. C'est pour cela que nous travaillons. Profitez bien de votre achat et à bientôt dans notre boutique « Ibiza Shop » ! Bien à vous, Team Brands of Ibiza
Snelle levering en alles klopt wat je besteld !
Hi Ingrid, Super bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service. Hier doen we het voor. Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'. Liefs, Team Brands of Ibiza
Groothandelsweg 13
2645 EH Delfgauw
ibzmode, hét brand voor je bohemian lifestyle! Door te kijken en luisteren naar onze klanten proberen wij collecties te bieden waar je blij van wordt. Naast onze online shop, verkopen wij ibzmode ook in winkels. Klanten willen al dat leuks passen en die echte Ibiza sfeer beleven. In onze ibzmode Store in Den Bosch, Noordwijk en Egmond aan Zee, waan je je helemaal in de style van zon, strand, zee, finca... alles waar wij gelukkig van worden (en wij denken jij ook ;) Hiernaast zijn er ondertussen in het afgelopen halfjaar 100 winkels (worldwide) bijgekomen, die ibzmode inmiddels ook met veel enthousiasme hebben mogen ontvangen en met liefde verkopen. Ben je net als al onze klanten ook net zo enthousiast over ibzmode? Laat dan hier je review achter en join the ibzmode family...